Aylar sonra ilk kez ciktik

Ben tamamen sizi haklı gördüm.Taksi olayı aşırı saçma geldi.Kendi rahatını bozmayıp sizi taksiyle yollaması ve her seferinde üste çıkan biriymiş zaten sizi buda yormuş.Şuan napmayı düşünüyorsunuz biraz daha tek kalıp düşünseniz daha iyi olur gibi geldi bana

Şimdi onunla konusuyordum dediğim gibi kızımın acil olan eşyalarını getirmesini istedim . Boşanmak falan yok saçmalama diyor sacmalayan kendisi hemde epeydir. Seni alayım hem konuşuruz sonra hala kalmak istersen eşyaları alırız bi iki gün kal dedi lutfetti. Tamam dedim geldigin de annemi yollayacagim aşağı ben gelmeyeceğim demedim kabul etmez diye annem gitsin alsın gelsin. .

Çok mantıklı düşünmüssünüz.Sizi yıpratmış zaten bu hareketleri.Sindiremedi sizden beklemiyordu bu hareketi o yüzden rahat rahat davranıp duruyordu.Keyfinden de eksik kalmamış hiç.Kendinizi üzmemeye çalışın lütfen.Kimse sizden değerli değil bebeğiniz için özellikle güçlü durun.Umarım herşey sizin için en güzeli neyse o şekilde sonuçlanır.

Ah inşallah .. teşekkür ederim destekler için

bir kere böyle yapan bir adama asla bir daha koca gözüyle bakamam ve saygım sevgim biter..

Eşin rahatsızlığı var mı? Psikolojik yani.

Eşin rahatsızlığı var mı? Psikolojik yani.
Bence var . Doktora goturuyordum bir ara ama doktor kötü bir şey söylemedi düzensiz hayatına takıldı fazla enerjik hızlı düşünüyor dedi B12 vitamin verdi ilaç bile gerekli görmedi öfke kontrolü istemiştim yapmadi bana prozac verdi sonra da eşim daha gitmek istemedi ben zorluyorum diye gitmişti

Erkek: "Kırk yılın başı dışarı çıkalım dedim hanımla, tek gidebilirdim ama o da eğlensin istedim"

İlk hamle;
Kadın: "-Oynamak için kalkalim mi dedim, kalkmayalim dedi tamam dedim"

Erkek: Sonrasında sürekli arkadaşlarıyla oynama, vb. ...

Burada hiçte eşi de eğlensin diye onunla gidilmiş, bunun çabası içine dahi girilmiş görünmüyor. Aksine sürekli kadını dışlama, ezme çabası var ve yapılmış da. Taksi olayına filan hiç gelmiyorum daha...

(Bu olayda cinsiyet tarafları farklı olsaydı, yine aynı yorumu yapardım amacım kadını kayırmak değil. Bakış açısı "tek gidebilirdim ama o da eğlensin istedim" böyle olan bir adam baştan bunları yapmazdı, kadın ilk adımı atan ama pasif duruma itilen kişi çünkü)

Son düzenleme:
Aklıma geldikçe sinirlerimi bozuyor o gece

10 dak lik mesafeye zahmet edip eglencesine ara vermeyip karisini taksiyle yollayan adama koca demem ben..
isi olur , hasta olur, cok cok onemli bir durum olur tamam ama resmen keyfine ara verememis sanki huysuzlanan cocuk agac kovugundan cikti kendisinin degil, sanki cocugunu uyutmaya doyurmaya giden kadin yan komsunun karisi kendisinin degil
Alabildigine sorumsuz alabildigine vurdumduymaz, apartmana kilitlenmis ev hayvaninin baga bahceye parka goturuldugunde sevinc heyecan ve mutlulukla sahibinden ipini kurtatip uzaklasarak lay lay lom seklinde ozgurluge susamis sekilde kosmasi gibi..

Ergenliginden kalan aliskanliklarini atlatamadan evlenmis birde ustune baba olmus bir erkek daha

Son durumlar nasil.dondun mu evine?
Evet elinde sonun da döndüm yine eve
Yok benden bi b*k olmaz
Ben ömrümün sonuna kadar böyle şeyler yaşamayı hak ediyorum bu kaçıncı terk edip edip dönüşüm bilmiyorum
Boşanan kadınları görünce alinlarindan opesim geliyor helal olsun diyip

2 ay annende mi kaldın?

Madem dondun birkez daha dene bakalim. Esin de umarim az da olsa degisme vardir.ama bu adamdan 2.bi cocuk kesinlikle yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…