Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 4 erkek arasında sadece ben. Düşünmek bile istemiyorum tabiki ayıp. Tam tersini düşünsenize. Eşinizin de bu duruma bişey dememesi enteresan. Örf ve afetlere tersEşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.
Bana karşı hiçbir saygısızlık seviyesizlikleri olmadı. Yenge diye hitap ederler zaten. Atıyorum kebap seviyorum yada muhabbet arasında mangal lafı geçti hemen derler haftaya bi mangal yakıyoruz vs diye. Ya da evimize yemeğe gelirken ne seviyosam alırlar diğer bayana da aynı şekilde. Hatta ona karşı daha yakınlar ben biraz mesafeli ve soğuk duruyorum. Ama görüşmek ayıp mı? Ortamda hiç kız olmayacaksa ben gitmemeli miyim?
Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmış
ayıp degil..Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.
Bana karşı hiçbir saygısızlık seviyesizlikleri olmadı. Yenge diye hitap ederler zaten. Atıyorum kebap seviyorum yada muhabbet arasında mangal lafı geçti hemen derler haftaya bi mangal yakıyoruz vs diye. Ya da evimize yemeğe gelirken ne seviyosam alırlar diğer bayana da aynı şekilde. Hatta ona karşı daha yakınlar ben biraz mesafeli ve soğuk duruyorum. Ama görüşmek ayıp mı? Ortamda hiç kız olmayacaksa ben gitmemeli miyim?
Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmış
neyi kafası ile bu şekilde bir cümle kurmuş hiçbir ayıbı yok duymazdan gelin eşiniz ile gidiyorsunuz ki eşiniz ile gitmesenizde bana göre bir ayıbı yok .Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.