• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı olmuş..?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Ramazan günü sinirim bozuldu yine..anlatiyim da içimde kalmasın
Önceki gün iftardan sonra kv aradı cocuklari özlemiş bir goruyum uzaktan diye esimde gelirsen uzaktan el sallarsin kapiya gelirsen seninle gelmek isterler dedi . Neyse sofrayi kaldirdim mutfagi topluyorum bu eş ben markete gidiyorum dedi annesigillere çıktı büyük ihtimalle diye ben mutfagin ışığını kapattm cok daginikti ev giris katta icine kadar gözüküyor store perdeden . Neyse bir ara iceri gircektm bunlar cama kadar gelmis cocuklarla konusuyormus bende oralı olmadim mutfaga gittim . Bu es kisi geldi niye mutfağın ışığını kapattin niye çıkıp bir konusmadin fln diye surat surat . (Ama cikarken annem geliyor demedi ben oylesine mutfaktan disari cikmasam gormeyektim bile )
İki dakika anasını gordü basladı boş yapmaya ... Her gordugume veya gormedigime camdan el mi sallayimmm??

Önceki gün iftardan sonra kv aradı cocuklari özlemiş bir goruyum uzaktan diye esimde gelirsen uzaktan el sallarsin kapiya gelirsen seninle gelmek isterler dedi . Neyse sofrayi kaldirdim mutfagi topluyorum bu eş ben markete gidiyorum dedi annesigillere çıktı büyük ihtimalle diye ben mutfagin ışığını kapattm cok daginikti ev giris katta icine kadar gözüküyor store perdeden . Neyse bir ara iceri gircektm bunlar cama kadar gelmis cocuklarla konusuyormus bende oralı olmadim mutfaga gittim . Bu es kisi geldi niye mutfağın ışığını kapattin niye çıkıp bir konusmadin fln diye surat surat . (Ama cikarken annem geliyor demedi ben oylesine mutfaktan disari cikmasam gormeyektim bile )
İki dakika anasını gordü basladı boş yapmaya ... Her gordugume veya gormedigime camdan el mi sallayimmm??

Bence eşiniz haklı. Şöyle düşünün kendi anneniz cama gelse eşiniz bir selam vermeden geri kaçsa hoş olur muydu .

Neden ayıp edeceksin ki gayet normal bende dağınıkken kimse görmesin isterim kim olursa olsun eşinizde abartmış baya 😏

Laf işte.Boşverin takılmayın.Şu dönemde bi bitmedi büyüklerin torun özlemi.Telefon diye bişey var.Eşiniz de şımarmış anasını görünce😒
Cok sacma bir konudan canım skldi birde annesine yakın bir yerden ev aldı bende taşınmam diye soylendm suan konusmuyorumm. Su ramazanda suratını cekemicem . Ben boyle seyleri artık aşmış olmak gerek diye düşünüyorum

Bence eşiniz haklı. Şöyle düşünün kendi anneniz cama gelse eşiniz bir selam vermeden geri kaçsa hoş olur muydu .
Görmediki beni. Kendide çıkmadığı oldu zamanında hatta daha büyük hataları . Yarin kadina cok yakin bir yere tasincaz olur olmaz cikamam alissin hemde cok gereksiz bir konu buna da surat surat ne bilim

Mutfağın dağınıklığı görünmesin diye ışığı kapattıktan sonra uygun olan başka bir yerden eşinizin annesine bir selam verebilirdiniz aslında sosyal mesafe ye uyarak. Eşiniz annem için çıkıyorum diye haber vermemiş evet ama siz sesleri dUyarak haberdar olmuşsunuz yani bilmiyor değilsiniz geldiğini. Ona selam verir sonra eşinize yine tepkinizi koyardınız evden market diye çıkıp bana niye söylemiyorsun diye. Ama selam vermek içinizden gelmemişse bir şeyler yaşanmışsa eşinizin saygı duymasını sağlayın haklı iseniz zaten anlayış göstermeliydi.

Aynı bu şekilde söyleyin. Ben insanüstü varlık miyim, aklını okuyacam. Senin söylemen gerekirdi. Diyin?

telefon hediye alın görüntülü arayın ya da eşinizin telefonuyla görüntülü sizi arayıp sizden çocuklarla konuşabilirdi

Görmediki beni. Kendide çıkmadığı oldu zamanında hatta daha büyük hataları . Yarin kadina cok yakin bir yere tasincaz olur olmaz cikamam alissin hemde cok gereksiz bir konu buna da surat surat ne bilim
o zaman ne soruyosun ayıp mı olmuş diye? ayıp olmuş,ayıbın daniskası olmuş, kocalarımız ağaç kovuğundan çıkmadı,bilginize..

Eşiniz sizin kayınvalidenizi görüp çıkmadığınızı nerden anladı acaba,ona takıldım ben.Ve evet bence haksızsınız.Göre göre çıkıp bir selam vermemişsiniz.Bi süre sonra yakın yere taşıncaz zaten,kadın alışmasın falan daha iyi,zırt pırt selam veremem yazmışsınız.Çok nahoş bir düşünce tarzı..Siz bir ailesiniz,farkında mısınız bilmem.Ben uzaktan tanıdığa bile nezaketen selam veririm.Unutmayın çocuklarınız onlara anlattıklarınıza göre değil sizin yaptıklarınıza bakarak şekil alırlar, karakter geliştirirler.İyi örnek olmak göz çıkarmaz.

Eşiniz sizin kayınvalidenizi görüp çıkmadığınızı nerden anladı acaba,ona takıldım ben.Ve evet bence haksızsınız.Göre göre çıkıp bir selam vermemişsiniz.Bi süre sonra yakın yere taşıncaz zaten,kadın alışmasın falan daha iyi,zırt pırt selam veremem yazmışsınız.Çok nahoş bir düşünce tarzı..Siz bir ailesiniz,farkında mısınız bilmem.Ben uzaktan tanıdığa bile nezaketen selam veririm.Unutmayın çocuklarınız onlara anlattıklarınıza göre değil sizin yaptıklarınıza bakarak şekil alırlar, karakter geliştirirler.İyi örnek olmak göz çıkarmaz.
Isığı kapattigim icin diyor .Annem geldi desin madem .Demiyorsa sürekli cam gozetleyecek değilim sonucta sacma hareketine kiziyorum.

Sizi görmüsseler bi el sallayabılırdınız. Esinize de fırsat vermemıs olurdunuz. Huyunu suyunu biliyorsunuz sonucta. Aynı vazıyette sızın annenız olsa sız de selam vermesını ısterdınız.

Sizi görmüsseler bi el sallayabılırdınız. Esinize de fırsat vermemıs olurdunuz. Huyunu suyunu biliyorsunuz sonucta. Aynı vazıyette sızın annenız olsa sız de selam vermesını ısterdınız.
Görmedi .kendisi de ben soylemesem annem geldi diye cikmazdi ztn .o yüzden hic taviz vermem . Ama kadincagiza ayip olmuştur belki diye cnm skldı tabi

İste es oyle diyor bir cikip konusmamisim diyee surat yapip kusunce ne blm .bos bos insanın canını sıkıyorlar iste
Aman bosverın canım. Gormemıs sızı sonucta. Ama sıze tabsıyem bu konularda esınıze fırsat vermeyin

Back
X