Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Ay mune almasin seni seni alirsa benide alsin cunku +10000 .

Abla iyi niyetli olmasa neden gitsin yanına , yazık daha dünyaya bile gelmemiş varlığı olmayan bir torunu sevme hayalleri kuruyo , bu kadar iyi niyet varken bu denli kini hiç hoş bulmuyorum ...
Benim sinirimi bozmak için olabilir mi sizi görmezden gelen birine karşı gidip konuşur musunuz torunu var şükür ona baksın olanla anı yaşasın olmayanın hayalini kurmaya gerek yok

Ay mune almasin seni seni alirsa benide alsin cunku +10000 .

Ben bunla stres atiyorum gerçekten
Ne dersen de kadında bir bakış açısı var sadece kendini haklı görüyo.
Inşallah troll dur de çocuk falan yetiştirmez bu ve bunun kafadakiler
Gerçekten nato kafa nato mermer !!!
Allah hiçbir kv ye bunun gibi gelin vermesin
Amin

Mevzu ne yahu bi özet gecin tek tek eski konularınızımı arastıralım
Bazen şurayı sadece defter gibi kullananlar var .

Aynen ay ben bide kv adayiyim.dusunmek bile istemiyorum boylesini tobest :)

Bulunduğum hiçbir ortamda kaynana ve gelinin elele dizdize oturup muhabbet ettiğine şahit olmadım bu sebepten p ortamda görüşüp yerime geçmem hiçte saygısızlık olmazdı.

Ben hayatımın her döneminde yaşadığım problemi insanlarla çözmüş bir insanım ama eşimin ailesi için bunu es geçtim çünkü ben çözmek yerine görmezden geldikçe daha fazlası oldu ve vermediğim tepkiler beni onlardan uzaklaştırıp bu hale getirdi yapacak hiçbirşey yok.

Mevzu ne yahu bi özet gecin tek tek eski konularınızımı arastıralım
Bazen şurayı sadece defter gibi kullananlar var .

Görücü usulü evlenmişler ( kadın o güne lanet etmiyosa insan değilim)
Sanırım anlasamayacaklarini düşündükleri için akrabalari nikahtan önce ayrılın gibi bisi demis .
Kına da çerez dağıtmamış kv ..
Ev vermişler bunlara mantolama yaptirmamislar.
Konularının özeti bu

Eşimin ailesiyle tartışmadım kavga etmedim onlar yaptıkça uzaklaştım ve durum bu yapacak birşey yok yüzgöz olup insanların yüzüne bakamam ben böyle biri değilim.

Çünkü hiçbirşeye tepki vermedim onları kırıp dökmek yerine üzülmeyi seçtim içimde yaşadığım şeyler bende patlıyor hala eşimin hatrına sustum bu saatten sonra kimseyi üzmek kırmak istemiyorum

Kadin kalkmis yanina gelmis.
Bence elini opebilirdin.
Bu kadar soguyacak ne yasadin tabi sen bilirsin
Elini özeni var sağolsunlar ben öpmesemde olur eskiden büyük bir özgüvenle öpmem için kaldırdığı o el kalkmadı zaten.Yaşadıklarımın bir kısmı konularında uzun...

Morsever kayınvaliden sende obsesyon oldu iyice.Senin eski konularını da biliyorum , bırak artık eşinin ailesini.Eşin iyi bir insan bence , böyle yaparak yuvanın huzurunu ve mutluluğunu bozma.
Keşke bir annesi olsa kaynatam ve görümcemde aynı

Hayır o kişi ben değilim akrabalarını çok severim hatta
Ne alaka teyzeye küfür eden sizsiniz.
Ayrıca büyüten nasıl dede oluyor yapmayın ya! Madem büyüten dede neden anneden o kadar şey beklediniz?

Kimse benden özür dilemedi ki özür dileyecekleri kocaman bir sülalem var aslında ama bunu kimse beklemiyor benden başka.
Beni üzen insanların varlığı beni rahatsız ediyor beni malesef onlar eşimin ailesi bir dedesi hariç o kendi halinde beni üzen insanlardan uzak duruyorum bu çok mu garip gerçekten?
Nefret duygum yok ciddi anlamda kırıldım ve üzüldüm.

Cok kibirli geliyorsunuz bana her konuda... İnandgnz degerlrle cok zitsiniz bu arada
Aksine hiç öyle değilim inandığım değerler insanları kırmamaya üzmememeyi söylüyor bana bunu yapıyorum çok şükür karım yoksa hiçbir türlü zararada uğraşmıyorum kimseyi sadece susup uzak duruyorum daha fazla üzülmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…