aylardır aramayan kv dem beni aramış. .

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Hemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..

Tabiki geri dönün haksız duruma düşmeyin herhalde sizin aradığınızı görünce açmaz görümceniz dimi:stop:

Aradığınızı görünce telde tekrar ararsa bu kezde siz geri aramak zorunda kalacaksınız uzayıp gitmeden arayın saolun siz nasılsınız drsinlz konu kapanır

Aradım açmadılar olayına falan girme bence hiç.
İlla bahane mi lazım?
Telefonunun ekran ışığını falan açık bırak, şarjını bitir, kapansın. Sonra kapalıyken koltuğun arasına düşür.
Eşin etraftayken iki aran taran, ya anneni arayacaktım telefonumu bulamıyorum, falan de. Çaldırmayı deneyin bulamayın falan (uzatırsak o da)
Eşine, seninkinden arayalım dicen yani amaç o. O arasın, görümcen çıkarsa anneme ver falan der, anne x konuşcakmış bi diyerek bi şekilde bağlasın olayı. Sen de telefonumun şarjı bitti aramışsınız falan diyerekten lafa gir, kısa konuşup kapaatt, oh bitti.

aramadan öyle söylersen yalan söylemiş olacaksın ara bence çok çaldırmadan açarsada kader artık duymamışım falan der kısacık konuşur kapatırsın
Beni düşündüren kısım o değil ki beni düşündüren kısım
şimdi sürekli ya arayacak yada aranmayi bekleyecek
ne güzel muhatap olmuyordum

Aradım açmadılar olayına falan girme bence hiç.
İlla bahane mi lazım?
Telefonunun ekran ışığını falan açık bırak, şarjını bitir, kapansın. Sonra kapalıyken koltuğun arasına düşür.
Eşin etraftayken iki aran taran, ya anneni arayacaktım telefonumu bulamıyorum, falan de. Çaldırmayı deneyin bulamayın falan (uzatırsak o da)
Eşine, seninkinden arayalım dicen yani amaç o. O arasın, görümcen çıkarsa anneme ver falan der, anne x konuşcakmış bi diyerek bi şekilde bağlasın olayı. Sen de telefonumun şarjı bitti aramışsınız falan diyerekten lafa gir, kısa konuşup kapaatt, oh bitti.
Guzrl dusunmussun böğürtlen
ama eşim evde değil görevde şu an ben evde yalnızım ;(

Beni düşündüren kısım o değil ki beni düşündüren kısım
şimdi sürekli ya arayacak yada aranmayi bekleyecek
ne güzel muhatap olmuyordum
görüşmek istemiyorsan eşinde bunu sorun etmeyecekse arama boşver sonra annem bir adım attı sen böyle yapıyosun diye trip gelebilir

Evet öyle ama belkide düzeltmek istiyorlardır olamazmı :110:Bu arada geçmiş olsun niye bayıldınızki :KK42:
Tesekkur ederim
Inanmaz bir tempom var
inanılmaz bir kosturmaca içindeyim
gunlerdir boğazım aciyordu ama bi vakit bulup gidememistim doktora
Bugün tansiyonu m düşmüş ateşim çıktı acil götürdü eşim tansiyonum 5 e 6
ateşim 38. Akut tonsilit ileri derecede

Hemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..

Bence arayın . Bu eşinizinde hoşuna gidecektir . Yalan falan söylemeyin aradım açmadı diye durduk yere eşinizin güvenini kaybetmeyin .

X