Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Uzundur görünmüyordun Morseven , isme bakmadan önce ne kadar kayınvalide meraklısı bir gelin dedim bir baktım ki sensin.
Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki kadın gelmiş konuşmus sende konuşup gitseydin nedir yani bu kin nefret. Ne olursa olsun eşinin annesi o.

Görmezden geldiklerim hala ısrarla yorum yapıyor aynı suratına bakmadığım kaynanam gibi maşallah ne diyeyim.Ben öyle yapıp edip yüzgöz olup insanlarla canım cicim olan bir aile terbiyesi almadım kusura bakmayın size normal gelebilir böyle yaşıyor olabilirsiniz biz böyle değiliz çok şükür.Bana ne yaptılarda böyleyime gelince düğüne günler kala resmen evimizi basıp ayrılmamızı beklediler bunun için çabalarına hemde nikahım varken bundan büyük birşey yok bence sizin için buda normal olabilir ama bizim için öyle değil nikahın değeri çok büyüktür evliliğimizin yıkmaya çalışan bu yönde temennisi olan herkesi Allaha havale ediyorum...

Valla bazi seyler unutulmuyo.. sen unutmaya calistikca ustune daha bir cok yamuk yapiyolarsa asla unutulmuyor affedilmiyor... deve kinide olur fil kinide :) anliyorum seni

Sen benim anneannemin eline düşecektin de morsever kaynana neymis görecektin
Mum ederdi seni
Allah dağına göre kar veriyo işte
Isin kötüsü hep senin actigin mal mal konulardan ban yiyorum ama olsun içimde kalmayacak ..
Ona ile terbiyesi demezler camia da
Bi terbiye verememişler buna
Büyüğüne küçüğüne saygıyı bilmez
Yobaz derler :)
Kaptın mi canım..
Ha bi de sen bizi görmezden geliyon ya
Nasıl üzülüyoruz kızlarla hayal edemezsin
Bi de şu senin koca var ya
Hani postu senin annenin evine sermiş
Onla tam yakışmışsınız sen her ne kadar
Adami pasif ve parasız bulsan da
Post sermek konusunda birebirsiniz!!!
Ne yüz var ne astar !
Mune gel beni al anacim
Cezam neyse razıyım

Oyle bi anlatmissin ki ilk basta yillar once sevdigin cocukluk askinla karsilastin sandim....
Başlık?

Ne yasadiniz bilmiyorum ama bu kadar soğuk davrandiysaniz hak etmistir diye düşünüyorum. Cunku insan sadece selamlastigi birini bile gorunce gulumser sebepsiz mutlu olur sicaklik hisseder.
Aynen öyle sokakta gördüğüm insanlar bile daha sempatik.

Sudan sebep yok malesef hepsi geçerli sebep

Eşimi yetiştiren kişi dedesi ve onu çok severim.Onlarla fiziksel benzerlik dışında hiçbir benzerliği yok çok şükür

+1

Sen nick ne kadar değiştirirsen değiştir eski konularına bakmadan hatırlıyorum Allah o kadına sabır versin acaba ne yaptı da senin gibi bir gelini oldu. El insaf ya gerçekten.
Nick değişme sebebim unutulmak mı yani yeni bir hesap almak çok mu zor olurdu i?

Milletin yanında bari selam vermek vs ne bileyim çok zor olmasa gerek..

Bu kadar kin bünyenize zarar.. Geçmişte olanları bilemem ama geride bırakmayı, affetmeyi deneyin.. İnanın hayat daha güzel gelecek..
İnanın sadece eşimin ailesine karşı böyleyim o kadar kırıldım ki içimden atamıyorum

Sukurler olsunki senin aldigin terbiyeden almamisim kimse seni pohpohlamk zorunda deil ayni fikirde olmak zorundada deil sen gormezden gelmeye devam et senin bu huyunla esinde seni gormezden gelir yakinda

Nefret çok başka birşey beni kıran insanlar biryerde durmak yerine daha fazla kırdılar bende uzak durarak kendimi koruyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…