- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Yaşadıkları Şehirleri temsili yazdım oğlu ile arasında daha uzak mesafe var yakın değil şehirlerMerhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
Yıllarca babamın ailesinden huzur kalmadığı için aile akraba konusunda hassasım travmalıyım .
sevgilimin ailesi Adanada yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı Antepe gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ben de öyle laf arasında çok uzun süre değil mi ya dedim .Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .annesiyle tanışmıştım kötü biri değil ama ben bu şekilde kalmalara gelemem .sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım .
Aynı şehirde yaşamayalım diye çabalarken böylesi daha kötü oluyor galiba .(biz de sevgilimle istanbuldayız )
Bu durumda ne yapabilirim ilerde böyle olsun istemiyorum cidden . Bu konuları düşünmekte zorunda kalmaktan da nefret ediyorum çünkü çok çektik babamın ailesinden .
3-4 ay gerçekten çok uzun bir süre. Kendileri öteki gelin bişey deniyorsa gelinin memnun olduğunu düşünürler tabi ama bazı şeyleri kendilerinin akıl etmesi gerek. İnsan eşiyle başbaşa olmak istiyor canı ne zaman isterse o zaman özel şeyler yaşamak istiyor. Onu da geçtim insan bazen yalnız kalmak istiyor ama anladığım kadarıyla o anlayışları yok. Bu tarz şeylerin kafanıza takılması çok normal. Bence bunu evlenmeden önce eş adayıyla iyice konuşun baştan alın önleminiziMerhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
Yıllarca babamın ailesinden huzur kalmadığı için aile akraba konusunda hassasım travmalıyım .
sevgilimin ailesi Adanada yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı Antepe gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ben de öyle laf arasında çok uzun süre değil mi ya dedim .Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .annesiyle tanışmıştım kötü biri değil ama ben bu şekilde kalmalara gelemem .sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım .
Aynı şehirde yaşamayalım diye çabalarken böylesi daha kötü oluyor galiba .(biz de sevgilimle istanbuldayız )
Bu durumda ne yapabilirim ilerde böyle olsun istemiyorum cidden . Bu konuları düşünmekte zorunda kalmaktan da nefret ediyorum çünkü çok çektik babamın ailesinden .
Evet .ben bu konularda çok hassasım ama nasıl ifade edebilirim kendimi . Rahat hissetmek istiyorum evimde dedim falan o da konuyu çok uzatmıyor .3-4 ay gerçekten çok uzun bir süre. Kendileri öteki gelin bişey deniyorsa gelinin memnun olduğunu düşünürler tabi ama bazı şeyleri kendilerinin akıl etmesi gerek. İnsan eşiyle başbaşa olmak istiyor canı ne zaman isterse o zaman özel şeyler yaşamak istiyor. Onu da geçtim insan bazen yalnız kalmak istiyor ama anladığım kadarıyla o anlayışları yok. Bu tarz şeylerin kafanıza takılması çok normal. Bence bunu evlenmeden önce eş adayıyla iyice konuşun baştan alın önleminizi
Evett o da sizin eşiniz gibi düşünüyor .ya bi de hiç özel zamanımız olmayacak mi düşünsenize 3-4 ay orda tamamlıyor sonra da bizde .düşüncesi bile korkunç . Ben baştan düşüncelerimi belirtiyorum ne kadar iyi olunsa bile misafire 1 haftadan fazla tahammül edemiyorum dedim .Emin olun ki siz evlenince aynı durumu yaşayacaksınız ve sevgiliniz de ne var bunda annem gelsin kalsın modunda olacak bu büyük bir sorun eşim annesine düşkün değildir ben hep çağırdım gelsin kalsın dedim sonra baktım ki eşim bana sormadan sürekli annesini alıp getiriyor ve o iyi kaynana bir anda değişmeye başladı huzursuzluk çıkarmaya çalıştı o günden sonra artık almıyorum evime benim kocam bile bir zamandan sonra anam gelsin kalsın nolcak diyorsa sizinki ne yapar Allah bilir
Zor durumlar. Muhtemelen oda arada kalacağını anladığı için şimdilik konuyu hiç açmama derdinde. Aslında erkek olarak kendisininde bu konudan rahatsız olması gerekir. Çünkü gerçekten aileyle yaşamak özel hayatı öldürme noktasına getiriyor. Yok ses olcak mı yok biri görecek mi gerçekten çekilir şey değil. Hadi eskiler bu konulara bizim baktığımız gibi bakamıyor onu bir nebze anlarım ama erkek olarak onun anlaması lazım. Rahat edemeyiz aynı evde özlerim ben seni vs diye konuşursanız anlayacaktır bence diye umuyorumEvet .ben bu konularda çok hassasım ama nasıl ifade edebilirim kendimi . Rahat hissetmek istiyorum evimde dedim falan o da konuyu çok uzatmıyor .
Evett ilk başta ailesi ile aynı şehirde yaşamak istemedim .çünkü aile olmayı öğrenemeyeceksin dedim .uzakta yaşamak daha kötü oldu bu kadar süre yatılı kalmak çok fazla .daha yeni öğrendim bu durumu . Eş ailesi tarzı konular açmak istemem burayaBu konuyu konuşup halletmeden asla evlilik gibi büyük bir adımı atmayın. Buraya ne konular açılıyor eş ailesinin bu düşüncesiz davranışları yüzünden. Bu konu açanlardan birisi se siz olmak istemiyorsanız bu konuya bir açıklık getirmek zorundasınız.
Ortada bir evlilik kararı varsa bunu mutlaka konuşmalısınız. Evlenip boşanmaktansa buradan dönmek iyidir. Abide 4 ay kalıyorlarsa siz evlenince bunun 2 ayı kesin sizde geçecek demektir. Ağzını arayın, bu konuda net tavrınızı belirtin ve gerekeni yapın. Kayın aile kışın evine yerleşmeye kalkıştığı için boşanan çok insan var, oyuncak değil bu işMerhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
sevgilimin ailesi Antep ye yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı düzceye gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Açık açık soracaksın, abinlerde kaldıkları gibi bizde de kalacaklar mı, böyle bir planın var mı, diye. Sonra da kendini anlatacaksın, bir hastalık durumu söz konusu olmadığı sürece kendi annen baban dahil hiç kimseyi bir haftadan fazla misafir etme planın olmadığını, bu yüzden onun fikrinimmerak ettiğini söyleyeceksin. Trip atar onlar benimmailem falan derse orası da ikimizin evi, sen burada yalnız yaşarken ne kadar misafir ettiysen biz evlendikten sonra da evimizde o kadar misafir olabilirler, diyeceksin. Arıza yaparsa, o ev sadece senin olmayacağı için buna tek başına karar vermezsin, benim de annem babam var, kendiminkileri bile uzun zaman misafir istemiyorum, deyip kesip atacaksın. Bunu şu an yapmazsan bir saha hiç şansın olmayabilir. Ya burada bitsin ya herkes mesafesini bilsinEvett ilk başta ailesi ile aynı şehirde yaşamak istemedim .çünkü aile olmayı öğrenemeyeceksin dedim .uzakta yaşamak daha kötü oldu bu kadar süre yatılı kalmak çok fazla .daha yeni öğrendim bu durumu . Eş ailesi tarzı konular açmak istemem buraya
Nasıl açıklık getirebilirim
Konuyu birde öteki gelinden dinlemek lazım. Memnun mu değil mi?Merhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
sevgilimin ailesi Antep ye yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı düzceye gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ay keşke arayıp sormayan kayınvalidem olsa .Çocukları var mı?
Çocuk olana kadar size de bulaşmazlar ama olunca 2 ay sizde 2 ay onlarda kalırlar muhtemelen. Çalışıyorsanız senede 2 ay bunun keyfini sürebilirsiniz işlere yardım ediyorsa. Ben isterdim gelmesini benimki 3 günlüğüne gelmiyor. Çalışırken çocuk da olunca ihtiyaç bence aile büyüklerinin yanımızda olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?