ayla'nın baba evine serilen çeyizleri:-)buyrun resimlere

Canım ilk yorum benden hayırlı uğurlu olsun kendi evinde çok mutlu kullan inşş. Bende sermicem diyorum ama annem diyo illa serilecek bakalım ben nasıl yapcam.

Canım ilk yorum benden hayırlı uğurlu olsun kendi evinde çok mutlu kullan inşş. Bende sermicem diyorum ama annem diyo illa serilecek bakalım ben nasıl yapcam.

çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inş.lah bende hiç istemedim annem serdi ama bakmaya gelenler çok beğendi açıkçası inanılmaz hoşuma gitti öyle olunca şimdi iyiki sermiş diyorum sende ser bir kere oluyor zaten belki serilince seninde benim gibi fikrin değişir cnm

Maşallah canım çeyizinde yok yok en ince ayrıntısına kadar almışsın. Allah ağız tadıyla, bir ömür kullandırmayı nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsı cok guseller allah huzurla kullanmayı nasıp etsın.allah nazarlardan korusun hersey gonlunce olsun

Maşallah canım çeyizinde yok yok en ince ayrıntısına kadar almışsın. Allah ağız tadıyla, bir ömür kullandırmayı nasip etsin

çok tşk.kür ederim tatlım elimizden geldiği kadar almaya çalıştık allah herkese nasip etsin almak nasip oldu inş.lah ağız tadıyla kullanmakta nasip olur

MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin, ay gördüm heyecan yaptım ay ırtasında da benimki serilecek, bende istemiyordum şimdi hoşuma gitti, güzel ve mutlu günlerde kullan canım...

MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin, ay gördüm heyecan yaptım ay ırtasında da benimki serilecek, bende istemiyordum şimdi hoşuma gitti, güzel ve mutlu günlerde kullan canım...

şimdi görmek hoşuna gitti sonra gelip görenlerin söyledikleri hoşuna gider ben baya bi kabardım kaç gündür darısı seninde başına cnm allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.lah

maşallah maşallah çok güzel herşey bayıldım

Allah mutlu etsin de bu kadar çok şeyi kim kullanacak, çok fazla...

hepsi ihtiyaç diye alındı aslında ama serilince bende düşünmeye başladım nasıl kullancam + bide nereye sığdırcam diye allah eksik etmesin evimde kutu gibi ana baba meraklı olunca kimse düşünmüyor çok olduğunu ama bundan fazla yapanda çok gördüğüm için biliyorum allah huzur versin az çok o önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…