- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ha ne dediğini söyleyeyim, "banane kıl tüyünden kara kaşına gözüne mi yandım ben sanki, seni sevdim" dedi gönlümün efendisihahahadsdfg köprüyü geçene kadar değildir umarım malum neler okuyoruz
Once bir hormon tahlili yaptirip.Vucut bolgesi ense kollar heryere lazer epilasyon yaptiracaksiniz. Yuzunuzude lazerle inceltip igneli epilasyona gececeksiniz. Sizin ki kadar olmasada ayni dert bendede vardi.Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Evde kullanilan lazer ipl dir. Modern agda sistemi. Biraktiginizfa fazlasiyla geri geliyor. Arkadas icin bu facia olur.Evde lazer çok daha iyi. Bosuna merkezlere binlerce lira harcama. Ben zamaninda 2 yil gittim azaldi ama bitmedi sonra da geri döndü giden kıllar. simdi lumea aldim cooook memnun kaldim.
Yuzumu diod lazerle inceltiyorum. Azalma ve incelme var. Daha sonra igneliye gecicem ins.çok hoşşun ya :)) baya güldürdün sağol..tam da çenemdeki kıllarla oynarken bu konuya denk geldim.bende bıraksam top sakal olacak vaziyetteyim.benimki hormonal.doktor doğum kontrol hapı+iğneli epilasyon yaptır dedi.yaptıramadım çok acıdı dayanamadım.iz kalır diye korktum. ama zıvanadan çıktı şu an . alsan olmuyor almasan bi türlü.çok sert sakal gibi çıkıyor boynumda çenemde ve faullerde.vücutta da vardı lazer yaptırdım.yüz önemli yüzü napacaz bilmiyorum çaresizim
Alexandrite lazer yanlis secim. Ayva tuylerini kalinlastiriyor cogaltiyor.Ablam yuzune lazer yaptirdiginda kucuk kisa ayva tuyleri de uyandi daha siyah ve kalin çıkmaya basladi
Size ne derlerse desinler. Sakin ama sakin yuzunuze alexandrite lazer ve ev tipi lazer kullanmayin. Diod lazer ile inceltip. Igneliye gecin. Boynunuzdan altina alex. Boynunuzdan yukarisina diod lazer yani.Hormon testi yaptirdim. Vücudum icin lazer epilasyon zaten dusunuyorum ama beni asil endiselendiren yuzum
ben yaptırıyorum hiç sorun yaşamadım bence onların gitti yerlerde sorun var zaten bu işler her yerde yapılmaz güvenilir olması şart makinelarının özelliklerini sorun atış sayısını sorun yazdığınız kadarıyla size kesinlikle şart lazer ve ikinci ay neredeyse yarısı gitmiş olacak iyi bir yer araştırıp gidinLazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi
Ya çok güldüm yaHanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Haklisiniz buyuk sorun.Ben de killi bir insanim anneme cekmisim.Killari temizlerken aglayip sinir krizine girdigim bile oldu.Artik jilete basvurdum ne yapayım.Bir de ozel olacak ama popo üstündeki killara ne yapabiliriz tek cozum agda mi?Gercekten kotu duruyorlar çünküHanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
Dahiliye endokrine gönderiyor endokrin yapıyor diye biliyorum.Direkt olarak endokrine gidilmiyor ama.Bu arda bilenler vardir diye soruyorum bu hormon testini ic hastaliklarimi kadin hastaliklarimi yapiyordu?
çok hoşşun ya :)) baya güldürdün sağol..tam da çenemdeki kıllarla oynarken bu konuya denk geldim.bende bıraksam top sakal olacak vaziyetteyim.benimki hormonal.benim annemde halana çekmişin diyor:)haklı halamda kıllı.doktor genetik olduğunu söyledi bana zaten.doğum kontrol hapı+iğneli epilasyon dedi.yaptıramadım çok acıdı dayanamadım.iz kalır diye korktum. ama zıvanadan çıktı şu an . alsan olmuyor almasan bi türlü.çok sert sakal gibi çıkıyor boynumda çenemde ve faullerde.vücutta da vardı lazer yaptırdım.yüz önemli yüzü napacaz bilmiyorum çaresizim
ben yaptırıyorum hiç sorun yaşamadım bence onların gitti yerlerde sorun var zaten bu işler her yerde yapılmaz güvenilir olması şart makinelarının özelliklerini sorun atış sayısını sorun yazdığınız kadarıyla size kesinlikle şart lazer ve ikinci ay neredeyse yarısı gitmiş olacak iyi bir yer araştırıp gidin
Cok tesekkurler :)Size ne derlerse desinler. Sakin ama sakin yuzunuze alexandrite lazer ve ev tipi lazer kullanmayin. Diod lazer ile inceltip. Igneliye gecin. Boynunuzdan altina alex. Boynunuzdan yukarisina diod lazer yani.
Sagolun sagolun shshshem guldum hem üzüldüm allah yardımcın olsun canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?