• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Bir arkadas 10 sene önce falan iğneli yaptırmisti geçmedi korkuyorum bendede kalir diye şuan maddi olarakta pek musait değilim zaten lazeru komple ücret ödemiştim zamaninda bitene kadar diye kadın benden kurtulamadı gitti:KK53:

Benim çenemde 2 tane tüy vardı, onlara lazer önermediler, çoğaltırmış herhalde. İğneli epilasyon yaptırdım, şu an çıkmıyor o ikisi de.

Başlığı okuyunca güldüm. Cok hoşşsunuz. Ben de özellikle çenemdeki tüylenmeden mustariptim, her gün cımbızla alıyordum. Çünkü bir gün almasam resmen sakal kalınlığında çıkmış oluyordu simsiyah ve karşıdan bakınca da anlaşılıyordu. İnsan kolunu bacağını alınca kaç gün pürüzsüz geziyor, bunlar bir acayipti, günde 2-3 mm uzama hızına sahipti. (Hormonel olduğu için.) Lumea aldım sonra, öyle çok dikkatli düzenli kullanmıyorum bile. Ama yüzüme çok faydasını gördüm. Şimdi ayva tüyü kıvamındalar. Tavsiye ederim. :)
Benim yuzumdeki tuyler o kadar kalin degil sadece siyah ve cok acik tenli oldugum icin inanilmaz gozume batiyor acaba lumea gorur mu ki riske de atmak istemiyorum midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var....

Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi :KK43:
Tıp Fakültesi lazer le bu işi yapıyor Dr. Prof ilgileniyor tavsiye ederim

Evet bendekide önceden daha inceydi şimdi berbat oldu valla lazerden sonra nerde yaptırdıniz

Ben öyle hastaneye falan gitmedim açıkçası, tüm vücuduma buz lazer yaptırdım. Epilasyona da normalde kaşlarımı da aldırdığım güzellik merkezine giderek orada hallettim.

Yuzunuzde denediniz mi

Benim yuzumde aşırı cok degildi. Sari tuyleri bazen agdayla alip lazer atıyorum bazen hic almadan direkt lazer atisi yapiyorum yine de dökülüyorlar. Cenemde 3-4 tane siyah kıl var onlara jilet sürmeye cesaret edemedim hala arada çıkıyorlar ama onceden bir haftada cikiyorlarsa artik 3-4 haftada cikiyor.

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
hormonlarına baktırdın mı

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada

ama boyle de yazılmaz ki.. özür dilerim ama güleyim mi üzüleyim mi bilemedim..
Şeytanı sakın dinlemeyin. Önce hormon testi . Sonra lazer. Hele vücudunuz hallolsun sonrasında bakarsınız çeneye enseye..

Benim yuzumdeki tuyler o kadar kalin degil sadece siyah ve cok acik tenli oldugum icin inanilmaz gozume batiyor acaba lumea gorur mu ki riske de atmak istemiyorum midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var....

Beyaz tenli olduğunuz için görür. En iyi ten/tüy rengi kombinasyonuna sahipsiniz bu tarz işlemler için. :)

Ekleme: Lumea kalınlaştırmıyor. Ben lazere yüz için okuduğum şeylerden dolayı cesaret edememiştim. Almanıza da gerek yok, direkt üstünden uygulayın dokunmadan, daha uzun sürer belki ama döküyor.

Endokrine gidin lütfen. Ağdayla ertesi gün çıkıyosa muhakkak sorun vardır.
Testesteron böbreküstü bezlerden birinde hatalı çalışma yoksa ertesi gün çıkma şansı yok

recep ivedik gibi salmak? hahahah.. beni güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün. :KK70::KK70::KK70:
ağdayla tüylerin azaldığını düşünüyorum ben.
umarım siz de bir şekilde kurtulursunuz.

Aynen sizin durumunuzdaydım bir zamanlar ve kendimi 2 sene eve kapatmıştım. Üst kol, sırt, çene, favori, yanak, popo nerede ararsanız vardı hem de sebebi bilinemeyen bir şekilde ve annemde de böyle. Lumea bende işe yaramadı. Yüzüm için çareyi iğneli epilasyonda buldum 1,5 senede bitti kaş, bıyık da halletim onlarla bile uğraşmıyorum artık. Arada bir bir iki tane çıkıyor onları da 10 dk gidip toplattırıyorum. Vücut kısmına alex lazer yaptırdım. Şu an öyle bir durumdayım ki gören ne kadar tüysüzsün diyor o derece:halay::halay: tamamen bitmediler ama tek tük çıkıyorlar ve almasam bile kimse fark etmiyor o derece. Tüyler kalın olmasına rağmen lazer benim bikinide işe yaramadı bir tek bu arada orasını ne yapıcam hiçbir fikrim yok işte. Lazerin görmez dedikleri sırt, üst kol gibi kısımlara iğneli yaptırıyorum oralar da biticek inşallahbu yaz sonuna kadar. En sonunda lazerden kalan artıkları iğneliyle toplatıp yumurta gibi dolaşmayı düşünüyorum :sampiyon: benim çözümüm bu şekildeydi, darısı başınıza

Bu arada yüze lazer tavsiye etmiyorum benim daha beter etmişti hem de hastanede yaptırmıştım, sakın bulaşmayın ne kadar kalın olursa olsun.

yuz kısmına da lazer yapıyorlar.... dermatologa gorunun bir.

Back
X