Ayıp mı oldu.

Ben oyle birsey sezmedim acikcasi. Amacini da anlayamadim ama. Oyle birsey dusunmek istemem zaten kirk kirbes yasinda adam.
Asıl o yaş grubundan korkacaksın. Sen adamın aklında olmasan ne diye bu kadar ilgilensin laf söylesin ki? Geçer gider merhaba merhaba. Kal uzun uzun demesi falan çok saçma.

Bana adam sana asılıyor gibi geldi.

Bu cümle çok artniyetli bence.
Bende aynı şeyi düşündüm şuan. Ne alakası var ayrı yaşamak iyidir filan . Eşim görevde 20 gündür çok özledim ben asla ayrı yaşamak istemem . Bu adamda bi gariplik var

Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Ben mi takiliyorum yoksa yolunda olmayan birseyler mi var.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.
adam sana yakınlasmaya calıısyor gibi geldi bana

sube mudurune mı dusuyor ayrı kalıp kalmamak. ınsanlar kendı ıslerıyle ılgılense hayat daha ıyı olucak emın ol. ona dusmez ayrı kalmak ıyıdır vs dıye nasıhat vermesı.
Degil mi ya. Ben burda ne zorluklar cekiyorum. Kalkmis bana bes on yil kal bisey olmaz diyor. Ama ciddi ciddi soyluyor.

Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.
Bu adamın her dediğini ciddiye alıp takacaksan işin var soyliyim. Çok kaba bir tip. Yeni gelen kıza ne demek 1 ay doldu mu git tatlı al demek. İlk maaşınla tatlı getir demek istemiş herhalde. Ona kaldı sanki. Çok mu küçük bir yer şubenin olduğu yer? Yerinde olsam herkese gülücükler saçan sevimli kızı değil de sadece işini yapan, resmi, ciddi evli kadını oynardım isyerimde.

Yerine ne koyacaksin diye mi sordu anlayamadim. Sizin orada kac yil kaldiginiz ve esinizle olan iliskiniz ve cocuk yapip yapmamaniz onu ilgilendirmez. Bu konulari is yerinde konusmuyorum diyin bence. Hadsiz dengesiz ben olsam tatli da almam zikkimin dibini yesin
Anlasildi. Ben yine yumusatarak dusundum. Anlam veremedim. Ne anlatmak istedigini de anlamadim. Ya ailemden uzak kalmamin nasil guzel bir yani olabilir anlayamadim gercekten.

tayinde 6 ay filan diye bir süre yok. tayin çıktıktan sonra isterse daha uzun süre tebellüğ etmeyebilir. ancak bu sefer de tayinin çıktığı yer personelimi gönder diye üst yönetime baskı yapar, üst yönetim de sizin müdürlüğe. dolayısıyla iyi niyetli bir şekilde kalmanızı çalışır ve üst tarafı bağlarsa uzun süre tutabilir ama 6 ay gibi bir süre dikkat çeker. ama kimse de kendi birimine tayini çıkan kişiyi başka yerde çalıştırtmaz buraya gel işine başla derler. korkmayın kimsenin hayatı bir kişinin iki dudağı arasında dğildir.
Bir de kamuya giriyim de cocugu rahat yaparim rahat bakarim diye dusundum hep. Olaya bak.

izin vermeme hakkı var şerh düşerse eleman bana lazım diye seni tutabilir işine de taş koyabilir adamla ne yakın ol ne samimi kesinlikle işini yap amirin gibi davran yeter asla samimiyet kurma.Gerekte yok zaten !!!
Ayrıca tatlı almak o bu gibi saçmalıllara girmenize gerek yok samimiyet kurmalar gereksiz böyle insanlarla sapık mıdır nedir utanmadan bir kadınla cinsel seyler konusuyor

yalnız bu vatandaşta farklı bir durum var. ben negatif enerji aldım. bu sözlerin altında imalar var, asılma var gibime geldi...
Valla asilma isini hic dusunmemistim. Aklimin ucundan bile gecmemisti. Ilk iki hafta sessizdim biraz. Normal degil mi bu? Hep mi boyle sessiz mulayimsin demisti. Daha yeni geldim alisinca degisir demistim o zaman. Bilmiyorum ki sik sik da esimden bahsediyor. Simdi soyle ki esim benim cakistigim kurumu denetleyen bir kurumda calisiyor. Bunu biliyor sube muduru ve sik sik esimden konu aciyor.

Bana da kötü niyetli geldi malesef. Gereksiz samimiyet kurmayın, siz mesafenizi koruyun. Amir memur muhabbetinin ilerisine gitmeye, hayatınızı sorgulamaya hakkı yok. Ne demek 5-10yıl kal.

Ay yok öyle bir şey ya, saçmalık. Dilekçeyi, resmi yazıyı vs vs 1 ay bekletme hakkına sahip. Yani senin dilekçeni bekletse bir ay, geleni bekletse etti iki ay, bakanlıktan gelen süreyi de ekle, işte anca o kadar bekletebilir. Araya birini koyarsa bu dediklerim kadar bile beklemezsin. Normalde tayin gideceğe fazla iş yüklenmez (en azından sürekliliği olan işler) ki o gittiğinde sıfırdan başlanmasın. Çok enteresan bir amirin varmış. Ben iki kere eş durumundan istedim, bieinde adaylığın kalkması da dahildi içine, o 20 gün falan sürdü, öbürü de 1 hafta. Uzun süreni kısaltmış halim ama, araya tanıdık vs koyduk öyle oldu. Kısa sürene hiçbir şey yapmadık, bakanlığın profeayonelliğiydi yani. Sen gönlünü ferah tut, he de geç boşver.

Bu adamın her dediğini ciddiye alıp takacaksan işin var soyliyim. Çok kaba bir tip. Yeni gelen kıza ne demek 1 ay doldu mu git tatlı al demek. İlk maaşınla tatlı getir demek istemiş herhalde. Ona kaldı sanki. Çok mu küçük bir yer şubenin olduğu yer? Yerinde olsam herkese gülücükler saçan sevimli kızı değil de sadece işini yapan, resmi, ciddi evli kadını oynardım isyerimde.
Yok cok ciddiyim zaten. Hatta bir iki kere samimiyetin oneminden bahsetti sube muduru. Yani cekingen soguk olma demeye getirdi. Calistigim bina cok buyuk. Sube 15 kisilik filan.

Adam dengesiz. Üzerine vazife olmayan işlere karışıyor. Mesafeni koru.

izin vermeme hakkı var şerh düşerse eleman bana lazım diye seni tutabilir işine de taş koyabilir adamla ne yakın ol ne samimi kesinlikle işini yap amirin gibi davran yeter asla samimiyet kurma.Gerekte yok zaten !!!
Ayrıca tatlı almak o bu gibi saçmalıllara girmenize gerek yok samimiyet kurmalar gereksiz böyle insanlarla sapık mıdır nedir utanmadan bir kadınla cinsel seyler konusuyor
Tatli alma fikrinden vazgecmistim ama telefon edip soyleyince mecbur kaldim hatta almamakla ayip mi ettim dedim. Hicbir samimiyetim yok. Neden olsun ki. Tez zamanda evime donmekten baska da birsey istemiyorum ama oyle kal acele etme dedikce iyice sinir oldum.

Ay yok öyle bir şey ya, saçmalık. Dilekçeyi, resmi yazıyı vs vs 1 ay bekletme hakkına sahip. Yani senin dilekçeni bekletse bir ay, geleni bekletse etti iki ay, bakanlıktan gelen süreyi de ekle, işte anca o kadar bekletebilir. Araya birini koyarsa bu dediklerim kadar bile beklemezsin. Normalde tayin gideceğe fazla iş yüklenmez (en azından sürekliliği olan işler) ki o gittiğinde sıfırdan başlanmasın. Çok enteresan bir amirin varmış. Ben iki kere eş durumundan istedim, bieinde adaylığın kalkması da dahildi içine, o 20 gün falan sürdü, öbürü de 1 hafta. Uzun süreni kısaltmış halim ama, araya tanıdık vs koyduk öyle oldu. Kısa sürene hiçbir şey yapmadık, bakanlığın profeayonelliğiydi yani. Sen gönlünü ferah tut, he de geç boşver.
Ihale yukledi bana. Yani aylarca surecek is. Isler bitmeden gidemezsiniz diyor bir de. Isi ben ve bir arkadad ihale edecegiz. Siz uzun is vermezler deyince bu geldi aklima. Herhalde gitmeyecegim gozuyle bakiyor.

1 ay olmuş ise başlıyalı, aylarca sürecek bir iş çok uzun soluklu değil zaten. Ne zaman tayin isteyeceksiniz ki.

Back
X