Ayıp mı oldu.

adam çaktırmadan asılıyor.
anladığınızı belli edip tavır alsanız, üstüne bir de sizi suçlu çıkarır.

adam çaktırmadan asılıyor.
anladığınızı belli edip tavır alsanız, üstüne bir de sizi suçlu çıkarır.
Valla dun tatli istedi. Bugun aliyim dedim. Tavir mi yapti anlamadim. Surat asti bildigin. Ben sizler gibi dusunmemistim ama haklisiniz. Normal degil. Zaten mesafeliyim. Hatta cok mesafeliyim. Biran once evime donsem baska bisey istemiyorum adam bana bes on yil kal diyor.

Adam hoşlanmış senden zarf atıyor.Aman diyim mesafeni koru.Bide eşin yok yanında yalnızmışsın,sıkıntı olur sonra.Bırak soğuk bilsinler boşver daha iyi olur,sen uzak dur.

Adam hoşlanmış senden zarf atıyor.Aman diyim mesafeni koru.Bide eşin yok yanında yalnızmışsın,sıkıntı olur sonra.Bırak soğuk bilsinler boşver daha iyi olur,sen uzak dur.
Zaten uzagim. O kadar mesafeliyim ki firsat buldukca samimiyetin faydalarindan bahsediyor. Ben zaten kolay kaynasamam insanlarla. Ben de kendime dert ettim bosu bosuna yanlis bisey mi yaptim diye.

Klasik iş muhabbetleri saçma sapan, eşin gelsin arada görünsün beraber dolanın. Kendini sağlam tut gariban kimsesiz ezilecek tutunacak dal arayan biri gibi durma. Tatlı meselesi hep olur alırsın ortaya koyarsın amire de bi tabak yapıp odasına bırakır/bıraktırırsın olur biter

Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Ben mi takiliyorum yoksa yolunda olmayan birseyler mi var.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.
yüzgöz olma resmi ol onunla hatta mümkün mertebe muhattap bile olma. ne haddine tehtit etmek adama bak... boşver sen onu hiçbirşeyde yapamaz. bu tatlı olaylarıda beni benden alıyor.

Ben yeni ise basladim. Bir ayi biraz gecti. Dun sube mudurum aradi is icin. Ne kadar oldu sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet biraz gecti dedim. Eee o zaman bi tatli al arkadaslarina dedi. Tamam ben dusunememistim nasil ilerliyor ki isler dedim. Gerci biz de sana daha tatli alip hayirli olsuna gelmedik demi dedi. Tamam tamam ben alirim dedim konu kapandi. Bugun de gittim yanina gunaydin nasilsiniz ogleden sonra burda misiniz tatli alacagim da dedim. Cok soguk davrandi. Bu kadar acele etmene gerek yoktu dedi. Anlamadim yanlis birsey mi yaptim. O kadar soguktu ki bozuldum acikcasi. Yuzu asik asik iki cumle kurdu o kadar.

Bir de ben esimden evimden uzaktayim. Baska sehirde calisiyorum. Tayin aldirmaya calisiyorum. Gecenlerde dedi ki cok acele etme. Kac yillik evlisin. Ayri kalmak iyidir. Uzatabildigin kadar uzat burda kalma sureni dedi. 5 yil 10 yil. Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun. Hicbirsey anlamadim bu cumlesinden. Cocuk yapmadan once isi iyice ogren sonra vaktin olmaz dedi bir de.

Bir de tayininiz coksa bile ben izin vermezsem alti aydan once gidemezsiniz deyip duruyor. Alti ay izin vermeme hakki varmis. Biz emekli oluruz burdaki islere sen devam edersin deyip duruyor bir de bana.

Ben de asıldığını düşünüyorum. Tatlı almadın-almadık muhabbeti sırf aramak olsun diye yapılmış. Hayırlı olsuna gelemedik demek, karşılığında ne zaman isterseniz buyrun demek yani davet kapısı açmış. Sen tatlı işini ciddiye alınca suratı asılmış çünkü maksat tatlı değilmiş. Sağlam papuç değil, muhattap olma derim.

üf şu tatlı muhabbetini de hiç anlamıyorum.

Çok laubali. Evliliğinden ona ne ki o konuda yorum yapabiliyor?

Tatlı olayını bana da söylemişlerdi almadım. Kaç yıldır da çalışıyorum, başka yeni başlayanın da aldığını görmedim. Hiç gerek yok.

5-10 yıl ayrı kalmak iyidir, boşluk doldurmak falan bana iyi niyetli gelmedi. Asık suratlı olsun iyidir, ayıp etmemişsiniz ama etseniz olur böyle bir tipe.

Valla dun tatli istedi. Bugun aliyim dedim. Tavir mi yapti anlamadim. Surat asti bildigin. Ben sizler gibi dusunmemistim ama haklisiniz. Normal degil. Zaten mesafeliyim. Hatta cok mesafeliyim. Biran once evime donsem baska bisey istemiyorum adam bana bes on yil kal diyor.

önemsemeyin.
içindeyken anlamamanız normal, konduramaz insan ama objektif olarak bu kadar insanız aşağı yukarı hepimiz aynı tahmindeyiz.
özel hayatınız hakkında konuşursa kibarca net susturun, konuşmasına izin vermeyin.
kunduz alttan alta yürüyor.

önemsemeyin.
içindeyken anlamamanız normal, konduramaz insan ama objektif olarak bu kadar insanız aşağı yukarı hepimiz aynı tahmindeyiz.
özel hayatınız hakkında konuşursa kibarca net susturun, konuşmasına izin vermeyin.
kunduz alttan alta yürüyor.
Sizlerin yazdiklarini okuyunca acaba dedim zaten. Aklimin ucundan bile gecmedi ama daha da dikkatli olacagim bundan sonra. Cok cok tesekkur ederim kiymetli yirumlariniz icin.

İlk olarak askıntılık var
Anlamamak için aşırı iyi niyet sahibi olmak gerekiyor bence .
Bilmiyorum benimde iş hayatım oldu fakat kimse bu kadar özelimi bilmedi
Bir bana mı garip geliyor bu durum anlamıyorum ama ben karşımdaki insan kim olursa olsun bu kadar özelime müdale etmesini istemem .
Diğer yandan kimseyi pohpohlamak zoeunda değilim
Kalkmışım kocamı evimi bırakıp başka bir şehre gelmişim
Kutlama yapar gibi tatlı isteyecekler
Saçmalık

İlk olarak askıntılık var
Anlamamak için aşırı iyi niyet sahibi olmak gerekiyor bence .
Bilmiyorum benimde iş hayatım oldu fakat kimse bu kadar özelimi bilmedi
Bir bana mı garip geliyor bu durum anlamıyorum ama ben karşımdaki insan kim olursa olsun bu kadar özelime müdale etmesini istemem .
Diğer yandan kimseyi pohpohlamak zoeunda değilim
Kalkmışım kocamı evimi bırakıp başka bir şehre gelmişim
Kutlama yapar gibi tatlı isteyecekler
Saçmalık
Evet aldim bugun tatliyi. Kutlama yaptik. Cok sukur gecti de kurtuldum. Yine surati asik geldi mudur. Anlamadim valla da billa da anlamadim ne bu tavir. Isteyecegim birseyler vardi. Simdi boyle asik suratli olunca soyleyemedim de.

Asılmış baya da mesefa koy fazla yakınlaşma

Evet aldim bugun tatliyi. Kutlama yaptik. Cok sukur gecti de kurtuldum. Yine surati asik geldi mudur. Anlamadim valla da billa da anlamadim ne bu tavir. Isteyecegim birseyler vardi. Simdi boyle asik suratli olunca soyleyemedim de.
Tatlıyı almanız hata bence
Ben olsam direk derdim evimden barkımdan ayrıyım 3 kuruş için
Tatlıya kutlamaya verecek param yok kusura bakmayın derdim

Bulunduğu konumu haketmeyen, yöneticiliğin gerekli yetkinliklerini kendisinde bulundurmayan adamlardan bir tane daha.Bu tarz insanlar ego tatmini için herşeyi astlarında daha iyi bildiklerini düşünüp her konuda yorum yapmak isterler.
Bunlardan çok var canım, sen işini layığıyla yap aranılan bir çalışan olmaya çalış,gerisinide umursama.Bu tarz olaylara çok kafayı takarsa eşinle ailenle sıkıntıların olabilir.

Tatlıyı almanız hata bence
Ben olsam direk derdim evimden barkımdan ayrıyım 3 kuruş için
Tatlıya kutlamaya verecek param yok kusura bakmayın derdim
Diyemiyorum iste. Insanlara sert davranamiyorum ben. Bu konuda fazla yumusak yuzluyum maalesef. Kotu bir ozellik farkindayim. Simdi bir isim dustu bu adama ama isteyene kadar kirk kez dusunuyorum. Daha soyleyemedim bile. Bir is var benim evimin oldugu sehirde toplanti. Haftaya olacak. Ama sonraki hafta olsa hem esim evimizde olacak hem de esimin dogumgunune yetisebilecegim. Simdi bir bahaneyle toplantiyi bir hafta ertelemeyi teklif etsem cok mu acayip olur dusun dusun varamadim sonuca.

Diyemiyorum iste. Insanlara sert davranamiyorum ben. Bu konuda fazla yumusak yuzluyum maalesef. Kotu bir ozellik farkindayim. Simdi bir isim dustu bu adama ama isteyene kadar kirk kez dusunuyorum. Daha soyleyemedim bile. Bir is var benim evimin oldugu sehirde toplanti. Haftaya olacak. Ama sonraki hafta olsa hem esim evimizde olacak hem de esimin dogumgunune yetisebilecegim. Simdi bir bahaneyle toplantiyi bir hafta ertelemeyi teklif etsem cok mu acayip olur dusun dusun varamadim sonuca.
Toplantıyı neden ertelemek istiyorsunuz dediğinde tüm bu ayrıntıları anlatmıycaksınız umarım,ben olsam böyle bi ricada bulunmaz eger o dönemde çok gitmek istiyorsam ya izin ya da rapor alırdım,ben de kamudayım kimseye böyle rica da bulunmayın minnet altında kalırsanız hoş olmaz

Back
X