- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Niye böyle dertlerim var çok bunaldım şimdiden . aman seviyorum diye evlensem dert .off seviyorum da bu konu kaç gündür düşündürüyor beniEvlenince sizde kalacakları kesin. 2 ay orda 2 ay sizde şeklinde olacak büyük ihtimal. Bide ailenden dolayı travman varmış doğru karar ver bi söz vardır annenin kaderi kıza diye.. bunu yaşama. Evlilik uzaktan bakınca hoş görünse de içine girince pek öyle olmuyor aile olayları boşanmalara kadar götürüyor. Sen sevgilinle kesinlikle konuş. Şimdi o yok dese bile ailenin geleceği o kadar belli ki.. Bu sefer evlenince ya ne yapayım ailemi evden mi kovayım idare et işte diyecek. Çünkü artık evli olacaksın çekmek zorundasın. Ya kavgalarla sorunu çözeceksin ya boşanacaksın ya da yenge gibi susup oturacaksın. İyi düşün canım
Tabi ki var zaten annem destek olsun isterim başkasına gerek yok ki .Sizin aileniz yakında mı ,çoluk çocuk durumunda destek olacak aile büyüğünüz var mı?? Tamamen rest çekmeden önce bunu da düşünün.
Kayınvalideyle aynı şehirde yaşamak dert uzakta yaşamak daha dert hangisi iyi bilemedimYalan ya, gelinle konuşsanız neler anlatır yazık.
Valla sıkıntılı görünüyor. Kavga dövüşle ayağını keserseniz kesersiniz, konuşmayla mesafe koymayla engel olamazsınız diye düşünüyorum.
Tabi ki var zaten annem destek olsun isterim başkasına gerek yok ki .
Hiç bir şey yapmaZsınız maalesef, napacaksınız sözleşme mi imzalayacksınız? Gelmez der gelir, gelir der gelmez. Kadınla baştan konuşup sizi evimde o kadar uzun yatılı ağırlayamam mı diyeceksiniz? Yada kafın gelmek istediğinde eşim istemiyor mu diyecek?Merhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
Yıllarca babamın ailesinden huzur kalmadığı için aile akraba konusunda hassasım travmalıyım .
sevgilimin ailesi Antep ye yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı düzceye gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ben de öyle laf arasında çok uzun süre değil mi ya dedim .Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .annesiyle tanışmıştım kötü biri değil ama ben bu şekilde kalmalara gelemem .sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım .
Aynı şehirde yaşamayalım diye çabalarken böylesi daha kötü oluyor galiba .(biz de sevgilimle istanbuldayız )
Bu durumda ne yapabilirim ilerde böyle olsun istemiyorum cidden . Bu konuları düşünmekte zorunda kalmaktan da nefret ediyorum çünkü çok çektik babamın ailesinden .
Hiç bir şey yapmaZsınız maalesef, napacaksınız sözleşme mi imzalayacksınız? Gelmez der gelir, gelir der gelmez. Kadınla baştan konuşup sizi evimde o kadar uzun yatılı ağırlayamam mı diyeceksiniz?
Ne oluyormuş o evliliğe .bilinçli bir şekilde hareket etmek mi sorun anlamadım .bu konuda hassas olduğumu da belirtim zaten konuda .Hele şimdi annem kendi kayın ailesinden çok çekti benim evlendiğim zaman yüzü gülsün derseniz vayy o evliliğin haline.
Ne oluyormuş o evliliğe .bilinçli bir şekilde hareket etmek mi sorun anlamadım .bu konuda hassas olduğumu da belirtim zaten konuda .
ben sadece ailem gelsin onun ki yok olsun kafasında değilim ki .lohusa halden bahsetmiştiniz yukarda ben de her kadın gibi annem olsun yanımda dedim . Öyle aileci biri de değilim .Hanımefendi onun ailesi için neyi uygun görmüyorsanız kendi aileniz için de o şekilde davranacaksınız , onun ailesi size rahat değilse sizin minnoş anneniz de ona rahat değil. Ayrıca sizin evlilik öncesi travmalarınız da bu ailenin problemi değil, çamaşır makinesi almayıverin çeyizinize ama psikoterapi sürecine girin gerçekten hazırlanın şu evliliğe.
Kafayı yiyecem herhalde düşünmekten .oturup konuşmak da çözüm değil offBu sorunun aile bağlarına ciddi zarar vermeden bir çözümü yok. O nedenle iyi düşünün bence.
Öyle cidden katılıyorum size ama gördüklerime de gözümü kapatamam kiDoğmamış çocuğa don biçmek resmen
Çok haklısınız bu olayı laf arasında anlatırken farkettim .konusu nasıl açılır ki .evlenmeden bu durumu sevgilinizle konuşup netleştirmeniz lazım. gerekirse kibarca kv'ye de söyleyebilirsiniz. yoksa ileride büyük sorun oluşturabilir.
Size hizmet ediyor yani o yüzden şikayetçi değilsizniz kii ama ben yine de kim olursa olsun annem de olsa kendi evimde çok kalınmasını istemem .özel hayat kalmaz öyle yaKayınvalidemi çok severim.
Hiç kavga etmedik ne dersem yapar.
Arada canı sıkılınca 3 5 gün kalır bende.
Uyanırım çay hazır poğaça yapmış, tuvalete girerim yatağımı toplamış, markete giderim gelirim evi süpürüp silmiş.
Ben yemek yaparken o çamaşır asar.
Hiç şikayet etmemo varken prenses gibiyim evde.
Geçen bi boşanma durumu oldu, dedim diğer çocukların da da evlensin öyle boşan sırayla herkeste kalırsın tek bana güvenip kocayı boşama.
Diyeceklerim bu kadar.
Bir de gelinden dinleseniz keşke memnun mu diye. İnsan agirlamak zordur. Ustelik 4-5 ay boyunca hergun. Madem oyle buraya tasinsinlar. Durmuyorlar ki memlekette. Ben cektigim icin hergun panikledim.Merhaba .1.5 yılı aşkın ilişkim var .Evlilik düşünüyoruz yakında . Çok seviyorum onu ama gözlemlemem gereken de durumlar var o kadar kör olamıyorum maalesef .
Yıllarca babamın ailesinden huzur kalmadığı için aile akraba konusunda hassasım travmalıyım .
sevgilimin ailesi Antep ye yaşıyor ama kışın diğer evli oğluna yatılı düzceye gidiyorlar .yani 3-4 ay kalıyorlar .
Ben de öyle laf arasında çok uzun süre değil mi ya dedim .Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .annesiyle tanışmıştım kötü biri değil ama ben bu şekilde kalmalara gelemem .sevgilim anladı bu durumumu bir şey demedi ben de konuyu uzatmadım .
Aynı şehirde yaşamayalım diye çabalarken böylesi daha kötü oluyor galiba .(biz de sevgilimle istanbuldayız )
Bu durumda ne yapabilirim ilerde böyle olsun istemiyorum cidden . Bu konuları düşünmekte zorunda kalmaktan da nefret ediyorum çünkü çok çektik babamın ailesinden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?