• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olur mu?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.207
148
Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce

Öncelikle başınız sağolsun bence ayıp olmaz çünkü zorunda olduğumuz durumlar olabiliyo bende aynı durumda kaldım cenaze günü izin kullanıp ertesi gün ise gitmiştim

Allah rahmet eylesin sizinde basiniz sagolsun 1 gun daha bekleseniz daha iyi olur sanki ama yinede siz bilirsiniz ayipda olmaz neden olsun ki

Başınız sağ olsun. Ayıp olmaz kime ne? Siz torunu olarak cenazesine gelmişsiniz.
Ben muhtemelen mesai falan düşünemezdim ama ne yapacağım kimseyi de ilgilendirmez.

Öncelikle başınız sağolsun bence ayıp olmaz çünkü zorunda olduğumuz durumlar olabiliyo bende aynı durumda kaldım cenaze günü izin kullanıp ertesi gün ise gitmiştim
Sagolun. Açıkcası iş bası yapacagım az kaldı. Bende yapamamaktan korkuyorum. Yarın aksam cıkarım yola en iyisi

Başınız sağ olsun. Ayıp olmaz kime ne? Siz torunu olarak cenazesine gelmişsiniz.
Ben muhtemelen mesai falan düşünemezdim ama ne yapacağım kimseyi de ilgilendirmez.
Ertesı gun gıtmeyı dusundum ama zaman kaybı olacak. Annem kalacak cünkü. Vala az zamanım kalmasa kalırdım

Ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor.. başınız sağolsun öncelikle cenazesine katılıyorsunuz dönmeniz ayıp olmaz bence

Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce
Yok ne ne alaka.Benim de bir kaç yıl önce ananem vefat ettiğinde gitmiştim ertesi akşam dönmüştüm yani hiç vaktim olmasaydı aynı akşam dönerdim ama hafta sonuna denk gelmişti ertesi akşam dönmüştüm sonuçta katılmışsınız nerelerden koşup gelmişsiniz.Başınız sağolsun.

Başınız sağ olsun, ne yazık ki ölenle ölünmüyor bazen insanin yas tutacak kadar bile vakti olmuyor... birinci derece akraba vefatında ölüm izni kaç gün oluyordu ki bu arada bilen arkadaşlarımız vardır

Yok ne ne alaka.Benim de bir kaç yıl önce ananem vefat ettiğinde gitmiştim ertesi akşam dönmüştüm yani hiç vaktim olmasaydı aynı akşam dönerdim ama hafta sonuna denk gelmişti ertesi akşam dönmüştüm sonuçta katılmışsınız nerelerden koşup gelmişsiniz.Başınız sağolsun.
Allah razı olsun. Yarın degilde cuma sabahı geleyım dedim.Şimdi yarın ev cok kalabalık olacak. Sakince yola cıkarım. Eve gelıp 2 3saat uyuyup çalışırım.

Başınız sağ olsun, ne yazık ki ölenle ölünmüyor bazen insanin yas tutacak kadar bile vakti olmuyor... birinci derece akraba vefatında ölüm izni kaç gün oluyordu ki bu arada bilen arkadaşlarımız vardır
Şuan henüz iş başı yapmadım. Ama dershanede çalışacagım. Ögrencilere çözmem gereken sorulara çalışmam gerekiyor. Zamanımda çok azaldı. Maalesef kitapları da yeni aldım.

Back
X