- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Çok ayıpDoktora öğrencisi olduğum bölümde yükseklisans yapan başka bir öğrenci arkadaş, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla numaramı istemiş. Bende takıldığı bir noktayı soracak zannettim ve vermelerinde de sorun görmedim. Nasılsınız diye mesaj attı hocalarımız aynı tanışalım istedim size rahatsızlık vermiyorum değil mi dedi. Bende rahatsızlık olur mu hiç takıldığınız noktalar olursa her zaman sorabilirsiniz dedim. Bu arkadaş konuyu biraz daha uzatmak için bir kaç şey daha sordu dersle ilgili değildi cevap verdim, nezaketen bende bir kaç soru sordum. Mesajlara 1 saat arayla dönebiliyordum işim vardı. Saat 22:30 gibi konuşmamız devam ederken saatte geç olmuş yazdım. Hoş sohbetiniz için teşekkür ederim görüşürüz yazmış. Saatte geç olmuş diyerek ayıp mı ettim.
Yaprak kımıldasa incinecek gibisinizBu ilk zamanlarıilerleyen zamanlarda içinden ne çıkar bilinmez
Oha karşına çıkanda tam nefes alsın yeterci kızsın demis yazık nasıl vurduysa kafasına kızsızlıkSenin iyiii
Bi gün sahilde oturmuş kendi kendime saçmalıyordum. Sabahın körüüü
Ve bi zekasız bluetooth hoparlör ile senden çocuğum olsun istiyorum eşliğinde tanışmak istediNiye ben ya niyee dedim kızsın çünkü dedi zjjdjdjdj
Adamın kıstası kız olmam
Onla da evlenebilirmişim aslında… ndjdjdjdj
Kadın zannettim ama erkekse hiç ayıp etmemişsin daha güzel olmuş böyleHoş kibar biri gibi, üniversitede de görmüştüm
Ben ne dedimm sence kız görünümlüü erkeğimOha karşına çıkanda tam nefes alsın yeterci kızsın demis yazık nasıl vurduysa kafasına kızsızlık
İnandı mı pekiBen ne dedimm sence kız görünümlüü erkeğim
Zekası öyle olan bi mal korktuİnandı mı pekiyoksa kaçtı mı ne dedi
Hayır bi kere böyle cevap vermistim de birine “ac göster bakım” demisti
Maruz kaldıgımız tiplere ya
Vise ama ben hak ettiğimi yaşıyorumİnandı mı pekiyoksa kaçtı mı ne dedi
Hayır bi kere böyle cevap vermistim de birine “ac göster bakım” demisti
Maruz kaldıgımız tiplere ya
Yok artık dinciye bak senVise ama ben hak ettiğimi yaşıyorumdin bilgisi hocamın telini bulmuştum. Liseye gidiodum adamı kandırıp , telde ayıplı şeyler konuştum hatta tele nikah kıydık hdjdjdj abi iyi ben gene orta dereceli bi manyakla evlendim hxjdjd
Hayır tabii kiYok artık dinciye bak senögrendi mi peki bu durumu? Nasıl sıyrıldın isin icinden
Fransız öpücüğüne bu kadar erken kayma ihtimali yok, iyi de bir izlenim bırakmaz öyle bir davranışıBak gördün mü ben anladımkibar bi dille konuşmussun bişey olmaz ama sürdür dikkat et sağda solda hooop dudaklar fransız öpücügüne kayarsa depoya koşun
O adım atıncaa bende diğer adımları hemen atmış gibi olmak istemiyorumHe canım adama saat başı cevap ver sonra geç oldu de. Yine o msj atsın olduu
Ondan tekrar msj geleceğini sanmıyorum ama hoşlandıysan sen atabilirsin
O kadar da abartılı bir kibarlık yok kiMaşallah kibarlıklara bak hele dicem İzmirde çokça denk geliyorum
Çok narin kibar olduğumu duymuştum bir kaç kez bu bazen bana dert oluyor her şeyi ince ince düşünüyorumYaprak kımıldasa incinecek gibisinizbi şöyle olamadım ! Başıma ağaç düşse , ela ela e ee modundayım
Erkek belirtmeyi unutmuşumKadın zannettim ama erkekse hiç ayıp etmemişsin daha güzel olmuş böyle
Pat diye mi söyledim daha uygun bir üslup mu kullansaydım düşüncesi oluştuGeç oldu dedin diye alınan insanı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?