• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Once bir hormon tahlili yaptirip.Vucut bolgesi ense kollar heryere lazer epilasyon yaptiracaksiniz. Yuzunuzude lazerle inceltip igneli epilasyona gececeksiniz. Sizin ki kadar olmasada ayni dert bendede vardi.

çok hoşşun ya :)) baya güldürdün sağol..tam da çenemdeki kıllarla oynarken bu konuya denk geldim.bende bıraksam top sakal olacak vaziyetteyim.benimki hormonal.benim annemde halana çekmişin diyor:)haklı halamda kıllı.doktor genetik olduğunu söyledi bana zaten.doğum kontrol hapı+iğneli epilasyon dedi.yaptıramadım çok acıdı dayanamadım.iz kalır diye korktum. ama zıvanadan çıktı şu an . alsan olmuyor almasan bi türlü.çok sert sakal gibi çıkıyor boynumda çenemde ve faullerde.vücutta da vardı lazer yaptırdım.yüz önemli yüzü napacaz bilmiyorum çaresizim:işsiz:

Son düzenleme:
Evde lazer çok daha iyi. Bosuna merkezlere binlerce lira harcama. Ben zamaninda 2 yil gittim azaldi ama bitmedi sonra da geri döndü giden kıllar. simdi lumea aldim cooook memnun kaldim.
Evde kullanilan lazer ipl dir. Modern agda sistemi. Biraktiginizfa fazlasiyla geri geliyor. Arkadas icin bu facia olur.

çok hoşşun ya :)) baya güldürdün sağol..tam da çenemdeki kıllarla oynarken bu konuya denk geldim.bende bıraksam top sakal olacak vaziyetteyim.benimki hormonal.doktor doğum kontrol hapı+iğneli epilasyon yaptır dedi.yaptıramadım çok acıdı dayanamadım.iz kalır diye korktum. ama zıvanadan çıktı şu an . alsan olmuyor almasan bi türlü.çok sert sakal gibi çıkıyor boynumda çenemde ve faullerde.vücutta da vardı lazer yaptırdım.yüz önemli yüzü napacaz bilmiyorum çaresizim:işsiz:
Yuzumu diod lazerle inceltiyorum. Azalma ve incelme var. Daha sonra igneliye gecicem ins.

Hormon testi yaptirdim. Vücudum icin lazer epilasyon zaten dusunuyorum ama beni asil endiselendiren yuzum
Size ne derlerse desinler. Sakin ama sakin yuzunuze alexandrite lazer ve ev tipi lazer kullanmayin. Diod lazer ile inceltip. Igneliye gecin. Boynunuzdan altina alex. Boynunuzdan yukarisina diod lazer yani.

Ben çocukken evimizde güzin ablanın kitabı vardı. Okur mektuplarını derlemiş hatta 30 seneden de fazladır bu bilgiler.

Bir kadın aşırı tüylü olduğundan bahsedince, bir tarif yazmıştı tüylenmeyi tamamen bitiriyor diye. Malzeme listesinde karınca yumurtası yazıyordu. Tek ilgimi çeken bu olmuştu o yüzden aklımda kalmış. Hatta tarifin sonunda, karınca yumurtasını Mısır çarşısından bulabilirsiniz şeklinde bir not vardı. Uzatmayayım, yaklaşık 10 sene önce karınca yumurtası yağı çıktı piyasaya. Bazı kişilere faydası olmazken, kendi çevremden duyduğum bazı kişiler ise, önce tüyleri zayıflattığı, sonra azalttığı ve tamamen bitirdiği yönündeydi. En temizi lazer evet ama ona da Zaman ve para ayırmak başka türlü bir sorun. Üstelik gebelik döneminde hormonlardan dolayı bu tüylerin tekrar çıktığını söyledi bir epilasyoncu bilemem ne kadar gerçek??

Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi :KK43:
ben yaptırıyorum hiç sorun yaşamadım bence onların gitti yerlerde sorun var zaten bu işler her yerde yapılmaz güvenilir olması şart makinelarının özelliklerini sorun atış sayısını sorun yazdığınız kadarıyla size kesinlikle şart lazer ve ikinci ay neredeyse yarısı gitmiş olacak iyi bir yer araştırıp gidin

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Ya çok güldüm ya :D :D Lazer epilasyon tek çözüm ama önce hormon tedavisi için bir doktora görünün test yaptırın :)

Tuy ne kadar kalın sert ve koyuysa lazer okadar etkılı oluyor ve heryere yapılıyor
Ama sana tavsıyem kıy paraya en bılındık yere yaptır lazerı rıske gırme
Hormonda sorun yoksa tek cozum bu

Haklisiniz buyuk sorun.Ben de killi bir insanim anneme cekmisim.Killari temizlerken aglayip sinir krizine girdigim bile oldu.Artik jilete basvurdum ne yapayım.Bir de ozel olacak ama popo üstündeki killara ne yapabiliriz tek cozum agda mi?Gercekten kotu duruyorlar çünkü

hormonlarinizda sorun yoksa yuzunuz haric diger bolgelerdeki tuyleri 3 4 kez jiletle alip sertlestirdikten sonra lazere gidin yuzunuzede igneli yaptirin ama lazeride igneliyide kisin yaptirin boyle islemler gunes isigina maruz kalmaya gelmiyo maalesef herkeste ayni sorunu olusturmaz ama yinede kişın yaptirin

Yaa cok mu aciyor bir de uyusturan bi krem surup oyle deneseydiniz keske

çok hoşşun ya :)) baya güldürdün sağol..tam da çenemdeki kıllarla oynarken bu konuya denk geldim.bende bıraksam top sakal olacak vaziyetteyim.benimki hormonal.benim annemde halana çekmişin diyor:)haklı halamda kıllı.doktor genetik olduğunu söyledi bana zaten.doğum kontrol hapı+iğneli epilasyon dedi.yaptıramadım çok acıdı dayanamadım.iz kalır diye korktum. ama zıvanadan çıktı şu an . alsan olmuyor almasan bi türlü.çok sert sakal gibi çıkıyor boynumda çenemde ve faullerde.vücutta da vardı lazer yaptırdım.yüz önemli yüzü napacaz bilmiyorum çaresizim:işsiz:

Ya o biraz sans isi gibi cunku profesore de gitsem guzellik uzmanina da gitsem hepsi epilasyon dalinda altin madalyalari varmış gibi özgüvenli konusuyolar
ben yaptırıyorum hiç sorun yaşamadım bence onların gitti yerlerde sorun var zaten bu işler her yerde yapılmaz güvenilir olması şart makinelarının özelliklerini sorun atış sayısını sorun yazdığınız kadarıyla size kesinlikle şart lazer ve ikinci ay neredeyse yarısı gitmiş olacak iyi bir yer araştırıp gidin

Back
X