- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ay mune almasin seni seni alirsa benide alsin cunku +10000 .Sen benim anneannemin eline düşecektin de morsever kaynana neymis görecektin
Mum ederdi seni
Allah dağına göre kar veriyo işte
Isin kötüsü hep senin actigin mal mal konulardan ban yiyorum ama olsun içimde kalmayacak ..
Ona ile terbiyesi demezler camia da
Bi terbiye verememişler buna
Büyüğüne küçüğüne saygıyı bilmez
Yobaz derler :)
Kaptın mi canım..
Ha bi de sen bizi görmezden geliyon ya
Nasıl üzülüyoruz kızlarla hayal edemezsin
Bi de şu senin koca var ya
Hani postu senin annenin evine sermiş
Onla tam yakışmışsınız sen her ne kadar
Adami pasif ve parasız bulsan da
Post sermek konusunda birebirsiniz!!!
Ne yüz var ne astar !
Mune gel beni al anacim
Cezam neyse razıyım
Benim sinirimi bozmak için olabilir mi sizi görmezden gelen birine karşı gidip konuşur musunuz torunu var şükür ona baksın olanla anı yaşasın olmayanın hayalini kurmaya gerek yokAbla iyi niyetli olmasa neden gitsin yanına , yazık daha dünyaya bile gelmemiş varlığı olmayan bir torunu sevme hayalleri kuruyo , bu kadar iyi niyet varken bu denli kini hiç hoş bulmuyorum ...
Ay mune almasin seni seni alirsa benide alsin cunku +10000 .
Gördüğünüz şey sadece kin mi?Çok abartıyorsun gerçekten eski konularına baktım da bu kadar kini hak edecek birşey bulamadım
Aynen ay ben bide kv adayiyim.dusunmek bile istemiyorum boylesini tobest :)Ben bunla stres atiyorum gerçekten
Ne dersen de kadında bir bakış açısı var sadece kendini haklı görüyo.
Inşallah troll dur de çocuk falan yetiştirmek
Gerçekten nato kafa nato mermer !!!
Allah hiçbir kv ye bunun gibi gelin vermesin
Amin
Bulunduğum hiçbir ortamda kaynana ve gelinin elele dizdize oturup muhabbet ettiğine şahit olmadım bu sebepten p ortamda görüşüp yerime geçmem hiçte saygısızlık olmazdı.Ne bu abartı.Evet ters düşülebilir hatta sevmiyor bile olabilirsiniz kayınvalidenizi ama sevdiğiniz insanın annesi biraz tolere etmek çok mu zor herşeyden önemlisi belli bir yaşa gelmiş biri karşınızdaki.Yarı yaşındaki insandan böyle bir muamele görmeyi kimse hakketmez.Ne yapmış olursa olsun...Sizinle konuşma çabasına kayıtsız kalmanız çok saygısızca
Not:eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim objetif olayım belki de çok kötü telafisi imkansız şeyler yaşatmıştır size diye ama yok sadece siz biraz abartmaya meyilli ve fazla histeriksiniz.
Mevzu ne yahu bi özet gecin tek tek eski konularınızımı arastıralım
Bazen şurayı sadece defter gibi kullananlar var .
Eşimin ailesiyle tartışmadım kavga etmedim onlar yaptıkça uzaklaştım ve durum bu yapacak birşey yok yüzgöz olup insanların yüzüne bakamam ben böyle biri değilim.Ne bu abartı.Evet ters düşülebilir hatta sevmiyor bile olabilirsiniz kayınvalidenizi ama sevdiğiniz insanın annesi biraz tolere etmek çok mu zor herşeyden önemlisi belli bir yaşa gelmiş biri karşınızdaki.Yarı yaşındaki insandan böyle bir muamele görmeyi kimse hakketmez.Ne yapmış olursa olsun...Sizinle konuşma çabasına kayıtsız kalmanız çok saygısızca
Not:eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim objetif olayım belki de çok kötü telafisi imkansız şeyler yaşatmıştır size diye ama yok sadece siz biraz abartmaya meyilli ve fazla histeriksiniz.
İnşallahKayınvalide olacağım ilerde Allah izin verirse inşallah gelinimle kızından daha iyi anlasirim da arkamdan laf etmez..
Çünkü hiçbirşeye tepki vermedim onları kırıp dökmek yerine üzülmeyi seçtim içimde yaşadığım şeyler bende patlıyor hala eşimin hatrına sustum bu saatten sonra kimseyi üzmek kırmak istemiyorumBende kv demle çok fazla sorun yaşadım, çok kötü günlerim oldu defalarca boşanmanın eşiğine geldi evliliğim,bu yüzden fazlasıyla mesafeliyiz ama görüşmüyor da değiliz. Gerektiği zaman eşimle gidiyorum,oturuyorum konuşuyorum saygı da asla kusur etmiyorum. Beklentim yok, duygusal anlam da hiç bir bağım da ama ne yaşanırsa yaşansın eşimin annesi, yok sayamam görmezden gelemem bunu yapmak sadece bana evliliğime zarar verir.Bu yaptığınız en çok size zarar veriyor niye bu kadar önemsiyorsunuz ki?
Elini özeni var sağolsunlar ben öpmesemde olur eskiden büyük bir özgüvenle öpmem için kaldırdığı o el kalkmadı zaten.Yaşadıklarımın bir kısmı konularında uzun...Kadin kalkmis yanina gelmis.
Bence elini opebilirdin.
Bu kadar soguyacak ne yasadin tabi sen bilirsin
Keşke bir annesi olsa kaynatam ve görümcemde aynıMorsever kayınvaliden sende obsesyon oldu iyice.Senin eski konularını da biliyorum , bırak artık eşinin ailesini.Eşin iyi bir insan bence , böyle yaparak yuvanın huzurunu ve mutluluğunu bozma.
Ne alaka teyzeye küfür eden sizsiniz.Hayır o kişi ben değilim akrabalarını çok severim hatta
Kimse benden özür dilemedi ki özür dileyecekleri kocaman bir sülalem var aslında ama bunu kimse beklemiyor benden başka.Kv denize karşı artık abartmaya başladınız. Daha önce yanılmıyorsam sizden özürde dilediler, kv niz siz hiç muhatap olmadığınız halde yine herkesin içinde yanınıza gelip konuşmaya çalışmış ama hala yok yüzüne bakmadım, bir daha beni görürse görmezden gelsin gibi laflar söylüyorsunuz. Açıkcası sizi kv denin varlığı rahatsız ediyor, adının Ayşe Fatma olması değil kocanızın annesi olması yeterli yani kv niz yerinde Melek bile olsa sırf adı kv de diye onada takarsınız.
Zaten içinizde bu kadar nefret barındırırken çocuk sahibi olmayın. Çocuklara nefret duygusu aileden miras kalıyormuş. Nefret dolu bir çocuğunuz olabilir.
HayırlısıNe diyeyim inşallah Allah’ın gücüne gidip de hakiki bir kayınvalide belası açmaz başınıza
Aksine hiç öyle değilim inandığım değerler insanları kırmamaya üzmememeyi söylüyor bana bunu yapıyorum çok şükür karım yoksa hiçbir türlü zararada uğraşmıyorum kimseyi sadece susup uzak duruyorum daha fazla üzülmemek içinCok kibirli geliyorsunuz bana her konuda... İnandgnz degerlrle cok zitsiniz bu arada
Önemli değil konularım ortada size normal gelebilir bize göre değilBen sizi kotu niyetli buldum kusura bakmayin. Ayaginiza kadar gelmis kadin ki yuz yuze bakilamayacak kadar bisey de olmamis.
Onlar elleri düşünmeden hareket ettiği için bende onlara karşı artık öyleyimaynen öyle bende gidip gelmem aramam sormam. Ama el alemin içinde görünce bi nasılsın derim. Tamamen saygıdan.
ya valla vardır yaşattıkları sana. Ben seni çok da eleştiremeyeceğim.Onlar elleri düşünmeden hareket ettiği için bende onlara karşı artık öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?