- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Niye ayıp edesin kötü bisey dememişsin ki.Kızlarr dört aylık evliyim gurbete gelin geldim burası küçük bir ilçe kadın doğuma görünmem lazım ve doktor ayda bir geliyor en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta ayrıca annemi çok özledim annemde beni çok özledi her gün konuşuyoruz sesi kötü geliyor belli etmemeye çalışıyor bazen ağlayacak gibi oluyor eşim bana sürpriz yapmak için memleketime bilet almış ve özel bir hastaneden randevu almış hafta içine,yarın Allah izin verirse gideceğim kaynanamında haberi var ve yaklaşık bir aydır ne zaman geliyorsun diye mesaj atıyor ve bugünde sana ne yemek yapayım diye mesaj atmış bende ilk anneme gideceğim sana geleceğim zaman haber veririm dedim ayıp mı ettim bilmiyorum ama çok bunalttı beni.Beş dakikada olsa ona uğrayıp gitmem lazımmış öyle söyledi bende işim var anne görüşürüz diyip telefonu kapattım.Eşimde keşke söylemeseydik gelicek olduğunu böyle huzursuz olmazdın dedi ama iş işten geçtiAyıp mı ettim ?
Ayy bilmiyorum iyice paranoyak oldumNiye ayıp edesin kötü bisey dememişsin ki.
Gelmicemde dememişsin. Bence boşuna kafaya takma
Yok canım ayıp bunun neresindeKızlarr dört aylık evliyim gurbete gelin geldim burası küçük bir ilçe kadın doğuma görünmem lazım ve doktor ayda bir geliyor en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta ayrıca annemi çok özledim annemde beni çok özledi her gün konuşuyoruz sesi kötü geliyor belli etmemeye çalışıyor bazen ağlayacak gibi oluyor eşim bana sürpriz yapmak için memleketime bilet almış ve özel bir hastaneden randevu almış hafta içine,yarın Allah izin verirse gideceğim kaynanamında haberi var ve yaklaşık bir aydır ne zaman geliyorsun diye mesaj atıyor ve bugünde sana ne yemek yapayım diye mesaj atmış bende ilk anneme gideceğim sana geleceğim zaman haber veririm dedim ayıp mı ettim bilmiyorum ama çok bunalttı beni.Beş dakikada olsa ona uğrayıp gitmem lazımmış öyle söyledi bende işim var anne görüşürüz diyip telefonu kapattım.Eşimde keşke söylemeseydik gelicek olduğunu böyle huzursuz olmazdın dedi ama iş işten geçtiAyıp mı ettim ?
Ah böyle gelinler.. yazık kayınvalidelere üzülüyorumAyıp etmişsiniz bence.
İnsan kayinvalidesine uğramadan annesinin evine gider mi?
Dimi dimi bende.Ah böyle gelinler.. yazık kayınvalidelere üzülüyorum
Gelin dediğin kayınvalide ile bir oturur, bir yemek yer, kese bir olur, sabah akşam el öper, ev temizler, yemek yapar kendi annesine gitmez kayınvalidesinin işini görür bunları yapmak ne kadar zor olabilir kiDimi dimi bende.
Yeni nesil gelinler eski köye yeni adet getirme derdinde.
Olan kayinvalidelere oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?