Ayıp mı ???

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhabaa erkek arkadaşım ile ayrı sehirlerdeyiz şu anda dün aramızda şöyle bi konuşma geçti;

Ben ona hala kuyumcu da olduğumu söyledim sabahta kuyumcudayim demistim o da hala ne yapiyorsun orda dedi ben de bekliyorum ama istediğim kolyeyi yapamayacaklar gibi kuğu şeklinde bişey alsam güzel olur mu ki yazdım

Bana verdiği cevap neden sürekli biseyler alma gereği duyuyorsun ?? O an nedense alındım sürekli biseyler alma gereği duymuyorum ki dedim, kolyen bitince bana da gönder dedi bende yok hayır kırdın beni yazdım buluttan nem kapma yazdı bende " pekala bitince gönderirim sen de tatile gittiğin yerden d.kabugu getir bana benim gittiğim yerde yoktu gerçi şimdi de sürekli biseyler mi istiyor oldum" yazdım...deniz kabuğunu bir kere getirdim onun sürprizi bitti tatlım ama sen bana bodrum dan hiçbişey getirmedin yazmis....

Ben ona sormuştum bodrum dan bişey ister misin diye ayrıca hediye aldım ona geçenlerde konu bile açtım burda ayıp değil mi sizce ben sadece ondan deniz kabuğu istedim sevdiğim için

Bir magnet getirsen fena olmazdı filan yazdı bende çeşme ye gidiyorum oranın magneti ile telafi ederim dedim

Sen onu getirmedin, ben bunu aldım, benim aldığıma bak, e ama sen almadın, ben de almicam...
Bu nasıl sevgililik? Kimse kimseye bir şey getirmek zorunda değil ki. Hediye içten gelir yani.
Bu arada sizin 'kendi paranızla' aldığınız kolyeye nasıl karışabiliyor? Param var ki aldım, diyemiyor musunuz? Sevgiliniz ayıp yapmış. İleride evlenseniz, çalışsanız bile aldıklarınıza karışacak demek ki.

Kolyenin parasını erkek arkadaşınız mı veriyor ? Niye dert etmiş anlamadım.
Ayrıca sen bana birşey getirmedin demek ne öyle sanki annesine sitem ediyor küçük çocuk gibi. Ayıp tabiki ilişkiniz bu yönde ilerlememeli bu tarz şeyler içten gelince yapılır mevzusu olmaz

Merhabaa erkek arkadaşım ile ayrı sehirlerdeyiz şu anda dün aramızda şöyle bi konuşma geçti;

Ben ona hala kuyumcu da olduğumu söyledim sabahta kuyumcudayim demistim o da hala ne yapiyorsun orda dedi ben de bekliyorum ama istediğim kolyeyi yapamayacaklar gibi kuğu şeklinde bişey alsam güzel olur mu ki yazdım

Bana verdiği cevap neden sürekli biseyler alma gereği duyuyorsun ?? O an nedense alındım sürekli biseyler alma gereği duymuyorum ki dedim, kolyen bitince bana da gönder dedi bende yok hayır kırdın beni yazdım buluttan nem kapma yazdı bende " pekala bitince gönderirim sen de tatile gittiğin yerden d.kabugu getir bana benim gittiğim yerde yoktu gerçi şimdi de sürekli biseyler mi istiyor oldum" yazdım...deniz kabuğunu bir kere getirdim onun sürprizi bitti tatlım ama sen bana bodrum dan hiçbişey getirmedin yazmis....

Ben ona sormuştum bodrum dan bişey ister misin diye ayrıca hediye aldım ona geçenlerde konu bile açtım burda ayıp değil mi sizce ben sadece ondan deniz kabuğu istedim sevdiğim için

Bir magnet getirsen fena olmazdı filan yazdı bende çeşme ye gidiyorum oranın magneti ile telafi ederim dedim
Arkadas bu nedir sen bunu aldin ben bunu aldm sen bunu yaptn ben bunu yaptm.birbnzden bisey istemeyin boyle hediyelesme olmazki.icinzden gelirse alir verirsnz oda size alir verir tsk edersiniz bitti bu nedir yaa evli kari kocalar bile boyle yapmiyo

Hediye dediğin sipariş üzerine değil içinden gelince alınır.
Ben şunu getirdim sen şunu getirmedin bu mevzular hiç hoş değil.
Başlığa istinaden söylüyorum ayıp:olamaz:

Back
X