Ayıp olur mu?

Aynı yerde çalışıp selamlaşıyorsan mutlaka başsağlığı dilemelisin. Aradan zaman geçer ama o kız bunu unutmaz emin ol.

yanına gidip başsağlığı diledim, çok memnun kaldı
doğru olanı yapmışssın. aynı şey başıma geldi babam vefat ettiği zaman biri başsağlığı dilemedi ve içime yazdım o kişiyi. işten ayrlırken vedalaşmadım. elimde değil verdiğim tepki.

Yanına gidin bu saatten sonra aramak saçma olur. Yeni duymadınız sonuçta o da bunu biliyordur

B
yanına gidip başsağlığı diledim, çok memnun kaldı
En güzelini yaptınız.Bizim buralarda gelin girmeyen ev olurda ölüm girmeyen ev olmaz derler.
O yüzden er geç hepimizin başına gelecek.Böyle durumlarda insanın insana daha çok ihtiyaçı oluyor.

Hem bir aile bireyin kaybetmiş hem bu konularda duyarlı biri olarak. Yanına gidin. Ne konuşacağımı bilemedim arayamadım basınsagolshn bu acıyı anlayamam ama neye ihtiyacın olursa hazırım diyin. Sabır dileyin, sağlık dileyin. Desteğe ihtiyacı vardır emin olun.

insani ilişkilerde hani bunlar normal.
duydum üzüldüm başın sağolsun de geç

Çok zaman geçtiyse hiç söylemeyin. Benim sinirimi bozuyor açıkçası böyle şeyler baş sağlığı dilemek isteyen şimdiye dilerdi. Görünce denmesi samimiyetsiz geliyor hiç gerek yok bana göre.

İnsan bekliyo ya o dönemde en azından bi başın sağolsun denmesini.. aramak değil direkt yanına gidip başın sağolsun demeniz bile iyi gelicektir

Düğünler ve cenazeler insan ilişkilerinde farklı statüde tutulması birlik olması gereken olaylar. Başsağlığı dilemek için samimi olmanıza gerek yok. Artık işe başladığına göre Yanına gidip dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…