Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Ne bu abartı.Evet ters düşülebilir hatta sevmiyor bile olabilirsiniz kayınvalidenizi ama sevdiğiniz insanın annesi biraz tolere etmek çok mu zor herşeyden önemlisi belli bir yaşa gelmiş biri karşınızdaki.Yarı yaşındaki insandan böyle bir muamele görmeyi kimse hakketmez.Ne yapmış olursa olsun...Sizinle konuşma çabasına kayıtsız kalmanız çok saygısızca

Not:eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim objetif olayım belki de çok kötü telafisi imkansız şeyler yaşatmıştır size diye ama yok sadece siz biraz abartmaya meyilli ve fazla histeriksiniz.

Kayınvalide olacağım ilerde Allah izin verirse inşallah gelinimle kızından daha iyi anlasirim da arkamdan laf etmez..

Bende kv demle çok fazla sorun yaşadım, çok kötü günlerim oldu defalarca boşanmanın eşiğine geldi evliliğim,bu yüzden fazlasıyla mesafeliyiz ama görüşmüyor da değiliz. Gerektiği zaman eşimle gidiyorum,oturuyorum konuşuyorum saygı da asla kusur etmiyorum. Beklentim yok, duygusal anlam da hiç bir bağım da ama ne yaşanırsa yaşansın eşimin annesi, yok sayamam görmezden gelemem bunu yapmak sadece bana evliliğime zarar verir.Bu yaptığınız en çok size zarar veriyor niye bu kadar önemsiyorsunuz ki?

Kv denize karşı artık abartmaya başladınız. Daha önce yanılmıyorsam sizden özürde dilediler, kv niz siz hiç muhatap olmadığınız halde yine herkesin içinde yanınıza gelip konuşmaya çalışmış ama hala yok yüzüne bakmadım, bir daha beni görürse görmezden gelsin gibi laflar söylüyorsunuz. Açıkcası sizi kv denin varlığı rahatsız ediyor, adının Ayşe Fatma olması değil kocanızın annesi olması yeterli yani kv niz yerinde Melek bile olsa sırf adı kv de diye onada takarsınız.

Zaten içinizde bu kadar nefret barındırırken çocuk sahibi olmayın. Çocuklara nefret duygusu aileden miras kalıyormuş. Nefret dolu bir çocuğunuz olabilir.

Kadın çerez dağıtmadı diye bu kadar kin ancak deveye yakışır insana değil..
Senin gibi gelin dağlara taşlara insallah !!!
Kadında saf midir nedir sana yanasiyo ?
Ben olsam 5 metre yanıma yaklaştırmam !
Ha bir de evini mantolama yapmadılar

Ha bir de evini mantolama yapmadılar

4 duvar vermisler
Kocamın görevi bana bakmak diye bik bik etmesin
Sıksın bi tarafıni da mantolamayi kendi yapsin bi zahmet
Hos ben kv olsam bunları çoktan sokağa atmıştım da
Yok yok kv hakikaten saf !

Çok kinli insanların kompleksli olduğunu düşünüyorum
Kötü olmak istersen bahane çok
İyi olmak istersen de bahane çok

Fazla uzatmışsiniz keşke doğru olanı yapsaydiniz
Bir selam vermek hal hatır sormak gurur onur meselesi değildir tanımadığımız insanlara bile selam verirken...

4 duvar vermisler
Kocamın görevi bana bakmak diye bik bik etmesin
Sıksın bi tarafıni da mantolamayi kendi yapsin bi zahmet
Hos ben kv olsam bunları çoktan sokağa atmıştım da
Yok yok kv hakikaten saf !

Aynen ben olsam bir saniye tutmam onlari evimde, kadinin evinde oturup kadina atar yapiyor saka gibi

Selamlik durumu olan ne demek anlamadim
İstemiyorsaniz gorusmeyin, bunca kin bunyenize zarar ama. Ben de kv ile gorusmuyorum ama toplu yerlerde karsilasinca mutlaka gorup konusuyorum. Elalemin yaninda rezillige gerek yok
aynen öyle bende gidip gelmem aramam sormam. Ama el alemin içinde görünce bi nasılsın derim. Tamamen saygıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…