Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

Peki mesela neden tamamiyle iletisimini kesmiyorsun? Istesen cok da guzel kesebilirsin.

Çünkü kesebileceğim bir argüman sunmadı bana. Kibar kendisi, sadece buluşalım diyor, bende müsait değilim diyorum öyle kapanıyor konu, açıkcası bu kadar uzayacağını da düşünmemiştim, bir yerden sonra istemediğimi anlar vazgeçer diye düşünmüştüm, en az 50 kere bi bahane sundum, ben olsam bu kişi benle buluşmak istese buluşur demek buluşmak istemiyor diye düşünürüm, nasıl bu kadar uzadı konu anlayamıyorum.

Siz cevap vermeyin diyorsunuz sanırım, vermedim arka arkaya usanmadan bir sorun mu var diye mesaj attı. Engelleyebilirim belki ama zarar görmediğim bir insanı engellemek benim fıtratıma kesinlikle ters, bir saygısızlık yapsa tamam da bu çocuğu ben niye engelleyeyim şimdi ki.

Acaba ben mi abartıyorum? Geçmiş ilişkilerimde bu ısrar yüzünden çok yıprandığım için acısı bu çocuktan çıkıyor olabilir mi? Bu konuda psikolojim hiç iyi değil çünkü, az ısrar olsa direk korkuyorum eski şeyleri yaşayacağım yine diye. Yeri zamanı sen belirle ama sabah olursa güzel olur kahvaltı yaparız yazmış, hep sen nasıl istersen modunda aslında, sanki kötü niyetli de durmuyor gibi ama kötü niyetli de olsa hiç anlayamıyorum ben insanları.

Su var ki sen bu insani hic tanimiyorsun. Disarida kibar gozukmesi davranmasi onun saglikli bir ruh hali oldugu anlamina gelmez. Ayrica bir arguman sunmasina da gerek yok, filanca(adi her neyse) ben gorusmek adina yaptigin bu girisimleri takdir ediyorum ve biraz da mahcubum, fakat diyalogumuzu daha fazla surdurmek istemiyorum, gerekcesi kendi dunyamla ilgili. Bu zamana kadar ki ilgine tesekkur ederim, beni lutfen mazur gor. Hayatinda basari ve guzellikler dilerim, hoscakal.

Aslinda bu kadar basit. Bu mesajdan sonra da kesin asik olur zaten ay dur bi animi anlaticam, bundan sanirim 6,7 sene kadar once bir aile dostugumuz beni biriyle tanistirdi. Neyse gorusup kahve ictik. Cocuk distan bakinca aile meslek yasanti vs anlaminda gayet duzgun gorunuyodu. Veterinerdi kibar,mahcup boyle bir tip. Neyse ben aman aman elektirik almadim bana silik biri gibi geldi. Hadi ikinci kere gorustuk. Aksamlari mutlaka ariyodu ya da mesaj yaziyodu. O sirada ben bir akrabamizin yazligina gittim ailemle bir haftaligina. Geleyim mi gunubirlik dolasiriz falan dedi ben uygun olmaz dedim neyse. Bir gun denizdeyiz. Teli de yazlikta birakmistim. Bi geldim hic abartmiyorum en az 15 kez aramis. Ve arka arkaya bir suru mesaj. Nerdesin niye cevap vermiyosun iyi misin neden acmiyosun vs vs mesajlar hep boyle. Cok kotu oldum bu ne ya dedim. Denizde en fazla.3 saat kalmistik bu arada. Aradim bu aninda acti. Sen nerdesi dedi hisimla. Simdi orda bi dur. Bana bu sekilde daha dun tanistigim cocugun hesap sormasi bu curreti kendinde gormesi bi tepemi attirdi. Denizdeydik telefonu birakmistim, bu nasil bir tavir dedim. Bir daha birakmayacaksin dedi. Sen misin oyle diyen. Neyse ben simdi neler dedigimi uzatmayayim. Nitekim son gorusmemizdi.

Yani demek istedigim, dikkat et.

Geçmişte olumsuz şeyler yaşamasam çoktan buluşup tanımaya çalışmıştım zaten. Ama bu derece aşırı ısrarcı bir insanla bir ilişkin olduğunda ayrılmamak için her şeyi yapıp hayatı sana zehir edebiliyor, bu konuda yeterince olumsuz tecrübem var yenilerini kesinlikle eklemek istemiyorum o yüzden zaten bu derece çekinmem. Umarım hata yapmıyorumdur.

Ben böyle durumlarda seni ararım müsait olduğum zaman deyip aramıyorum. Bir daha ararsa da ay ben onu unuttum ya bu ara işler çok yoğun kafa mı kaldı ayarlayalım en kısa zamanda deyip gün vermiyorum. İnsanın kafası her zaman herkesi kaldırmıyor haklısınız valla.

Bende öyle yapıyorum ama karşı taraf tamam şu gün olsun derse, o güne bir şey uydursanız o zaman şu gün olsun derse ne yapıyorsunuz?

niye ilk ısrarlarında açık açık "kimseye vakit ayıracak, sohbet edecek enerjim yok, o yüzden bu aralar kimseyle görüşmek istemiyorum" demediniz? hem o insandan da 50 kere teklif gelmezdi.demek ki görüşmek istemediğinizin farkında değil, sizi yakın arkadaşı sanıyor bence.

Birkaç kez yaşadım bu durumu. Hayatımdaki en sıkıcı en boğucu dakikalardı. Sahte gülüşler, ne konuşacağız diye konu düşünüp durmalar. Of of. Allah kurtarsın

Ben o kadar açık olamıyorum kimseye, işim var başka zaman müsait olursak bakarız diyorum. Yakın arkadaşım değil öyle olsa söylerim zaten canım dışarı çıkmak istemiyor vs diye.

Maalesef evet bnde taviz veriyorum

erkek olduğunu niye yazmadınız ki konunuzda? yorumlarda okurken gördüm. demek ki sizinle bir ilişkisi olsun istiyor ondan ısrarcı yoksa niye ısrarcı olsun. açık açık olmaz seninle buluşmak istemiyorum kusura bakma demek bu kadar zor olmasa gerek.aranızda bir ilişki olamayacağını da gayet iyi anlar bu şekilde.daha sonra olabilir ya da müsait olunca ben haber veririm demek o insana ümit vermektir.görüşmek istemiyorsanız naz yapmayın bence.

Birkaç kez yaşadım bu durumu. Hayatımdaki en sıkıcı en boğucu dakikalardı. Sahte gülüşler, ne konuşacağız diye konu düşünüp durmalar. Of of. Allah kurtarsın

Bir ben bir de bir kaç kişi kırmamak için görüşüyoruz birileri ile sanırım, diğerleri hep yüzüne pat diye söylerim görüşmek istemedğimi demiş, ilişkiler bu kadar basit mi cidden hayatta da, öyle her düşündüğünü söyleyebiliyor mu herkes, zannetmiyorum.

Ben görüşmek istemiyorum diyemem. O yüzden görüştüm ve çok sıkıcı dakikalardı

İyi de karşı taraf size benle bir ilişkin olsun demiyor ki, sizin dediğinizi söylemek kendi kendine gelin güvey olmak demek. Ben özellikle konu ilişki konusuna kaymasın diye erkek olduğunu belirtmedim, benim sorum istemediğiniz halde bir arkadaşınızla buluşur musunuz?

bence ilişkisi olsun istiyor bu yüzden de ortak alan yaratmaya çalışıyor. başlarda arkadaşça sohbet olur sonrasında flört olur diye düşünüyordur. kimseyle görüşmek istemiyorum,enerjim yok, kusura bakma demek kendi kendinize gelin güvey olduğunuz hissini vermez verse de bence önemli değil siz zaten buluşmak istemiyorsunuz. kendimi düşünüyorum bana işkence verecek bir durumda ortamda neden bulunayım ki ? istemiyorsam buluşmam hele de bu bir erkekse hiç buluşmam. defalarca ısrar eden erkek sadece arkadaşlık düşüncesiyle ısrar etmez bence. ben de bazen sevdiğim arkadaşlarımla görüşmek isterim 3 kez teklif ederim 3 ünde de ret alırsam bir daha teklif etmem,teklifi ondan beklerim artık. normali budur.

Aslında en başta kimse ile görüşmek istemiyorum enerjim yok desem mantıklı olurmuş sanırım ama sizinde dediğiniz gibi bir kaç kere müsait değilim desem anlar diye düşündüm, ben müsait olursam seni ararım da dedim, direk kalp kırmadan dolaylı yoldan anlasın istedim, bunu da ilk kez yapmıyorum, normalde kız olsun erkek olsun anlar pes eder bir süre sonra, anlaşılır ama bu sefer pek öyle olmadı.

Bugün hiç iyi hissetmiyorum başka zaman buluşalım dedim yarın buluşalım o zaman dedi. Ben tam ifade edemiyorum bende artık sorun diye düşünüyorum.

Biraz o fazla yapışkan, biraz da siz net ve kararlı iletişim kuramamışsanız. “Ben müsait olunca seni ararım. Uzun zaman müsait olabileceğimi sanmıyorum” deseniz gayet de anlar, anlamasa bile artık görüşmek isteyince siz arayacaksınız diye sizi rahatsız etmeyi bırakır.

Bir ara engellesem mi diye bile düşündüm artık Sunmadığım bahane kalmadı, sunulabilecek bütün bahaneleri sundum. Böyle de kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum, iyice gıcık oldum.
Bazen gerçekten bu tip insanların sizin ne hissettiğinizi bilmeleri gerekiyor. Yoksa onlar rahatsız olacağına siz oluyorsunuz ve başkalarına zarar vermemek için kendiniz stres yükleniyorsunuz. Mesela beni de sizin gibi yapışkan insanlar irrite eder. Çok ısrar edilince görüşesim varsa da görüşmem. Ama anlamıyorsa napayım, mecburen kırıcı olmak gerekiyor biraz.

Benim görüşmek istemediğim şahısın üç çocuğu vardı, çocuklarını yorucu bulduğum için onunla görüşmek istemediğimi sandı. Kendisinden hoşlanmadığım aklına bile gelmedi. Ama ben kibarca bunun çocuklarla ilgili olmadığını hissettirdim. Kırıldı mı bilmem. Ama başka türlü anlamayacaktı. Bazen karşınızdaki kötü biri olmasa da enerjiniz tutmaz. Zorlamamak gerek

Ben de bi kız arkadasimin musait olmasini bekliyorum aylardir. Düşüncelerinizi okuyunca üzüldüm demekki o da beni oyaliyor dedim. Alakasiz ama yazayim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…