Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Abla bu üye bir de abisiyle evlenen kadının annesiyle yaşayacağını söylüyordu. Kendi kaynanasını da eve almıyor
Yazık ben kaynanasına üzülüyorum

ben de ben de .yazık kadına,ne umutlarla oğlunu evlendiriyor.başına gelenlere bak.

ha ortada elle tutulur,birşey olsa,konu sahibine hak vereceğiz.yok neymiş,evlenirken öyle değil şöyle yapmış,yok evin mantolamasını yapmamışlar.nefret etmek için bahane arıyor resmen

birbirlerini sevmeyince böyle olur zorlada sevilmiyor

Bende bu gorumceme en iyisi yapilmis bana neden yapilmadi sitemini anlamiyorum sanki ceplerinden gidiyor sende onu kendi anana babana soyle... ayrica bu kadar memnun olmadiginiz cocuk dusunmediginiz insanla neden evlisiniz? Etrafta gordugum kadarini soyleyeyim toplumda problemli kv gelinlerin arkasindan sirekli konusan insanlar vardir

Öf buraya gelip gelinimizi el üstünde tutuyorum laga luga yapma. Eski konularını bilmesek inanıcaz. Her yorumun birbiriyle çelişiyor dengesizsin galiba. Önce ailesine beddua et sonra ben onlara dua ediyorun sadece uzak duruyorum .s de. Biz de inandık. Allah kitabı ağzından düşürmeyip nasıl böyle olabiliyor bu insanlar ya. Sen kıskanç bir insansın. Bunu açtığın konulardan anlayabiliyoruz. Kendi ailen hiçbir şey yapmasın her şeyi karşı taraf yapsın. Ev vermişler daha ne olsun. Beleşe eve kondun hala yok şunu yapmadılar yok bunu yapmadılar. Bir de görücü usulü evlenmişsin, eşinin annesi sizi tanıştırmak istemese evlenemicektin neyin kafasındasın sen? Yorumlarını okudukça delirdim sen ağır konuşulmayı hakediyorsun. Kendini görümcenle kıyaslamışsın bir de. Kayınvaliden tabili görümcene her şeyi yapacak kocası asker gidince oda vericek. Sana da annen versin. Bu bağlantıyı kuramicak kadar iqsuz musun sen? Tövbe tövbe ya. Böyle cahil, kıskanç, fesat insanların bir de en ahlaklı benim diye geçinmesi yok mu iki yüzlü seni.

yoo vallahi hiçte zor değil.sevmeyip ama saygı duyduğum birçok insan var.

gerek eşimin ailesinden olsun,gerek kendi ailemden ,sevmediğim birkaç kişi var.saygımı bozmadan,aramda ki mesafeyi ayarlayarak,gayet de anlaşıyorum.en azından toplum içinde kimseyi rencide etmiyorum.

ben büyük görümcemle senelerdir konuşmam.ama düğünlerde,cenazelerde,bir merhabayı asla esirgemem.kimse kimsenin boynuna da sarılmıyor.eminim o da benimle konuşmak için can atmıyordur.ama ikimizde toplum içinde nasıl davranmasını bilecek,karakterlerdeyiz çok şükür.

ema1

kocan simdi sana dayanarak annesine yuz cevirmez iste...sen nasil annenin yaptiklarini affediyorsun kocanda affeder. kocan mi sikintili senmi anlamadim...kaynanan sana yapissa duramazsin emin ol

Görümcemle beni kıyaslayan kaynanamdı ona bunu yapmadılar şunu yapmadılar hepsi yalan dolanmış beni resmen kandırıp acıtasyon yaptılar benim ailem şükür onlara düşenin en iyisini yaptı birde yetmedi düğünümde bana gelen takıları çaldılar haram zıkkım olsun.Onlara inat evliyim gece gündüz kavga ettiğim yok çok yakın olmasakta aramız iyi tek istedikleri bu ve bunu onlara vermeyeceğim sırf beni kandırıp enayi yerine koydukları için şükür benim arkamdan konuşan yok onların düğünde kınada yaptıkları hala söyleniyor dilden dile.

Genelde boyle gazi verip sonra arkadan konusurlar valla adamlar ev almis vermis niye takini versinki ozaman sizin ailenizde ev verseydi valla kiz tarafi hic birsey yapmiyor karsidakini nasil yersemin derdinde genelde bu durum gorucu usulunde daha fazladir ben hep diyor kim ne yapiyorsa ceker ayrica ben esininde cok mutlu oldugunu dusunmuyorum s3ninle laf olsun diye ayni evdedir bence sende iyi dusun

kocan simdi sana dayanarak annesine yuz cevirmez iste...sen nasil annenin yaptiklarini affediyorsun kocanda affeder. kocan mi sikintili senmi anlamadim...kaynanan sana yapissa duramazsin emin ol
Kocam affetmeyin görüşmesin konuşmasın demiyorum ki beni yok saysınlar diyorum hepsi bu bana bu kadar yakın davranan insan kızının çocuğunun mevlütüne,altı ay kınasına,doğum gününe eşime deyip beni davet eder mi Allah aşkına benim telefonum mu yok bilinmeyen bir adreste mi oturuyorum bu yüzsüzlük niye demiş olmak için ona buna oğluna iyi görünmek için yapılan ikiyüzlülüğe tahammülüm yok benim.

Benim anlamadigim senin kayinvalidenden cerez, ev tadilati , ailene iyi hürmet gibi beklentilerin oluyor da kayinvalidenin senden kahve beklentisi neden garibine gidiyor??

Tek beklentiye giren sen misin?
Sen de onun beklentilerini karsilamamissin

Kimse bana gaz veremez çünkü onları tanıyan tanıyor tanımayanda bende sadece iyi olduklarını duyuyor.Ev aldıkları yok ev dededen eşime çok önceden hediye edilmiş onların hediyesi falan değil yani neden kızlarına kaynatası ev yapıp evinin içini herşeyini güzel yapıp herşeyi layığıyla yapıyorda benim ailem bana ev alıyormuş onun kızı kim ki değeri ne hepsi sahtekarın önde gideni işte kızlarıda çekemez kıskancın teki bana yaptırmadı kendine yapıldı sanki benim ailem 25-30 milyar para harcama nasıl birşey yapmadı nerden biliyorsunuz bunu lütfen bedavadan konuşmayın eşimle çok çok mutlu olduğumu zaten söylemiyorum ama aramız kötüde değil anlaşıyoruz iyiyiz bu kadar

Kaynana evde vermiş oğlunuda vermiş sen kaynanaya kul köle olman lazım kiskananlar var seni çünkü bazıları asla ev sahibi olamıyacak canınınsıkıntısını senden alıyor

Benim anlamadigim senin kayinvalidenden cerez, ev tadilati , ailene iyi hürmet gibi beklentilerin oluyor da kayinvalidenin senden kahve beklentisi neden garibine gidiyor??

Tek beklentiye giren sen misin?
Sen de onun beklentilerini karsilamamissin
Çerezi o almadı tadilatı biz yapmak istesekte engel oluyorlar ailemide hiçbir şekilde hürmet edip kıymet vermediler kırk elle gidip gelip mutlu mesut yaşarken onlarla neden böyleyim acaba iyiki yapmadım o kahveyi o kadar şey bana dert oluyorsa oda ona dert olsun en güzel günlerim ağlayarak geçti benim onunla işim olmaz olamaz

Siz cok kiskancsiniz ya gorumcenizin ailesini kiskaniyorsunuz ama ulu orta yerde bunu surekli soyleme soylenecek lafin altindan kalkamazsiniz sizin sorununuz kocanizi sevmiyorsunuz onun dedesi ev hediye etmimis mis dedesi kimin babasi peki kusura bakmayin ama biraz kendinizi gelistirin yazik size Allah kimseye sizin gibi gelin vermesin rabbim herseyin hayirlisini versin amin

Kaynana evde vermiş oğlunuda vermiş sen kaynanaya kul köle olman lazım kiskananlar var seni çünkü bazıları asla ev sahibi olamıyacak canınınsıkıntısını senden alıyor
Valla ne evine bayıldım ne oğlunu bana versin diye kapısında yapıp onun gibi ağlamadım bir ev kul köle yapamaz kimseye beni say ki yandı gitti ne olacak o zaman kötü mü olacağım bunu düşünenler ikiyüzlü başka birşey değil beni evi tercih eden eşimde o mahcupluk yaşasın banane

Çok şükür benim abimde evlendi hiçbirşeyine burnumu sokmadım ona buna gerek yok demedim kıskancın kim olduğu belli sahtekar yalancı insanlarla ben baş edemem zaten bu sebepten uzak duruyorum onlara gelinlik yapmıyorum ki böyle bir duam olsun beklentim yok ki onlardan onlar bizim takımlarımızı çaldı hırsızlık değil mi bu kimi savunuyorsunuz farkında değilsiniz

bunu hep yaparlar gelini muhatap almazlar oğullarına buyururlar oda hanımına oydaki direk sana söylese bir yeri mi eksilecek gelini birey olarak kabul etmiyorlar oğlumun hanımı hep oğul bağlantılı kıskançlar gelinle rekabete giriyorlar

Kızları demek ki senden değerli. Ona her şeyi yapmış karşı taraf. Sen de sevdirseydin kendini sana da yapsalardı. Görümce kıskançlığından ölmek üzeresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…