Aylarca kalan kayınvalide

Peki şu an bekar oğullarına gelip kalıyorlar mı? Kalmıyorlarsa aleni olarak belli olur nedeni. Gelinden iş bekliyorlar demek. Mevzu evlat özlemi ise (-ki hiç sanmam) bekara da gelmeleri gerek
Yok sevgilim arkadaşlarıyla kalıyor pek müsait değil o yüzden çok da kalma gibi durum olmuyor .off valla hiç sevmediğim konular başıma da gelsin istemiyorum .şimdi konuşsak halletsek ilerde başıma gelmeyeceği malum.
İş arkadaşım kaynanasının arayıp sormamasından şikayetçi .aradığım model keşke benim de öyle olsa
 
Köyde oturmuyorlar ki öyle soba yak olayı da yok.
Konuyu nasıl açabilirim annesini kötülemeden
 
Perşembenin gelişi Çarşambadan belli. Sevgiliniz bunu görerek büyümüş. Ona göre normali bu. Bu normalin değişmesi beli 5 yıl belki 10 yıl iste belki de hiç değişmez. Bunu bilerek bu yola girin.

Ben de sizin kafanızdayım. Bu aileyle yapamazdım. Siz değişir misiniz? Bu soruya vereceğiniz cevaba bakın, sevgilinizin değişip değişmeyeceğini anlarsınız.
 
Şimdi konuştuğunuzda yok benim ailem kalmaz diyen adama imza atılır atılmaz canım anam canım babam sürümü yüklenecek merak etmeyin. O söylediği sözü unutur. Diğer gelin bıkıp hep bana geliyorlar, siz de evlisiniz artık size de gelsinler diyebilir. Diğer gelin şu an kaynının evlenmesini dört gözle bekliyor olabilir. Hele de İstanbul’daymışsınız. Tam gezmelik yer. Çok seviyorum diyorsanız Tek çare 1+1 ev tutup L koltuk alıp eve de TV almamak. Eee bu hayatı yaşayan insanlar var ve kendileri istiyorlar ama siz istiyor musunuz bakalım. Yerinizde olsam evlenmem.

Son olarak evlenince de gerçek yüzlerini gösterenler de var ama onun çözümü o zaman düşünülüyor. Sizinki şimdiden belli
 
Yok hayır değişemem akraba travmam var zaten .kendime zehir etmek istemiyorum hayatı .bu konu da anlaşılabilecek bir konu da değil .Aynı şehirde yaşasak hep onlara gitmek ister sevgilim diye korkum vardı bu aylarca kalma olayı daha kötü .
 
Köyde oturmuyorlar ki öyle soba yak olayı da yok.
Konuyu nasıl açabilirim annesini kötülemeden
Seninle evlenmeden once konusmamiz gereken bir mesele var diyip oturtacaksiniz. Kendi evinizde rahatca hareket etmej istediginizi uzun sureli kalmalari istemediginizi soyliceksiniz konu ilerlicek. Konuyu kapatmasina firsat vermeyin bu konuyu simdi cozmek istiyorum aklimda soru isareti kalsin istemiyorum diyin.
 
Ben bu durumu öncesinde bilemedim ailesi düzceye gelince biraz ben detaylı sorunca öğrendim .seviyorum sevgilimi ama evlilik çok başka ya .bizim yollarda huzurumuz kalmadı aynı şeyi yaşamak istemiyorum .
 
Nişan söz gibi olaylara girmeden yapmam gerek . Çok haklısınız teşekkür ederim
 

Bence şimdiden açık açık fikrinizi söyleyin ki zamanı geldiğinde teklif bile edemesin.
 
Adam tamam gelmeyecekler merak etme der. Evlenince de gelirler ve ağzını açmaz. Burda bir sürü konu var. Adama güvenmekte hata olur
 
Bu arada ben de evlenmeden önce konuştum bu konuyu, olur da emri vaki yaparsanız da hiiççç idare etmem, sorun çıkarmak için elimden geleni yaparım dedim, biraz gerildik ama sonrasında ikimiz de bu konu da hiç sıkıntı çekmedik, ama şöyle bi durum var benim kendi ailem de uzun kalamaz. Onunkileri istemem ama benim annem babam minnoştur demedim yani, bu konuda aramızda adalet var.
 
Adam tamam gelmeyecekler merak etme der. Evlenince de gelirler ve ağzını açmaz. Burda bir sürü konu var. Adama güvenmekte hata olur

İyi de hayatımızı teslim ediyoruz güvenerek, ben konuşursam o da tamam gelmeyecekler derse daha ne yapılır ki, noterden imzalı tasdikli belge de alınmaz ki bu konuda. Kaygınızı anlıyorum ama gelen cevabı da ciddiye almalı.
 
Annesi zaten her şeye koşturuyormuş gelin de memnunmuş bu durumdan .

Yalan ya, gelinle konuşsanız neler anlatır yazık.

Valla sıkıntılı görünüyor. Kavga dövüşle ayağını keserseniz kesersiniz, konuşmayla mesafe koymayla engel olamazsınız diye düşünüyorum.
 
Evlenince sizde kalacakları kesin. 2 ay orda 2 ay sizde şeklinde olacak büyük ihtimal. Bide ailenden dolayı travman varmış doğru karar ver bi söz vardır annenin kaderi kıza diye.. bunu yaşama. Evlilik uzaktan bakınca hoş görünse de içine girince pek öyle olmuyor aile olayları boşanmalara kadar götürüyor. Sen sevgilinle kesinlikle konuş. Şimdi o yok dese bile ailenin geleceği o kadar belli ki.. Bu sefer evlenince ya ne yapayım ailemi evden mi kovayım idare et işte diyecek. Çünkü artık evli olacaksın çekmek zorundasın. Ya kavgalarla sorunu çözeceksin ya boşanacaksın ya da yenge gibi susup oturacaksın. İyi düşün canım
 
Aa konusahibi şöyle de olabilir, sonrasında evlenirsiniz çoluk çocuk olur o arada kayınvalide diğer eltide kalıyordur rahatı iyidir vayy ben zor durumdayım beni kayıran yok, doğurdum bi kap yemek yapan yoktu emzirirken aç kaldım diye de konu açmayın, velhasıl hayatın binbir türlü hali var evet aynı evde olunmaz ama o insanlara da mutlaka ihtiyacınız olacak.
 
Yok benden uzak olsunlar huzurum yerinde olsun daha ne isteyeyim ki .10-15 gün kalmalar benim için normal daha fazlasına gelemem .
 
İşte konu sahibin önünde bir örnek var. Geliyorlar mı geliyorlar. Konu sahibinin evine gelmemeleri eşine bağlı. Adamın da ne olduğunu aynı eve girmeden göremez. O zaman şu soruyu soracak, bana verilen sözlere rağmen sürekli gelirlerse bunun için boşanır mıyım? Boşanmaz mıyım? bana göre senede 3-4 ay çok uzun ve boşanma sebebi
 
Yok benden uzak olsunlar huzurum yerinde olsun daha ne isteyeyim ki .10-15 gün kalmalar benim için normal daha fazlasına gelemem .

Sizin aileniz yakında mı ,çoluk çocuk durumunda destek olacak aile büyüğünüz var mı?? Tamamen rest çekmeden önce bunu da düşünün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…