Ayıp olur mu?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar bir iş arkadaşımın annesi vefat etti. Çok samimi olmadığım biriydi arayamadım o dönemde. Epey bi izin kullandı. Şimdi başladı çalışmaya bugün göz göze geldik. Şimdi arasam yada yanınamı gidip söylesem bilemedim. Nasıl yapsam sizce? Geç kaldım farkındayım zor geliyor böyle şeyler Normalde sadece selamlaştığım biri çok muhabbetimiz yok ama benim arkadaşlarımın muhabbeti vardı.

Başsağlığı dilemek bana da zor gelir ama ben mutlaka bir telefon ile arardım vefat haberinden 1 hafta sonra.
Şimdi arasaniz çok ayıp olacak. En iyisi yanına gidip taziyede bulunmanız.

Yanına gidin başın sağolsun deyin.aciklama filan yapmayin gereksiz olur

Allah rahmet eylesin. Aynı iş yerinde olmanız, selamlaşıyor olmanız yeterli. Hiç söylememekten iyidir. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun.

Allah rahmet eylesin. Aynı iş yerinde olmanız, selamlaşıyor olmanız yeterli. Hiç söylememekten iyidir. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun.

yok yok söyliycem de nasıl söyliycem bilemedim

Yanında birileri vardı uzaktık çalıştığı birim farklı yine toplu ortamda mı gidip söyliyim bilemedim
toplu ortamda olur arayamadığınızı belirtirsiniz hem toplu ortam olduğu için annesi aklına gelsede oradaki muhabbet biraz ilgisini değiştir

K bakma bazı problemlerim vardı arayamadım ama aklımdaydın de başın sağolsun falan de

“Xxx cim aramadım, konuşmak ister misin yoğun musundur bilemedim ama hep aklımdaydın. Başın sağ olsun.” Deyin zaten allah razı olsunlu vb bi cevap gelecek. Fark etmezsiniz bile konunun bittiğini. Zaten iş yerine yeni dönmüş, yeni gelecek baş sağlıklarına hazırdır. Esas bugün etmezseniz zorda kalırsınız.

Yanına gidip başsağlığı dile tabi ki. Normali bu.
Samimi değilmişsin zaten kendi derdindeysen aramamana takılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…