- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Bana gerçekten çoğu zaman yük oluyor bu yapımŞimdi ben sizin gibi birine ne yazsam ayıp olucak
Bu kadar ince düsünmeyin lütfen
Cok üzülürsünüz
Konuşma da aşırı kibarlık içeren bir detay yok gibi, yapı meselesi çok fazlası da iyi değil aslındaYine bir konuyu hunharca katlediyorum.
İşin kötü yanı konu sahibi aşırı kibar ve bana maruz kalıyor
Aybediom be yaaa
Ne kadar kaba olduğumu görKonuşma da aşırı kibarlık içeren bir detay yok gibi, yapı meselesi çok fazlası da iyi değil aslında
Erkekler biraz da bize göre şekil alıyor anladığım kadarıylaHanfendi konu da tek bir ayıp göremedimmuasır medeniyetler seviyesinde yaşıyorsunuz.
Uyudun mu diye yaz. Seviyeyi anlarsın bxjsjdErkekler biraz da bize göre şekil alıyor anladığım kadarıyla
Canavar o zaman çıkar diyorsunUyudun mu diye yaz. Seviyeyi anlarsın bxjsjd
Hoş birisi evet ama mesaj attığının ertesi günü tekrar dönüş yapmak beni çok hevesli gibi göstermez mi üstelik bir bahane de yokguzel seviyeli bir sohbet olmus
hoslandiysan sen mesaj atabilirsin
bence baya hoslanmissin:)
Yo etmemişsiniz merak etmeyinDoktora öğrencisi olduğum bölümde yükseklisans yapan başka bir öğrenci arkadaş, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla numaramı istemiş. Bende takıldığı bir noktayı soracak zannettim ve vermelerinde de sorun görmedim. Nasılsınız diye mesaj attı hocalarımız aynı tanışalım istedim size rahatsızlık vermiyorum değil mi dedi. Bende rahatsızlık olur mu hiç takıldığınız noktalar olursa her zaman sorabilirsiniz dedim. Bu arkadaş konuyu biraz daha uzatmak için bir kaç şey daha sordu dersle ilgili değildi cevap verdim, nezaketen bende bir kaç soru sordum. Mesajlara 1 saat arayla dönebiliyordum işim vardı. Saat 22:30 gibi konuşmamız devam ederken saatte geç olmuş yazdım. Hoş sohbetiniz için teşekkür ederim görüşürüz yazmış. Saatte geç olmuş diyerek ayıp mı ettim.
Sizin gibi dostlara ihtiyacım var :) yorumlarınız aşırı sempatik :)Yaprak kımıldasa incinecek gibisinizbi şöyle olamadım ! Başıma ağaç düşse , ela ela e ee modundayım
Hoş birisi evet ama mesaj attığının ertesi günü tekrar dönüş yapmak beni çok hevesli gibi göstermez mi üstelik bir bahane de yok
Mutlu günüm bombastiktir, ama kötü günümdeysem …Sizin gibi dostlara ihtiyacım var :) yorumlarınız aşırı sempatik :)
Bana şöyle dedi şunu mu demek istedi gibi alt anlamlar arama peşinde olmam. Genellikle ilk iletişim zamanlarında yanlış anlaşılma korkusu olur ya benim ki de öyle bir şey. Ama genel anlamda da kibar olmaya diklat ederimİnsanların sizinle olan iletişimlerinde de bu kadar hassassanız, yaşam sizin için çekilmez olur.
Tekrar iletişime geçtiniz mi ?Bana şöyle dedi şunu mu demek istedi gibi alt anlamlar arama peşinde olmam. Genellikle ilk iletişim zamanlarında yanlış anlaşılma korkusu olur ya benim ki de öyle bir şey. Ama genel anlamda da kibar olmaya diklat ederim
Hayır o yazmadı bende yazmadım, çok da hevesli gibi görünmek de istemedim açıkçası. bir hafta bekler yazmazsa bir bahaneyle yazarım. O yazarken gülen emoji falan koyuyordu dün ama ben gayet resmiydim ürkmüşte olabilir. İlk konuştuğum insana emoji kullanmayı sevmiyor hemen yılışmış gibi geliyor banaTekrar iletişime geçtiniz mi ?
Ilk günden cok samimi davranmayı bende sevmemHayır o yazmadı bende yazmadım, çok da hevesli gibi görünmek de istemedim açıkçası. bir hafta bekler yazmazsa bir bahaneyle yazarım. O yazarken gülen emoji falan koyuyordu dün ama ben gayet resmiydim ürkmüşte olabilir. İlk konuştuğum insana emoji kullanmayı sevmiyor hemen yılışmış gibi geliyor bana
Tanıdıkça oluşan samimiyet güzel geliyor bana da. Karşımdaki ilk tanışmada üstüme çok gelirse boğulup soğuyan da bir tipim normalde. Erken samimiyeti pek hoş bulmamIlk günden cok samimi davranmayı bende sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?