Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Demedim diyecektim beni sormasını görmesini istemiyorum bu demek bu hayatta yok olduğumu saysın çok mu zor
İyi de oğluyla evlisiniz böyle bir şeyi nasıl beklersiniz.Kızmak , kırılmak , görüşmek istememek ayrı kin tutmak ayrı.Bu kadar kin tutmaya hakkınız yok bence.Insan esinin annesine karsı bir yere kadar duygu beslemeli , bir yerden sonra duygusal bakmamayı bilmeli.

merak ettim eski konularınıza baktım. Allahım sizin gibi insanlardan korusun.çok cahilsiniz her lafınızdan ayrı bir cahillik akıyor.Dini elinizde hamur etmişsiniz. Kuran hediyesini sanki bir nesne gibi bahsetmişsiniz.Dine saygınız olsa gerçekten kitabı nesneleştirmezsiniz. Göya çok dindarsınız abiyle yengeyle oturunca günaha girmekten korkacak kadar ama bir anneye zehir gibi konuşuyorsunuz.Eşiniz buna izin veriyorsa ailesini onu büyütmüş annesini böyle ezdiriyorsa hakaret ettiriyorsa dinde asıl bunun yeri yoktur. Ki eşinizin annesi elinden geleni yapmış başta ev vermiş ya hu eşyalara yardım etmişler.Takıyı da isterse alır isterse verir.Siz ali kıran baş kesen misiniz her şey sizin isteğinize göre mi olacak.Çok paraya meraklıysanız girin bi işe çalışın paranız olsun miletten takı para yardım beklemeyin kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Kayınvlideniz yine yüce gönüllülük yapmış yanınıza gelmiş ki büyük o.Anne ya ötesi var mı? kendi anneniz melek ama dimi sizin dışınızdaki herkes şeytan.Allah öncelikle eşinize sonra çevrenizdeki herkese sabır versin.

ziyaret süresi ne ayrıca resmen adam hapse düşmüş gibi ziyaret süresi koymuşsunuz.Adam yarı açık cezaevine alınsa rahatlayacak belki.

ziyaret süresi ne ayrıca resmen adam hapse düşmüş gibi ziyaret süresi koymuşsunuz.Adam yarı açık cezaevine alınsa rahatlayacak belki.

Anasayfa bir de ziyaret zamanı mı varmış peeh la bu adam hic mi birşey demiyor eşim olsa Varya en onunda kovalar beni başlarım sana diye

Selam aleyküm
Aslında yazmayacaktım ama dayanamadım eski konularınıza bakmadım ama diger arkadaşların söylemine göre gereksiz bir kin besliyorsunuz !anne misiniz bilmiyorum ama anne olunca insan önce kendi annesini sonra zor olsada kv deyi anlıyor yada anlamaya çalışıyor bunca zaman geçmesine rağmen benim le fırsatını buldukça ugraşan eşimi kışkırtan kv demi bile affettim içimde
Bizde evlat yetiştiriyoruz damatım yada gelinim ev verdiğim düğününü eksiksiz yaptıgım eşyasını aldıgım kötü söz küfür etmediğim halde kin tutsa gönlüm kırılırdı
Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Son olarak kv deniz sizin yüzünüzden sebebsiz suçsuzken gözyaşı dökmüşse o gözyaşı sizin belini doğrultmaz

Sevgi zorunlu degildir.
Ama saygi zorunludur.
Napmis olursa olsun.
Benim kv bana neler yapti...
Ama 11 yil olacak bak hala ayni evde yasiyoruz, mecbur yuz yuze bakiyoruz, konusuyoruz.
Yuzune bes karis bi ifade takinaral bakip, tek kelime dahi etmeyip odaya cekilemezdim yillarca dimi? Seviyor muyum hayir. Ama saygi duymak zorunda miyim? Evet. Hatta mecburen.
Yaptiginiz davranis bana saygisizlik gibi geldi..

Yazık, kinle beslenip etrafınızı da etkiliyorsunuz. Allah'ım gönlüne gore versin, verir de... inşallah iyisini verir.

+1000000

Gerçekten canı yanmayan böyle radikal kararlar almaz arkadaşlar.. kolay değil öyle eş ailesini silmek yaşayan bilir.. ve herkesin karakteri de bir değil siz hertürlü lafı sözü kaldırır sevmeseniz de sahte bi samimiyetle ilişkinize devam edebilirsiniz ama bazıları bunu yapamaz! Ben de yapamayanlardanım çok çok iyi anlıyorum.. benim eşimin ailesiyle görüşmek gibi bir mecburiyetim yok aynı şekilde benim ailemde eşimi hiçe sayar ona saygısızlık ederse eşim de onlarla görüşmesin hakkıdır.. asla sesimi çıkarmam! Ben kimsenin karakterine kişiliğine laf etmiyosam kimse de bana edemez sonuçta beni onlar yetiştirmedi.. eğer büyük büyüklüğünü bilirse ağzından çıkanın hesabını yaparsa emin olun baş üstünde gezer.. benim kaynanam kayınpederim o kadar farkında ki söylediklerinin yaptıklarının eşime benimle ilgili bişey pek fazla sormuyolar... şu da var ben kimseyle görüşmüyorum ama eşime 1 kere bile gitme görme demedim demem.. o ailesi ne derse desin ne yaparsa yapsın görüşmek zorunda her zorluklarında destek olmak zorunda mutlu günlerinde yanında olmak zorunda... ama ben artık hayatımda yüzüme gülen arkamdan konuşan insan istemiyorum.. yanlış anlaşılmasın sadece eşimin ailesine değil tepkim kendi öz amcam halam da aynı onlar gibiler onları da çıkardım hayatımdan benim samimiyetsizliğe tahammülüm yok... kim olursa olsun.. belki arkadaşta böyle düşündüğünden kararlarında nettir bu kadar.. biraz anlamaya çalışalım...

Aaay sağolun ya terbiyeyi ve bilimum değerleri sizden öğrenecektim iyi ki söylediniz birdaha konu açmam teşekkürler terbiyeli insan güle güle tövbe estağfurullah.

Neden konu açtığım ortada bunu anlayamayanlar anlayan anlıyor.

Sanırım hep böyle olacak çünkü onlar herşeyi yapıp aaa ne yaptık ki kafasında olan insanlar.Ben eşime gerekirse onun için politik davranmaya çalışacağımı söyledim bir zaman sonra bunu sorun diye benim karşıma getirmesin diye ama o istemedi içinden gelmiyorsa samimi olmayacaksa görüşme dedi bu onun seçimi çocuğum olma ihtimali çok düşük hem eşimden hemde onlardan dolayı birgün olursa nasipte varsa eşim götürür görürler.

Onu affedip affetmemek değil aslında daha çok üzülmemek için uzak durmak.

Malesef o kadarla değil onlarca sebebi var düğünde rezillik çıkarmak kınada eşimi reddermeleri gibi vs. benim benim özel günlerim bir kez oldu birkaç kez değil.Hayır karışmayın suçlu olmazsınız benim annem tamda böyle bir insan hiçbir kusuru yok.

Ben gerçekten daha fazla üzülmemek için uzak duruyorum kimse için biricik olma derdim yok eşiminde dediği gibi ona değer vermiyorlar ki bana versinler.

Benim düğünümde de eşimin ailesinin rezillik yapmasına nezaketsiz davranmasını gerek yoktu ama oldu ne yapalım zamanı geri alamıyoruz

Çoğu gelin malesef çokta haklı sebeplerden uzak duruyor anneannemin sizin gözünüzde melek olabilir ama yengeniz ne yaşadı tam olarak bilemezsiniz oğlu umrunda değil ki evi olsun biz kör müyüz eşimi pamuklara saran mı var yani lütfen.

İnanın eşimi el üstünde tutan öyle bilen yok ona karşılık toplum içinde bana olan muamele sanki elde tutulan pamuklara sarılan gelin oğul gibi ben bu iki yüzlülüğe katlanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…