Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

Yok artık

Şimdi bir yerler için sen seç yazmış, bende hiçbir desem, saat geç oldu başka zaman buluşalım desem nasıl olur, çok mu ayıp etmiş olurum?
Ya işte başka zaman dediğin için şimdiye kadar beklemiş. Ya kalabalık bir yerde bi kahve iç, ya da hiç gitme. Sonra da biriyle görüşmeye başladım buluşmamız hoş olmaz hoşçakal de.

Evet ben unutmuşum bak o muhabbeti, öyle öyle irrite oldum işte. O konuyu cinsellik mi derdi diye açmıştım daha çok ama yok öyle olamaz, ayın en az 2 haftası yurtdışında, orada inanılmaz rahat bu işler, bende yurtdışında yaşadım oradan biliyorum, içmeye çıkıp eve tanımadıkları biri ile gelebiliyorlar, bu çok normal bir şey orada.

Ben bu derece ısrarın dengesizlikten geldiğini düşündüğüm için tedirginim.

Sizin kafanız baya çalışıyor, bir yardım etseniz, yeri sen seç dedi kafe olarak, şimdi ne desem olur?

Bir ara engellesem mi diye bile düşündüm artık Sunmadığım bahane kalmadı, sunulabilecek bütün bahaneleri sundum. Böyle de kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum, iyice gıcık oldum.

Gerçekten hiç istemiyorsanız, mesaj atıp, “kusura bakma, buluşalım dedim ama, bu aralar ailem ve akrabalarımla bile görüşecek zamanım veya enerjim yok. Buluşmayı erteleyelim. Görüşebileceğim zaman ben seni ararım, sen de müsait olursan görüşürüz” yazın.

Sonra da aramayın. O ararsa, yine “müsait değilim, müsait olursam ben seni ararım” deyin.

Bugün hiç iyi hissetmiyorum başka zaman buluşalım dedim yarın buluşalım o zaman dedi. Ben tam ifade edemiyorum bende artık sorun diye düşünüyorum.

Simdii, bir kere, yurtdisinda yasamis olmasi orda istedigi kadinla istedigi seyi yasayabilmis olmasi seninle de yasamak istemeyecegi anlamina gelmez. Ulasilmayan her zaman tatlidir. Onun icin vakit kaybi degil tam tersi bir hirs ve adrenalin durumu, seninle surekli bulusma istegi. Simdi ben suna bakiyorum, sen butun soylemlerime ragmen gideceksin,peki, yasadigin sehir buyuksehirse evine mutlaka toplu tasima mesafesinde yakin bir avm varsa oranin bir kafesinde bulusun. Bir bak incele gozlemle bakalim vucut dili neler soyluyor?? Bu arada ben hala gitmemen taraftariyim. Ayrica saat kac oldu, siz kacta goruseceksiniz? Bulusup kalkarken de istersen bana gel bi kahve icelim muhabbeti de yapmaz umarim.

Aynı ben

Açık sözlülükle, bu sıralar pek keyfim yok, insanlarla görüşme modunda değilim. Senin de keyfini kaçırmayayım deyin. Ben öyle yapıyorum.

Canım bir şeyi istemiyorsa asla yapmam. Çünkü insanların burnundan getiriyorum. Bildikleri için ısrar etmezler.

Saat 7 de buluşacaktık, projede bir sorun çıktı, mesai yapmam lazım 8 de buluşalım dedi, bende çok geç oldu kendimi de iyi hissetmiyorum zaten, başka zaman dedim. Şimdi normal bir insanın bu denli gıcıklığa çoktan kaçması lazımdı, kaçıncı ekişim bilmiyorum, bu hafta 3 kere hayır dedim en azından, pazartesi sordu olmaz dedim, çarşamba tatildi olmaz dedim, bu 3 oldu. Bundan sonra bile hala buluşmak istemesi gerçekten abartı oldu. Ben bu durumlardan çok fazla çektim, eğitimli olması askıntı olmayacağı anlamına gelmiyor çok iyi biliyorum, o yüzden başkaları ne olacak bir kahve içsen gözüyle bakıyor farkındayım ama onun devamı geliyor, aşırı ısrar korkutucu bir şey.

Zaten avm de bir kafede buluşalım demiştik, başka nerede buluşulur ki çok iyi tanımadığın bir insanla.

Bunu samimi olmadığınız insanlara bile söyleyebiliyor musunuz gerçekten?

Size ihtiyacı olan birine biraz vakit ayırmak iyi bile gelebilir , olumlu düşün !

Altı üstü bir buluşma, yakın bir arkadaşımız da değil belki sizden bir ricası olacak, veya bir fikir danisacak o yüzden ısrarla görüşmek istiyor olabilir. Açıkçası yakın arkadaşlar daha külfetli oluyor. Bir dolu dert dinliyorsun üstüne anlatmanı da istiyorlar. Git bir kahve iç havadan sudan konuş gel

Bunu samimi olmadığınız insanlara bile söyleyebiliyor musunuz gerçekten?

Samimi olmadığım kişiler çok da umrumda olmuyor genelde. Direk kapı duvar oluyorum.

Diyelim ki görüşmeye gittiniz. Yarın çıkıp da bu adam sen bana umut verdin, görüşmek istemiyorum demedin vs derse, sümük gibi yapışırsa, psikopatın biri çıkarsa, basitçe hayır diyemediğinize pişman olmayacak mısınız? Uğraşmaya değer mi?

Ben sizin yorumlarınızı çok beğenirim, o yüzden detaylı bir yorum istesem :) Bu arkadaş erkek ve buluşmak için uzun süredir ısrar ediyor, ben hep reddetiyorum ama yine teklif ediyor. Ben geçmiş ilişkilerimde bu ısrar yüzünden çok çektim, o yüzden bu derece ısrar beni soğutuyor hatta korkutuyor. Yanlış mı düşünüyorum, geçmişin acısı bundan mı çıkıyor diye de korkuyorum bir taraftan, bu ısrar normal diye düşünülebilinir mi?

Yaşamadığım şey de değil, ondan biraz da korkum.

Peki mesela neden tamamiyle iletisimini kesmiyorsun? Istesen cok da guzel kesebilirsin.

Eskiden var ya tam bir manyaktım.

Diyelim buluşma olacak, herkesin hep bir gerekçesi var ona uysun istiyor.
Saatten, ortama kadar.
Ben uyumlu tip, ''Bana fark etmez. Uyarım.'' der dururdum.
Yeter ki onlar mutlu olsun, kimse benden sebep üzülmesin.

Buluşma günü çok hasta da olabilirim.
Bir parça ayakta durabiliyorsam söz sözdür ekemem.
Oysa arkadaşım uyanır buluşmaya 2 saat kala mesaj atardı.
''Keyifsiz uyandım, ertelesek mi kızlar?''

Bir zaman bunlar bende çok birikti.
Ulan dedim memleketin salağı ben miyim?

Bir siz mi keyifsiz olabilirsiniz, ya da başka sorunlarınız olur?

Başladım arıza tip olmaya.
Ama bu sefer b.kunu çıkarttım.
Milleti beklettim durdum en son gittim buluşmalara.
Bazen ben de ektim.
Tadım tuzum yok diye.
Hadi şöyle yapalım. Ay ben istemem onu sevmiyorum.
Yok ya siz gidin benim canım istemiyor.

Zaten benim ortam yok, ya çok iyi ya çok fenayım.

Uyumlu, karşı tarafın hislerini hesaba katan bir insanken değerim yoktu.
Ne zaman böyle uyuz bir tip oldum, daha bir insan yerine koydular.
Yemin ediyorum. İyi insanları toplum öldürüyor zaten.
Bak şimdi sinirlendim yine

yani içimden gelmeyince direkt diyorum keyfim yok ya sonra bakarız müsait olursak diye.hele hele samimi olmadığım biriyse daha da rahat diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…