Ayıp mı oldu.

Bilmiyorum. Dusundukce bana da garip gelmeye basladi. Konusurken yanlis anlamamistim hic ama anlam da veremedim. Ne demek istedi anlayamadim. Bir de kendinin ikinci evliligi oldugunu soyledi. Cok birarada durup esiyle catisinca esine senin ailenin yanina ziyarete gitme zamanin geldi diyormus.

Anlaşılmayacak çok bir şey yok aslında. Alttan alta bir sürü mesaj var. Tatlı meselesinde önce senin davet etmeni bekliyordu Tatlı alıp hayırlı olsuna gelemedik demiş. Sen önce tatlı alıp ikram edince hayırlı olsuna davet etmeyince bozulması burdan.... Eşinden ayrısın e tabi sıkılırsın yerine koyacak bişi lazım bak ben burdayım muhabbeti yapmış. Sana bi yürüyecekte alttan yol çalışması yapıyor. Henüz çözemedi yolu nereden yapsam diye kıvranıyor.... Uzak durun... Niyeti hiçte hoş değil..

Anlaşılmayacak çok bir şey yok aslında. Alttan alta bir sürü mesaj var. Tatlı meselesinde önce senin davet etmeni bekliyordu Tatlı alıp hayırlı olsuna gelemedik demiş. Sen önce tatlı alıp ikram edince hayırlı olsuna davet etmeyince bozulması burdan.... Eşinden ayrısın e tabi sıkılırsın yerine koyacak bişi lazım bak ben burdayım muhabbeti yapmış. Sana bi yürüyecekte alttan yol çalışması yapıyor. Henüz çözemedi yolu nereden yapsam diye kıvranıyor.... Uzak durun... Niyeti hiçte hoş değil..
Ben mi cagiracaktim hosgeldine. Evimemi isuerindeki odamami. Anlamadim. Cagirmak mi gerekiyormus.

Ben mi cagiracaktim hosgeldine. Evimemi isuerindeki odamami. Anlamadim. Cagirmak mi gerekiyormus.

Ayyy bi ara gelin çok memnun olurum filan demenizi bekliyormuş demek ki. Dilede getirmiş. Tatlı muhabbetini kendine çevirmeye kalkmış. Benim yazdığınızı okur okumaz anladığım bu oldu...

Ayyy bi ara gelin çok memnun olurum filan demenizi bekliyormuş demek ki. Dilede getirmiş. Tatlı muhabbetini kendine çevirmeye kalkmış. Benim yazdığınızı okur okumaz anladığım bu oldu...
Iyice huylandim adamdan ya. Biran once tayinim olsa bisey istemiyorum.

Eşin gelsin bir görünsün bence daireye
Nefret ediyorum bu durumlardan ama haklisiniz oyle olmasi gerekecek sanirim. Bir kadin evli yada bekar kendi hayatini idame ettiremez mi. Neden hep tetikte olmak zorundayiz ki biz.

Nefret ediyorum bu durumlardan ama haklisiniz oyle olmasi gerekecek sanirim. Bir kadin evli yada bekar kendi hayatini idame ettiremez mi. Neden hep tetikte olmak zorundayiz ki biz.
Malesef öyle canım. Ben de kamudayım ve evli olduğum halde iğrenç şeyler yaşadım. Çok dikkatli olmak gerek

Malesef öyle canım. Ben de kamudayım ve evli olduğum halde iğrenç şeyler yaşadım. Çok dikkatli olmak gerek
Peki ama esinize anlattiniz mi rahatsiz oldugunuz durumlari. Ben gerekli gormedigim icin bahsetmemistim ama simdi soylersem de gereksiz aklina takacak yada harekete gecip buraya gelecek belki. En iyisi soylememek mi.

Peki ama esinize anlattiniz mi rahatsiz oldugunuz durumlari. Ben gerekli gormedigim icin bahsetmemistim ama simdi soylersem de gereksiz aklina takacak yada harekete gecip buraya gelecek belki. En iyisi soylememek mi.
Birçoğunu anlatmadım canım ama bir olayı kendisi şüphelenince anlatmak zorunda kaldım ve çok tatsız şeyler yaşanmıştı . Bence sen direkt anlatma eşine ama işyerine gelsin görünsün

Birçoğunu anlatmadım canım ama bir olayı kendisi şüphelenince anlatmak zorunda kaldım ve çok tatsız şeyler yaşanmıştı . Bence sen direkt anlatma eşine ama işyerine gelsin görünsün
Hic bahsetmeyim ben o zaman. Turnesi bitince beni ziyarete gelsin buraya. Cok gecmis olsun size de. Belli ki gereksiz yere basinizi agritmislar.

Ben geleneklere tatlıya vs. Takılmadım da...

Bu adam sanki inceden inceden mesaj veriyor gibi geldi bana , “eşten ayrı kalmak iyidir uzak kalınca yerine ne koyabilirim diye düşünüyor insan” bu cümlede sanki bir şeyler anlatmış üstü kapalı.

Böyle düşünen bir tek benmiyim bilmiyorum ama adamın derdi başka sanki...

Bu gereksiz lakırdılar hep boş beleşlikten, vakit bolluğundan. İşe başlayınca tatlı alma muhabbeti insanın içinden geliyorsa yapacağı bişey. Bunu gündeme getirmekle ayıbı siz değil kendisi etmiş bence. Hayırlı olsuna gelme olayını da ilk kez duydum. Resmen iş üretmek.

Size yakın bir arkadaşınız bazen ayrılık iyidir vs. gibi bişey diyebilir, fikir paylaşımıdır ama idari üste düşmez bunu demek. Ya olta atıp şansını deniyor ya da gerçekten işi gücü yok boş boş konuşuyor.

Tayin vermezmişmiş..sanki bağ bağışlıyor. O sizin hakkınız. Bence bu konu üzerine çok fazla düsünmeyin, kurcaladıkça daha çok sinir olacak belki davranışlarınıza da yansıyacak. Bu iyi olmaz. Verdiği işi yapın geçin onun dışında da muhabbete çok girmeyin.

Benim egitim aldigim siralardaki eski yasli patroniceye benzettim ettigi laflari. Siz sadece isinize adapte olun, laubalilige falan izin vermemeye calisin. Soguk kanlilik kendinize bile iyi gelecektir

Benim anlamadığım adam 40 50 yaşında olunca asılamaz mi? Tabiiki hiçbir yaşta ve durumda asılma olmamalı ama maalesef oluyor bu tarz yanlış durumlar.insanlari yaşı ile değil davranışlarıyla değerlendirmeyi öğrenin.resmen zarf atıyor.laubalilik istiyor.

Çok düşündüm medenice ne yazabilirim diye ama yani söylemeden edemedim, ne gerizekalı bir şube müdürünüz var!

Back
X