Ayıp bir şey mi sizce bu?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Çalıştığım yerde herkesle mesafeli olan soğuk biriyimdir ama iyi de anlaşırım sevilirim. He ben mutlu değilim burda ve yakın zamanda tayin alıp gideceğim içinde ait hissedemiyorum kendimi. Konuya gelirsem de çalıştığım yerde ki arkadaşlardan birinin hafta sonu düğünü var. Zaten son zamanlarda motivasyon düşüklüğü mutsuzluk ne derseniz deyin kötü bir dönemden geçtiğim için sevmediğim insanların olduğu bir ortama da katılmak istemiyorum. Arkadaş baya ısrar etti kesin geliyorsun değil mi falan diye başkaları da sürekli soruyor gidiyor muyuz diye ama hiç istemiyorum. Ortak takı aldık bu arada ona dahil oldum ama düğüne gitmek istemiyorum. Sizce gitmesem ayıp olur mu siz olsanız gider miydiniz?

Düğün sahibi değer verdigim kırmak istemedigim biri ve ruh hali olarakta bulunmak istemedigim ortama kendimi zorunlu hissetmeden bir görünür cıkarım diyerek motive ediyorum gittigimde de duruma göre kalıp kalmamayı değerlendiriyorum.Bazen aksine düşündüğüm gibi gecmedigi de oluyor acıkcası.

Ne hazırlanasım ne gidesim var öyle isteksizim

yüz yüze bakacaksınız ortak takı da almışsınız bence bir görünün sonra kalkarsınız eğer değer vermediğiniz sohbetinizin olmadığı biriyse de gitmeyin
Açıkçası çalıştığım yerde genelde tek takılıyorum anlaştığım yakın olduğum kimse yok önümüzdeki yıl gittiğimde hiçbirisiyle görüşmeyeceğim bir daha ama ben vicdan yapıyorum

İnsanlar sizi sevmese o kadar ısrar etmez gelmeniz için. Bence gitmelisiniz havanız değişir hem bı depresif haller en iyi düğünde geçer

Ben olsam giderdim.Zaten son kez gorecekmissiniz.Onlari

Gidecekmiş gibi davranmak yerine açıkca gelmeyeceğim derdim.

Ozel olarak sevdigim biri degilse gitmem. Zaten israrla cagirmasinin sebebi ya para ya gosteris yada kalabalik gorunmek. Bosversene

Nuris sen gittikten sonra burda bize giybetini yapardin. “Zaten gelinin yuzu cirkin, damat fakir, aile cimri ona bile gelin konvoyu yapildi.”
Gelin konvoyu çok kötü espri ya.Gelin konvoyu yapılmayan gelin mi var.
Sana soruyum iki tane yere iş gorusmesine çağırıyorlar.Biri halı firması diğeri de telefoncu mağazası hangisini tercih ederdin.İs görüşmesine gidicem.Ama evime uzak değilde toplu tasima ile iki vesait.Birinde akşam 10 a kadar çalışırım ama servis imkanı olabilir.Ulasimi daha kolay.

Ben gelin konvoyu yapmadim istanbul trafiginde ne konvoyu ayol.

Maaslar denkse ulasimi kolay olani tercih ederdim. Daha zor kosullari olanin parasinin bi 3-4 bin fazla olmasi lazim kahul etmem icin.

Ben gelin konvoyu yapmadim istanbul trafiginde ne konvoyu ayol.

Maaslar denkse ulasimi kolay olani tercih ederdim. Daha zor kosullari olanin parasinin bi 3-4 bin fazla olmasi lazim kahul etmem icin.
Şöyle soyleyim.Biri 4 5 mahalle ötede ama oraya giden ulaşım aracı farklı.O yüzden iki kez metro otobüs veya dolmuşa binmek gerekiyor.Telefonculuk işi yapmak istiyorum aslında.Gec çıkarsam iş yerinden eve dönüş sıkıntı olabilir.Aksam 9undan sonra Ankara'da hayat yok.Diger taraf AVM içi servisi vardır.Hali sektörü yapabilirmiyim bilmiyorum.

Ben gitmiyorum bizde ortak para toplanır nakit olarak verilir çocuğu olana evlenene falan ona da muhabbetim olan kişilere veriyorum gerisine katılmıyorum doğru düzgün merhabam olmayan insanlar bile var niye uğraşayım ki
, zaten insanlar da samimi olduklarını özel olarak davet ediyor kalanı için bir davetiye asılıyor oldu bitti. Hayat kısa kimseyi memnun etme için ektra çaba harcamayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…