Ayıp mı ettim ?

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Kızlarr dört aylık evliyim gurbete gelin geldim burası küçük bir ilçe kadın doğuma görünmem lazım ve doktor ayda bir geliyor en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta ayrıca annemi çok özledim annemde beni çok özledi her gün konuşuyoruz sesi kötü geliyor belli etmemeye çalışıyor bazen ağlayacak gibi oluyor eşim bana sürpriz yapmak için memleketime bilet almış ve özel bir hastaneden randevu almış hafta içine,yarın Allah izin verirse gideceğim kaynanamında haberi var ve yaklaşık bir aydır ne zaman geliyorsun diye mesaj atıyor ve bugünde sana ne yemek yapayım diye mesaj atmış bende ilk anneme gideceğim sana geleceğim zaman haber veririm dedim ayıp mı ettim bilmiyorum ama çok bunalttı beni.Beş dakikada olsa ona uğrayıp gitmem lazımmış öyle söyledi bende işim var anne görüşürüz diyip telefonu kapattım.Eşimde keşke söylemeseydik gelicek olduğunu böyle huzursuz olmazdın dedi ama iş işten geçti Ayıp mı ettim ?

Niye ayıp edesin kötü bisey dememişsin ki.
Gelmicemde dememişsin. Bence boşuna kafaya takma

Yok canım ayıp bunun neresinde

Çok iyi yapmışsınız en azından sınırlarını bilsin bir daha yapamaz öyle önce kaynanaya geleceksin triplerini eskidenmiş o tabiikide anneme giderim yani

İnsanin annesinin yerine kim gecebilir yahu? Annenizi özlemissinizdir, anneniz de sizi kaynanadan daha cok ozlemiştir eminim tabi ki koşa koşa annenize gideceksiniz.
Ben boyle bir teklif duysam ayip mi ettim diye dusunmem sinirlerim bozulur cunku sizi oraya cook ozlediginden hasretinizden yandigindan cagirmiyor kaynanasi egosu kasiyor hesapta.

Nasıl alistirirsaniz öyle gider. En iyisini demişsiniz. Benim annem öyle alistirdi. Memlekete her gittiğinde ilk babaannemlere gitti. Bir kere bak bir kere babası yani dedem rahatsızdı acil gitti onda uğramamış gittigi gün diye bı ton laf işitti. Dedem o hastalıkla vefat etti. Hala soylendi babaannem önce bı bize ugrasaydi diye.

Dimi dimi bende.

Yeni nesil gelinler eski köye yeni adet getirme derdinde.
Olan kayinvalidelere oluyor.
Gelin dediğin kayınvalide ile bir oturur, bir yemek yer, kese bir olur, sabah akşam el öper, ev temizler, yemek yapar kendi annesine gitmez kayınvalidesinin işini görür bunları yapmak ne kadar zor olabilir ki

(yazarken tansiyonum çıktı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…