Baya shy missin canım
Yeni üyelik ilk mesaj ve fanteziler
Ya mesela filmlerde görüyoruz orada farklı geldi nana ama türkçede kullanılan kelimeler sokak ve küfür dili ile aynı olduğu için garip geldi ama kendimi bir yandan da baskın tarafın altında olan taraf gördüm diye hoşuma gitti. Bir gün jartiyer takımı ve göz bandı almıştı ve inanılmaz tahrik ediyordu beni, o hani edilgen durumda olmak çekici geldi ama dün seni s*kmek istiyorum dediği zaman bir anda şaşırıp kendimi saldım, hatta bana oral yaparken bir kere daha sen s***kilmek istiyorsun dedi ve der demez şey oldum... sizde bende bir anormallik mi var ?Neyi yakistiramadiniz kendinize mesela?
Yeni üyelik mevzusu ne anlamadım ancak burası bir forum sitesi değil mi ? Benim ha gebelik ile sorunum olmuş ilk onu yazmışım, ha kaymakamla sorun olmuş ha cinsel sorunum olmuş onu yazmışım, ilk mesajım cinsellik ile ilgili bir dert olamaz mi?Waww yeni uyelik ve fantazi konusu tutar bu
Ya mesela filmlerde görüyoruz orada farklı geldi nana ama türkçede kullanılan kelimeler sokak ve küfür dili ile aynı olduğu için garip geldi ama kendimi bir yandan da baskın tarafın altında olan taraf gördüm diye hoşuma gitti. Bir gün jartiyer takımı ve göz bandı almıştı ve inanılmaz tahrik ediyordu beni, o hani edilgen durumda olmak çekici geldi ama dün seni s*kmek istiyorum dediği zaman bir anda şaşırıp kendimi saldım, hatta bana oral yaparken bir kere daha sen s***kilmek istiyorsun dedi ve der demez şey oldum... sizde bende bir anormallik mi var ?
Olmuş demekki yazdığınız şeyler özel hayatın taaaa içi.O yüzden şey ettimYeni üyelik mevzusu ne anlamadım ancak burası bir forum sitesi değil mi ? Benim ha gebelik ile sorunum olmuş ilk onu yazmışım, ha kaymakamla sorun olmuş ha cinsel sorunum olmuş onu yazmışım, ilk mesajım cinsellik ile ilgili bir dert olamaz mi?
Hatam olduysa düzelteyim? Küfürü sansürleme kısmını mi beceremedim?Uye ucusa gectiMune .
Yeni üyelik mevzusu ne anlamadım ancak burası bir forum sitesi değil mi ? Benim ha gebelik ile sorunum olmuş ilk onu yazmışım, ha kaymakamla sorun olmuş ha cinsel sorunum olmuş onu yazmışım, ilk mesajım cinsellik ile ilgili bir dert olamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?