Ayıp mı ettim ?

Yoo gayet de iyi yapmıssın. Kaynanan ona gidecegini sanıyordu direk herhalde oysaki ona sadece ugrayacaksın asıl gittigin annen . Net olmak iyidir

haha eski kadınlar. Ne mümkün önce anneye gitmek. Yıllar sonra benim annemin de işittiği laf sen bana çok düşkünsün annenden çok beni seversin dimi hayır diyemedi kal gelmişti kadına.

haha eski kadınlar. Ne mümkün önce anneye gitmek. Yıllar sonra benim annemin de işittiği laf sen bana çok düşkünsün annenden çok beni seversin dimi hayır diyemedi kal gelmişti kadına.
Gerçekten iyiki çok çok eskide yaşamamışım Hastalıktan doğal ne olabilir bunlar hep ego kasmak

Ne kadar üzücü bir durum Kendi kızı aynı durumda olsa eminim öyle düşünmez ne acı...

Evet kesinlikle öyle birde ısrarla sürekli sürekli ne zaman geliceksin diye soruyor kriz geçirecek gibi oluyordum

Evet aynı şehirde
Oyleyse bence coook iyi yapmissin.

5 dakika da olsa annenden once ona ugraman gerekiyormus demek... Bak sen

Kayinvalidelerin bir cogunda bu kompleks var. Bayramda once onlara gidilir, el opmeye once onlara gidilir. Hep once onlara gidilmek zorunda Guc savasi gibi bir sey.

Asla bu kararindan vazgecme.. Farkinda olmadan cok iyi bir sey yapmissin

O zaman hep böyle yapmaya devam edeceğimm

O zaman hep böyle yapmaya devam edeceğimm
Yani akil var mantik var, 4 aydir anneni gormuyorsun. Kim bilir nasil ozledin. Tabi ki once annene gidip hasret gidermek istersin. Bu yasa gelmis bunu dusunemiyor mu?
Bal gibi de dusunuyor ama resmen sana kendini saydirmaya calisiyor. Ego savasi iste.

Eger bu gittiginde annenden once kayinvalidene gidersen artik o senin gorevin haline gelecek.

Aynen bu sekilde devam et
Yeni evlisin, en bastan sinirlarini belirle.

Bence sorun yapılacak birşey değil ama anladigim kadaryla kv biraz sorun yaratmış kendince bence sorun varmis gibi davranmayın annenizden sonra oraya gittiğinde eger açıkça once buraya gelmeliydin diye konu açılırsa boyle bi adet varmi haliyle annemi cok ozledim oraya gitmek istedim ee burayada geldigime göre bence sorun yok diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…