Aylar sonra ilk kez ciktik

Madem dondun birkez daha dene bakalim. Esin de umarim az da olsa degisme vardir.ama bu adamdan 2.bi cocuk kesinlikle yapma...
Deniyorum da duzelmez duzelsede artık duzelmesi benim için bir anlam ifade etmiyor sanki mecburum da idare ediyorum onu, ona acidigim için gibi

noldu peki o süre zarfında?
eşinle konuşabildin mi?
bir değişiklik var mı kendisinde?

Konuşmuyordum bilerek oda aile buyuklerine anlattı bana izah etmeleri için.
Onlar araya girdi
Onlar araya girince sanki iyi bir halt yer gibi baristirdilar işte bizi
Geldim eve. Ama bir halt yesede gitsem diyorum. Hemde öyle bir halt yesin ki oda Özür dileyemesin

madem böyle düşünüyorsun keşke hiç dönmeseydin

Ah keşke o kadar pişmanım geçenlerde anneme dedim bana iyilik mi ettiniz kötülük mu anlamadım diye
Hiçbir şey de demiyor kalk gel falan
boşansan kendini geçindirebilir misin peki?

chill çok üzüldüm eşin çok ağır konuşmuş. 23 gün az değil o kadar dayanmışsın. ailen hiç mi desteklemedi? anlatmayı düşündün mü kendi tarafından ya da ne tepki verdiler?

Ah keşke o kadar pişmanım geçenlerde anneme dedim bana iyilik mi ettiniz kötülük mu anlamadım diye
Hiçbir şey de demiyor kalk gel falan
Canim her seferinde geri donuyorum diyosun.kadin kalk gel dese 2 gun sonra geri dondugunde o kadin kotu olcak.ben de olsam gel demem yani bu saatten sonra kusura bakma.bence sen biranonce is bulup kendi ayaklarin uzerinde durmaya calis.bu isin sonu yok gibi.

chill çok üzüldüm eşin çok ağır konuşmuş. 23 gün az değil o kadar dayanmışsın. ailen hiç mi desteklemedi? anlatmayı düşündün mü kendi tarafından ya da ne tepki verdiler?
Biz senin arkandayiz
Ne karar alırsan saygimiz var ama bu sebeple yuva yikilmaz
Çocuğu yapmadan bossaydin keşke
Senin kocan rahat bırakmaz
Eve donuceksen uzatma
Noldu aradı mi
Barıştiniz mi
Hep bu cümleler geçti
Nefret ettim zaten ordanda

Bu onların bildiği ilk terk etme Merasimi
Daha once bir kere arkadaşıma gittim bebek yoktu o zaman
Bir kere de kayinvalidem de kaldım
Artık ne kocami istiyorum ne evliliği

Ben onu idare ettiğim sürece bu evlilik yürür idaresi bıraktığım an biter. Bitmez de hatta sürünür. Bana o zaman bile öyle baskı yaptı ki. Çocugumu alırım senin gereksiz triplerin yüzünden çocuğumdan ayrı kalamam falan dedi. Çok korktum o zamanlar ona hiç belli etmedim. Eve geri gelince bu.konuyu konuştum. Onu benden alsan bana değil ona kötülük ederdin diye haklısın sinirimden öyle dedim dedi. Ama korkuyorum bir yandan yarın ayrilsam yine aynı muhabbet mi olacak. Çok kötü oldu tekrar gelmem hersey kötüye sarmisken bir kere de kurtulacaktim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…