Arkadaşlar bir iş arkadaşımın annesi vefat etti. Çok samimi olmadığım biriydi arayamadım o dönemde. Epey bi izin kullandı. Şimdi başladı çalışmaya bugün göz göze geldik. Şimdi arasam yada yanınamı gidip söylesem bilemedim. Nasıl yapsam sizce? Geç kaldım farkındayım zor geliyor böyle şeyler Normalde sadece selamlaştığım biri çok muhabbetimiz yok ama benim arkadaşlarımın muhabbeti vardı.
doğru olanı yapmışssın. aynı şey başıma geldi babam vefat ettiği zaman biri başsağlığı dilemedi ve içime yazdım o kişiyi. işten ayrlırken vedalaşmadım. elimde değil verdiğim tepki.
En güzelini yaptınız.Bizim buralarda gelin girmeyen ev olurda ölüm girmeyen ev olmaz derler.
O yüzden er geç hepimizin başına gelecek.Böyle durumlarda insanın insana daha çok ihtiyaçı oluyor.
Hem bir aile bireyin kaybetmiş hem bu konularda duyarlı biri olarak. Yanına gidin. Ne konuşacağımı bilemedim arayamadım basınsagolshn bu acıyı anlayamam ama neye ihtiyacın olursa hazırım diyin. Sabır dileyin, sağlık dileyin. Desteğe ihtiyacı vardır emin olun.
Çok zaman geçtiyse hiç söylemeyin. Benim sinirimi bozuyor açıkçası böyle şeyler baş sağlığı dilemek isteyen şimdiye dilerdi. Görünce denmesi samimiyetsiz geliyor hiç gerek yok bana göre.
Arkadaşlar bir iş arkadaşımın annesi vefat etti. Çok samimi olmadığım biriydi arayamadım o dönemde. Epey bi izin kullandı. Şimdi başladı çalışmaya bugün göz göze geldik. Şimdi arasam yada yanınamı gidip söylesem bilemedim. Nasıl yapsam sizce? Geç kaldım farkındayım zor geliyor böyle şeyler Normalde sadece selamlaştığım biri çok muhabbetimiz yok ama benim arkadaşlarımın muhabbeti vardı.
Düğünler ve cenazeler insan ilişkilerinde farklı statüde tutulması birlik olması gereken olaylar. Başsağlığı dilemek için samimi olmanıza gerek yok. Artık işe başladığına göre Yanına gidip dileyin.