- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Haklisiniz buyuk sorun.Ben de killi bir insanim anneme cekmisim.Killari temizlerken aglayip sinir krizine girdigim bile oldu.Artik jilete basvurdum ne yapayım.Bir de ozel olacak ama popo üstündeki killara ne yapabiliriz tek cozum agda mi?Gercekten kotu duruyorlar çünkü
Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Benim popomun ustu o kadar cok degil ama var yani en azindan ben oyle goruyorum shshd bikini giyecegim zamanlar sadece agdayla aliyorum kalan zamanlarda assssla almiyorum ne gerek var
Neyse ki evli degilim koca aday adayim bile yok shdhdEvliysen alman gerekebilir
Neyse ki evli degilim koca aday adayim bile yok shdhd
Baktirdim ya her sey normal annem halanlara cekmissin diyo...
Erkeklerin her yer kıllı sorun olmuyor kadınların en ufak bir tüyü bile sorun oluyor.olunca sıkıntıbende bu işlere girince başladım lazere
evet malesefErkeklerin her yer kıllı sorun olmuyor kadınların en ufak bir tüyü bile sorun oluyor.Ben böyle adaletsizliğin neyse
Hangi sehirdesin ayni oroblem vardj kurtuldum ank ise onerim olucakLazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi
aynı ben :))Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Harbiden ya panda gibi dolaniyolar onlara laf eden yokErkeklerin her yer kıllı sorun olmuyor kadınların en ufak bir tüyü bile sorun oluyor.Ben böyle adaletsizliğin neyse
Ankaradayım ben de :)Hangi sehirdesin ayni oroblem vardj kurtuldum ank ise onerim olucak
Lazer yuzunuzdeki diger kucuk tuyleri arttirdi mi veya iz bıraktı mi bi de gitmediginiz o 2 aylik surecte tuyleriniz cikinca ne yapiyorsunuzaynı ben :))
bnde öyleyim hormonlarıma da baktırdım sorun çıkmadı. Ben lazere gidiyorum bacaklarım ve kol altı bitti. Şimdi göbek için gidiyorum..
Tüm yüzüme zaten lazer epilasyon yaptırıyorum, yüz bitmiyor ama 2 ayda bir gidiyorum çünkü gerçekten kıllıyım. Sİzde lazere baslayın en azından vücut için .
Yav cinsiyet değiştirsem daha kolay valla sakal biyik zaten hazir sgshdhdlazere gidecen Bayan Recep. En az 1 yilini ayiracan.
Canim ozelden yazdimAnkaradayım ben de :)
Genetik 101hahahah +1 Annen hakli. Kizlarin kotu bir ozelligi varsa kesin halalarina cekmislerdir. Sen de dogal olarak oyle olmussun cunku baban biscolata erkegi muhtemelen ona cekme ihtimalin yok.
hahahahha aynen. Bizde teyzeler gozle gen analizi yapiyor.Genetik 101
Insan genom projesi biraz sov bence.hahahahha aynen. Bizde teyzeler gozle gen analizi yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?