Ayıp mı ettim yoksa yaptığım normal mi? Fikirlerinize ihtiyacım var

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Doktora öğrencisi olduğum bölümde yükseklisans yapan başka bir öğrenci arkadaş, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla numaramı istemiş. Bende takıldığı bir noktayı soracak zannettim ve vermelerinde de sorun görmedim. Nasılsınız diye mesaj attı hocalarımız aynı tanışalım istedim size rahatsızlık vermiyorum değil mi dedi. Bende rahatsızlık olur mu hiç takıldığınız noktalar olursa her zaman sorabilirsiniz dedim. Bu arkadaş konuyu biraz daha uzatmak için bir kaç şey daha sordu dersle ilgili değildi cevap verdim, nezaketen bende bir kaç soru sordum. Mesajlara 1 saat arayla dönebiliyordum işim vardı. Saat 22:30 gibi konuşmamız devam ederken saatte geç olmuş yazdım. Hoş sohbetiniz için teşekkür ederim görüşürüz yazmış. Saatte geç olmuş diyerek ayıp mı ettim.

Hayır geç olmuş

Bunu düsündügüne göre hoslandın bence :)
Hadi hadi ordan kızz hoslandın dimi cimcime :)
Kültürlü insan hoşlanması ama
Gece mutlaka ; uyudun mu yazardım hxhshd
Bize gelen tiplerr ; uyudun mu cici kıs. Hadi yaramazlık yapalım snnsjsj ölcemmmm

Bize gelen tiplerr ; uyudun mu cici kıs. Hadi yaramazlık yapalım snnsjsj ölcemmmm
Bu ilk zamanları ilerleyen zamanlarda içinden ne çıkar bilinmez

Püff 5 gün önce son tempoda sporda koşarken bi baktım cocuğun biri elini uzatıyor hemen durdurdum koşuyu terli terli uzattım elimi kosmaktan kalbim ağzımda memnun oldum ben x bende memnun oldum vis olayından sonra dedim ki neden koşarken geldin ögrenebilir miyim dedim diyo ki ağırlığı kaldırırken ölebilirdin bende koşarken yakalamak istedim heyecanlı ve kalbinin atışına tanık olmak istedim “hahahah” (gülüyo) bak nasıl atıyo kötü mü dedi (baktım herifin agzı laf yapıyo cirkin ama)

Ne dinliyosun bakım dedi uzandı orda bi yıgıldım cengiz baba calıyodu ve cidden kosarken cengiz, rafet el roman falan dinlerim diyo ki dertliyiz herhalde… sırf suna denk gelmemek icin uzandım geç gidecem spora.

Hic böyle kibar tanışmalara tanık olamıyorum ya

Senin iyiii
Bi gün sahilde oturmuş kendi kendime saçmalıyordum. Sabahın körüüü
Ve bi zekasız bluetooth hoparlör ile senden çocuğum olsun istiyorum eşliğinde tanışmak istedi Niye ben ya niyee dedim kızsın çünkü dedi zjjdjdjdj
Adamın kıstası kız olmam
Onla da evlenebilirmişim aslında… ndjdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…