ayla'nın baba evine serilen çeyizleri:-)buyrun resimlere

ne kadar çok çeyiz maşallah..Aslında serilincede ayrı bi güzel oluyo:) güle güle kullanın

maşallah ne kadar çok çeyizin var yok yok.... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

güle güle kullanın çook beğendim :87: darısı bana inşallah

allah güle güle kullanmayı nasip etsinde.. ceyizin böyle sergilenmesi adettenmidir

Ayla gözüm gönlüm açıldı gece gece... maşallah herşeyine ne de güzel sermişsiniz öyle

saol cnm ev yakın olduğundan bi taşıması zor olcak nişanlıma taşıtcam hepsini cumartesi günüfotoyu nişanlım çekti önce kızdırdı ters ters bakarkende çekmiş benimde hoşuma gidiyor normal bi fotomuz yok zaten

icequen masAllah canim kendimi bir anda züccaciye dükkaninda hissettim :)
güle güle kullan hepsini insAllah :)

Aldıklarını yeni hayatında huzurla kullan inş

allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin.....hayırlı olsun.....

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın mutluluklar

allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım hepsi çok güzel

canımmm hayırlı uğurlu olsun.güle güle sevdiceğinle kullanın inşallah..
ben çeyiz sermiycem ama çok güzel görünüyorlar :):)

herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah heyecanlandım duygulandım ya benimde düğünüm yakın tuhaf oldum ağız tadıyla kullan herşeyin çok güzel

maşallah hayırlı günlerde kullan inşallah mevla tamamına erdirsin .....

hanımlar hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın allah hepimizi mutlu etsin darısı olmayanların başına çok güzel telaşlar

Aldıkklarını güle güle kullan canım. ne çok şeyin var benim hiiiiççç bişeyim yokmuş

allah sana daha fazlasını daha güzellerini versin hiç yok deme o yok bu yok derken bu hale geliyo zaten az da olsa çokda olsa hiç önemli değil allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin isterse bitane iğne olmasın hiç önemli değil darısı senin başına cnm

allah güle güle kullanmayı nasip etsinde.. ceyizin böyle sergilenmesi adettenmidir

teşekkür ederim aslında unutulmaya yüz tutan adetlerimizden biri çeyiz serme şimdi pek serilmiyor annelerimiz çok hevesli oluyor sermeye biz yeni nesil isteksiz oluyoruz çeyiz yapma hala çok gündemde ama baba evine serme kalmadı direk gelin evine yerleşiyor günümüzde ama serende var gene bizim burda sermeyen hiç yok desem yeridir

Her resmi tek tek inceledim canım hepsi çok güzel.. Çok özenle ve emekle hazırlanmış belli.. Rabbim bu çeyizle birlikte yuvana hep mutluk ve huzur versin.. Bize de bu günleri görmek nasip etsin

saol tatlım senin çeyizler yerleşti ne güzel evinde eşyalarında çok güzel olmuş giripte yorum yapmak nasip olmadı telaştan allah ağız tadıyla bir ömür kullanmayı nasip etsin

sağol cnm darsı başına inş.
yerleştirdik sonunda ama çok yoruldum :)

çeyizin çok güzel canım maşallah pek de cokmus bır an kendımı dusundum benım ceyızım cok cok az hatta hıc yok bız esımle bırlıkte alıyoruz. ısım cok gec oldu o yuzden alamadık canım. gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…