- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi mein_traume
-
Ya işte başka zaman dediğin için şimdiye kadar beklemiş. Ya kalabalık bir yerde bi kahve iç, ya da hiç gitme. Sonra da biriyle görüşmeye başladım buluşmamız hoş olmaz hoşçakal de.Yok artık
Şimdi bir yerler için sen seç yazmış, bende hiçbir desem, saat geç oldu başka zaman buluşalım desem nasıl olur, çok mu ayıp etmiş olurum?
sevgilimle buluşacagim de en iyisi :)Canım hiç istemiyor dışarı çıkmayı dedim, görmezlikten geldi. Ben beceremiyorum bu alttan alttan mesaj vermeleri sanırım.
Bir günde ben yazayım dedim merhaba yazdım, sohbet muhabbet derken, evdeyim ders çalışıyorum, yakınlardaysan uğrasana dedi. Yok artıkkkk!!!!! Daha bir kere buluşmamışız evine çağırıyor
ahaaa yakaladim!!!! Gitme diyorum.
Bir ara engellesem mi diye bile düşündüm artıkSunmadığım bahane kalmadı, sunulabilecek bütün bahaneleri sundum. Böyle de kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum, iyice gıcık oldum.
Gerçekten hiç istemiyorsanız, mesaj atıp, “kusura bakma, buluşalım dedim ama, bu aralar ailem ve akrabalarımla bile görüşecek zamanım veya enerjim yok. Buluşmayı erteleyelim. Görüşebileceğim zaman ben seni ararım, sen de müsait olursan görüşürüz” yazın.
Sonra da aramayın. O ararsa, yine “müsait değilim, müsait olursam ben seni ararım” deyin.
Simdii, bir kere, yurtdisinda yasamis olmasi orda istedigi kadinla istedigi seyi yasayabilmis olmasi seninle de yasamak istemeyecegi anlamina gelmez. Ulasilmayan her zaman tatlidir. Onun icin vakit kaybi degil tam tersi bir hirs ve adrenalin durumu, seninle surekli bulusma istegi. Simdi ben suna bakiyorum, sen butun soylemlerime ragmen gideceksin,peki, yasadigin sehir buyuksehirse evine mutlaka toplu tasima mesafesinde yakin bir avm varsa oranin bir kafesinde bulusun. Bir bak incele gozlemle bakalim vucut dili neler soyluyor?? Bu arada ben hala gitmemen taraftariyim. Ayrica saat kac oldu, siz kacta goruseceksiniz? Bulusup kalkarken de istersen bana gel bi kahve icelim muhabbeti de yapmaz umarim.Evet ben unutmuşum bak o muhabbeti, öyle öyle irrite oldum işte. O konuyu cinsellik mi derdi diye açmıştım daha çok ama yok öyle olamaz, ayın en az 2 haftası yurtdışında, orada inanılmaz rahat bu işler, bende yurtdışında yaşadım oradan biliyorum, içmeye çıkıp eve tanımadıkları biri ile gelebiliyorlar, bu çok normal bir şey orada.
Ben bu derece ısrarın dengesizlikten geldiğini düşündüğüm için tedirginim.
Sizin kafanız baya çalışıyor, bir yardım etseniz, yeri sen seç dedi kafe olarak, şimdi ne desem olur?
E pesss. Bunun derdi ne be? Sumuklubocek gibi yapisti yaBugün hiç iyi hissetmiyorum başka zaman buluşalım dedim yarın buluşalım o zaman dedi. Ben tam ifade edemiyorum bende artık sorun diye düşünüyorum.
E pesss. Bunun derdi ne be? Sumuklubocek gibi yapisti ya
Aynı benBana artık depresyon başlangıcı değil, depresyon ortaları gibi geliyor
İnsanlardan hep zarar, kıskançlık görüyorum onca iyi niyetime rağmen, arkadaş kavramından baya soğudum o yüzden. Vaktimi ailem ile geçirmeyi seviyorum sadece. Hep ayıp olmasın aman yapayım modundayım böyle şeyleri ama etrafımda bir arkadaş lazım olunca kimse yok.
Simdii, bir kere, yurtdisinda yasamis olmasi orda istedigi kadinla istedigi seyi yasayabilmis olmasi seninle de yasamak istemeyecegi anlamina gelmez. Ulasilmayan her zaman tatlidir. Onun icin vakit kaybi degil tam tersi bir hirs ve adrenalin durumu, seninle surekli bulusma istegi. Simdi ben suna bakiyorum, sen butun soylemlerime ragmen gideceksin,peki, yasadigin sehir buyuksehirse evine mutlaka toplu tasima mesafesinde yakin bir avm varsa oranin bir kafesinde bulusun. Bir bak incele gozlemle bakalim vucut dili neler soyluyor?? Bu arada ben hala gitmemen taraftariyim. Ayrica saat kac oldu, siz kacta goruseceksiniz? Bulusup kalkarken de istersen bana gel bi kahve icelim muhabbeti de yapmaz umarim.
Açık sözlülükle, bu sıralar pek keyfim yok, insanlarla görüşme modunda değilim. Senin de keyfini kaçırmayayım deyin. Ben öyle yapıyorum.
Canım bir şeyi istemiyorsa asla yapmam. Çünkü insanların burnundan getiriyorum. Bildikleri için ısrar etmezler.
Merhaba Arkadaşlar,
Dert değil konum farkındayım, akıl danışma.
Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.
Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.
Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?
Altı üstü bir buluşma, yakın bir arkadaşımız da değil belki sizden bir ricası olacak, veya bir fikir danisacak o yüzden ısrarla görüşmek istiyor olabilir. Açıkçası yakın arkadaşlar daha külfetli oluyor. Bir dolu dert dinliyorsun üstüne anlatmanı da istiyorlar. Git bir kahve iç havadan sudan konuş gelMerhaba Arkadaşlar,
Dert değil konum farkındayım, akıl danışma.
Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.
Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.
Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?
Bunu samimi olmadığınız insanlara bile söyleyebiliyor musunuz gerçekten?
Altı üstü bir buluşma, yakın bir arkadaşımız da değil belki sizden bir ricası olacak, veya bir fikir danisacak o yüzden ısrarla görüşmek istiyor olabilir. Açıkçası yakın arkadaşlar daha külfetli oluyor. Bir dolu dert dinliyorsun üstüne anlatmanı da istiyorlar. Git bir kahve iç havadan sudan konuş gel
Samimi olmadığım kişiler çok da umrumda olmuyor genelde. Direk kapı duvar oluyorum.
Diyelim ki görüşmeye gittiniz. Yarın çıkıp da bu adam sen bana umut verdin, görüşmek istemiyorum demedin vs derse, sümük gibi yapışırsa, psikopatın biri çıkarsa, basitçe hayır diyemediğinize pişman olmayacak mısınız? Uğraşmaya değer mi?
Peki mesela neden tamamiyle iletisimini kesmiyorsun? Istesen cok da guzel kesebilirsin.Saat 7 de buluşacaktık, projede bir sorun çıktı, mesai yapmam lazım 8 de buluşalım dedi, bende çok geç oldu kendimi de iyi hissetmiyorum zaten, başka zaman dedim. Şimdi normal bir insanın bu denli gıcıklığa çoktan kaçması lazımdı, kaçıncı ekişim bilmiyorum, bu hafta 3 kere hayır dedim en azından, pazartesi sordu olmaz dedim, çarşamba tatildi olmaz dedim, bu 3 oldu. Bundan sonra bile hala buluşmak istemesi gerçekten abartı oldu. Ben bu durumlardan çok fazla çektim, eğitimli olması askıntı olmayacağı anlamına gelmiyor çok iyi biliyorum, o yüzden başkaları ne olacak bir kahve içsen gözüyle bakıyor farkındayım ama onun devamı geliyor, aşırı ısrar korkutucu bir şey.
Zaten avm de bir kafede buluşalım demiştik, başka nerede buluşulur ki çok iyi tanımadığın bir insanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?