Aylar sonra ilk kez ciktik

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Kızımı bırakıp şu malum nişana gittik daha önce bırakıp bırakmama konusunda fikir istemiştim
Evet bıraktım 8 e geliyordu mekandaydik. .
Eşim ilkten girişte gördüğü insanlarla beni tanıştırdı
Masamiza geçtikten sonra eşim benimle hiç ilgilenmedi arkadaslarida vardı Masamizda
Sürekli onlarla gülüp eğleniyor
Oynamak için kalkalim mi dedim kalkmayalim dedi tamam dedim
Bir sonra ki şarkıda eşimin arkadaşı eşime kalkalim dedi esim hiç ikilem eden kalktı beni çağırmadi bile
Masaya geldi diğer arkadaşı sigara içmek için çıkıyordu onunla çıktı ben masada tektim o an . Geldiler o an ki konuları yemeği misafirleri falan konuştular hep arkadaşları ile benle hiçbir şey konusmadi
Bir şeye mi kızdı diye tepki ölçmek için kızımız iyiymiş mesaj attı annem sıkıntı yokmuş dedim He iyi rahat et sende o zaman dedi sıkıntı yok gibi
Sonra yine oynamak için kalktı çağırmadi beni
Sonra saat 10.40 da annem durmuyor çocuk dedi beni eve bırakmadı bırakacak sandım meğer taksi çağırmış
Eve geldim emdiği gibi uyudu
(10 dakikalık mesafe var)
Bitti benim işim dedim gelip alayım mi dedi bituyorsa alma daha duyacaksınız olabilir al dedim bitti gibi dedi
Saat 1.30 oldu hala gelmedi corbaciya gitmisler ve ben nerdesin diye aradigimda öğrendim orda kalsa n olmaz mı dedi uyanıyor sürekli yadirgadi dedim uf tamam diyip kapadı kafayı yiyorum şimdi ne bu ya terbiyesizlik resmen. Abartti bu olayı bu sefer gercekten

Ne kadar anlayıslı bir eşin var te allahım kusura bakmada yaptığı hödüklük

Ben gidin rahat olun demistimde esiniz fazla rahat davranmis acaba gelmem demenizin hirsimi bu.

Aylar sonra ilk kez çıkmanın vermiş olduğu rahatlığın dibine vurmuş eşiniz.
Umursuz, sorumsuz, küfredilesi bir hareket.

Son düzenleme:
Tanımadığın ortamlara girmeyi hiç sevmiyorum.herkes birbirini tanıyor sen sap gibi kaliosun. Başka şeylerden bahsedilir işten bahsedilir sen bilmezsin yüzlerine bakar gülersin.ama esin senle daha çok ilgilenmeliydi.sana tavır yapmış belli ki

Konunuzu hatırlıyorum ve sizi hatalı bulmuştum.
Meğer bir bildiğiniz varmış.
Eşini eve taksiyle yollamak ne demek acaba?
Eve gitmek için annesinde bebeğiyle kendisini bekleyen eşini armadan sormadan saatlerce bekletmek ne demek?
Düğün esnasında sizi sallamamasını hesaba almıyorum bile, hemcinslerini görünce kendince kazak erkek rolüne girmiştir diyorum ama diğerleri pes dedirtecek cinsten!
Sağlam bir kavgayı hakediyor, yaptıkları yenilir yutulur değil!

Ve bi ara masaya biri geldi karsisindaki arkadaşıyla tanıştırdı onları aynı sektordelermis ama beni tanitmadi

Aynen öyle alma bizi burada kalıyoruz dedim hani yadirgiyor dedin dedi. Sende sallamadin dedim . Tamam bana kızma sonra benim işim bitti dedi suratına kapattım telefonu suan mesaj geldi diyor ki
Uyuyup sakinle bu halde sizi eve bırakamam ayilmak için çorba içiyorum
Zikkimlanmasaydin o zaman diyecektim de hicbir şey yazmadım

Bende pek sevmem ama o böyle yapmasa ben raziydim bugün o ortama üstelik kızımı bırakmak pahasına
Muhatap olunmamak için mi aglattim o çocuğu

Siz her şeye rağmen o düğüne gittiyseniz, beraber oradan kalkacak, yavrunuzu alacak ve evinize dönecektiniz.
En gıcık olduğum şeydir yanında eşi, nişanlısı, annesi varken alkol alıp kendini kaybeden erkek tipi.
Hem o halde araba kullanıp herkesin hayatını riske atıyor hem de toplumca biçilmiş olan 'erkeklik' görevini zaten yanındaki insanı herhangi bir durumda koruyamayarak kendine iskele babası muamelesi yapılmasını hakediyor.
Yarın evinize mutlaka dönün ama uzunca bir süre konuşmayın derim.
Ergenlik günlerini özlediyse eşiniz, evlenip çoluk çocuğa karışmayacaktı.
Altından kalkamayacağı sorumlulukları üstlenmeyecek, size o düğüne gitmeniz için baskı yapmayacaktı.

Yarın üste çıkacak ben geliyordum sen gelme dedin
Bi içtim hemen abarttin
Bi kere bir şey istedim tat kaçırdın vs dicek muhatap olmican ben de gerizekalı nefret ettim suan onun keyfi yüzünden benim çocuğum bugün eziyet çekti resmen sıçrıyor uyanıyor sürekli gördükçe kocami parcaliyasim geliyor

Üste çıkmaya çalışırsa sadece gülün ve sakin tavrınızı koruyun.
Düşünüyorum, düşünüyorum.
Bebeğim kayınvalidenin evinde olacak ve ben düğünden eşimi saat 11 e doğru çıkarıp taksiyle oraya yollayacağım.
Valla o aile adam mısın, koca mısın sen der bana.
Kadın halimle hiçbir tanıdığımı, ailemi, arkadaşlarımı, erkek dahi olsa eşimi dostumu o saatte beraber gittiğimiz bir yerden tek başına çıkarıp da taksiye bindirmem.
Yüzüme tükürseler daha iyi, bir kadın olarak bunu kendime yakıştıramıyorken, eşinizin tüm gece yaptığı çam devirme merasimi ile insan neye kızacağına şaşırır.
Sizin yerinizde olsam görmezden gelirim her şeyiyle.
Yemek yerken masaya tabağını koymam, çamaşırlarını yıkamam, zile bastığında kapıyı açmam, muhattap olmam vs.
Çünkü kocanız bir eş olmanın vasıflarını yerine getirmiyorsa, siz de eviniz içerisinde onu görmezden gelme hakkına sonuna kadar sahipsiniz.
Adam yerine konmamak canını yakacak, yaptığı saçma sapan davranışları 2 güne anlayacaktır umarım.

Ararsa acmasam mi ya gitmiyim eve de annemi arar ben açmayınca gerçi beni ister :/ evdekilere taksiyi diyemedim
eşimin bırakıp gittiğini söyledim ona bile anlam veremediler
Şimdi mesaj attı ^evdeyim^ yazmış saat kaç oldu ya cildiricam
Birde baba olacak serseri gibi takılıyor suan

Yok evinize gidin tabi.
Aileniz anlamasın durumu, iyi yapmışsınız taksi olayını söylememekle.
Her aile üzülür bu duruma, açıklanacak bir tarafı yok çünkü eşinizin yaptığının.
Yarın hiçbir şey olmamış gibi ailenizin yanından ayrılıp evinize gidin, kendi evinizde görmezden gelin eşinizi bence.
Kendi evinizde kimseye duyurmadan çektirin adama.
Size yaptığı tam anlamıyla dış kapının mandalı gibi davranmak olmuş, dolayısıyla sizin yapacağınızın yanında bir hiç.
Ne kadar haklıymışsınız gitmeyi istememekte, diğer konuda sizin üzerinize geldiğim için özür diliyorum gerçekten.
Kendim yaşamış gibi üzüldüm, sinirlendim durumunuza, kocamı uyanıdırıp kavga edesim geldi ne biçim cinsiniz var sizin diye.

Sakın ol seninki birsey yapmadı :)
Seninle suan yazismasam onunla kavga edecektim içimi dokmeme fırsat verdiğin için teşekkür ederim
Lanet olsun ki şarj aletim bile yanımda değil sanırım son mesajlarim bunlar
Eve gitmek istemiyorum ama esyam da pek yok mecburum galiba dediğin gibi yapacağım takmicam o hemen anlar zaten sorar

Bir şey yapmadı ama benim eşimin de yapmayacağı anlamına gelmiyor, hırsımı alamadım hala.
Mutlaka evinize gidin derim.
Hem aileniz bir şey olduğunu anlayıp üzülecektir hem de evi terketmek, eve gelmemek her zaman bir suçtur aslında.
Siz üzerinize düşeni yapın, bir güzel gidin yarın evinize.
Sonrasını o düşünsün, bugün yediği hurmalar yarın kendini öyle bir tırmalayacak ki, aklı şaşar.
Şarjınızı bitirmeyin, yarın aradığında açabilin telefonu.
Şimdi güzel bir uyku çekin ki yarın büyük savaşa dimdik hazır olun, hem bebeğiniz hem de kendiniz her şeyden daha önemlisiniz, asla unutmayın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…