- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun. Açıkcası iş bası yapacagım az kaldı. Bende yapamamaktan korkuyorum. Yarın aksam cıkarım yola en iyisiÖncelikle başınız sağolsun bence ayıp olmaz çünkü zorunda olduğumuz durumlar olabiliyo bende aynı durumda kaldım cenaze günü izin kullanıp ertesi gün ise gitmiştim
Ertesı gun gıtmeyı dusundum ama zaman kaybı olacak. Annem kalacak cünkü. Vala az zamanım kalmasa kalırdımBaşınız sağ olsun. Ayıp olmaz kime ne? Siz torunu olarak cenazesine gelmişsiniz.
Ben muhtemelen mesai falan düşünemezdim ama ne yapacağım kimseyi de ilgilendirmez.
Hemen gıttı demezler herhalde. Ben duyar duymaz geldım annemle. Ama bitirmem gereken konular var. İşe de yeni girdim. Kovulmaktan korkuyorumNeden ayip olsun, cenazesine katilacaksiniz sonucta. Basiniz sagolsun
Yok ne ne alaka.Benim de bir kaç yıl önce ananem vefat ettiğinde gitmiştim ertesi akşam dönmüştüm yani hiç vaktim olmasaydı aynı akşam dönerdim ama hafta sonuna denk gelmişti ertesi akşam dönmüştüm sonuçta katılmışsınız nerelerden koşup gelmişsiniz.Başınız sağolsun.Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce
Basiniz sagolsun..cenazeye katilacaksiniz. Niye sorun olsun..Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce
Allah razı olsun. Yarın degilde cuma sabahı geleyım dedim.Şimdi yarın ev cok kalabalık olacak. Sakince yola cıkarım. Eve gelıp 2 3saat uyuyup çalışırım.Yok ne ne alaka.Benim de bir kaç yıl önce ananem vefat ettiğinde gitmiştim ertesi akşam dönmüştüm yani hiç vaktim olmasaydı aynı akşam dönerdim ama hafta sonuna denk gelmişti ertesi akşam dönmüştüm sonuçta katılmışsınız nerelerden koşup gelmişsiniz.Başınız sağolsun.
Şuan henüz iş başı yapmadım. Ama dershanede çalışacagım. Ögrencilere çözmem gereken sorulara çalışmam gerekiyor. Zamanımda çok azaldı. Maalesef kitapları da yeni aldım.Başınız sağ olsun, ne yazık ki ölenle ölünmüyor bazen insanin yas tutacak kadar bile vakti olmuyor... birinci derece akraba vefatında ölüm izni kaç gün oluyordu ki bu arada bilen arkadaşlarımız vardır
Hayırlısı olsun, hayat zor...Şuan henüz iş başı yapmadım. Ama dershanede çalışacagım. Ögrencilere çözmem gereken sorulara çalışmam gerekiyor. Zamanımda çok azaldı. Maalesef kitapları da yeni aldım.
Ayıplanacak bir durum yok. Başınız sağolsun.Dedem öldü.Cenazesi için başka şehre geldim. Şimdi yarın cenazesi kalkacak. Yarın akşam dönsem ayıp olur mu?Pazartesi iş başı yapacağım ve 7kitaba çalışmam gerek. Sizce