• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı olmuş..?

Bence eşiniz haklı. Şöyle düşünün kendi anneniz cama gelse eşiniz bir selam vermeden geri kaçsa hoş olur muydu .
Güzel söylemişsiniz ama şöyle bir durum Var. Bu tarz şeylerde erkek yapmayınca kimse garip karışlamıyor ama kadın yapmayınca olay çıkıyor. Eski kv beni ara ara diye darlardı. Ben de dedim ki oğlun da benim annemi arasın sorsun. Ama o erkek ne konuşacak dedi. Ben de ne konuşacağım her gün Seni arasam dedim ve ayda bşr kere o ararsa konuştuk. Her şey gelinden bekleniyor uyuz oluyorum

Evin dağınıklığını görse bu sefer de bu gelin ne dağınıkmış derler . Uygun olmayabilirsiniz canınız selam vermek istemiyor olabilir . Boş boş konuşmuş yav he he deyip geçin bence üzmeyin kendinizi

Güzel söylemişsiniz ama şöyle bir durum Var. Bu tarz şeylerde erkek yapmayınca kimse garip karışlamıyor ama kadın yapmayınca olay çıkıyor. Eski kv beni ara ara diye darlardı. Ben de dedim ki oğlun da benim annemi arasın sorsun. Ama o erkek ne konuşacak dedi. Ben de ne konuşacağım her gün Seni arasam dedim ve ayda bşr kere o ararsa konuştuk. Her şey gelinden bekleniyor uyuz oluyorum

O konuda haklısınız ama bu başka birşey. Sadece selam verip içeri gecebilirdi. Ben kadın olarak eşim böyle yapsa kızardım acikcasi

Ramazan günü sinirim bozuldu yine..anlatiyim da içimde kalmasın
Önceki gün iftardan sonra kv aradı cocuklari özlemiş bir goruyum uzaktan diye esimde gelirsen uzaktan el sallarsin kapiya gelirsen seninle gelmek isterler dedi . Neyse sofrayi kaldirdim mutfagi topluyorum bu eş ben markete gidiyorum dedi annesigillere çıktı büyük ihtimalle diye ben mutfagin ışığını kapattm cok daginikti ev giris katta icine kadar gözüküyor store perdeden . Neyse bir ara iceri gircektm bunlar cama kadar gelmis cocuklarla konusuyormus bende oralı olmadim mutfaga gittim . Bu es kisi geldi niye mutfağın ışığını kapattin niye çıkıp bir konusmadin fln diye surat surat . (Ama cikarken annem geliyor demedi ben oylesine mutfaktan disari cikmasam gormeyektim bile )
İki dakika anasını gordü basladı boş yapmaya ... Her gordugume veya gormedigime camdan el mi sallayimmm??
Allahim nedir bu saydirma sevdirme meraki ya.. gelinler sevmeyince kaynanalarin pullari mi dökülüyor?

havadan nem kapiyorlar.. markete diye ciktin yalan soylemeye mi basladin diye uste ciksaydiniz..

Esinizin surat yapmasi yersiz. Ama sizin de cocuk gibi kacip saklanmaniz anlamsiz. Ev halidir,iftar saatidir herkesin evi daginik olur,yemek kokar,yag kokar. Pencereye cikip selam verseniz bir sey olmazdi. İki gun once ayni seyi yasadim,iftar hazirligi yapiyorum esim babasiyla cikti geldi,bahceye cikarir misin oglani goreyim diye rica etti kp. Gonderdim oglani ben de pencereye ciktim hal hatir sordum. Oglumla bes dakika top oynadi gitti adam. Benim ustum basim les yemek yapiyorum ev temizliyorum bir yandan. Ev hali kusura bakmasin kimse

Cok sacma bir konudan canım skldi birde annesine yakın bir yerden ev aldı bende taşınmam diye soylendm suan konusmuyorumm. Su ramazanda suratını cekemicem . Ben boyle seyleri artık aşmış olmak gerek diye düşünüyorum
Kişi sevdiğinin sevdiği şeyleri sever

Isığı kapattigim icin diyor .Annem geldi desin madem .Demiyorsa sürekli cam gozetleyecek değilim sonucta sacma hareketine kiziyorum.
Çocuklar nerden anlamışta çıkmış cama konuşuyorlar siz anlayamadınız geldiğini

Evet ayıp etmişsiniz. Geleceğini biliyormuşsunuz, geldiğini tahmin etmişsiniz de. Bir selam vermeniz gerekirdi.

Back
X