- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
Hemen konuya giriyorum zira fazla vaktim yok . Kv dem 2 yıldır evliyim te ee nisanliligimdan beri hep benim aramami bekler asla kendisi aramaz , ararsan oğlunu arar beni şikayet eder aramıyor diye. . Aradığım zaman da sürekli laf sokar ailemi dinsizlikle Suçlar , vs vs Neyse bende aylardır aramadim o da beni aramadi..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..
taa ki bu aksama dek..
Burada bilenler bilir hem iş hem okula koşuyorum anam ağlıyor bugün is yerinde bayıldım 10 iğne yazdı doktor ve rapor verdi..
Neyse eşim akşam annesi ile konuşurken hasta olduğumu yumurtlamis annesi de ben daha hastayım oglummm filan demiş eşim ister arayın ister aramayın demiş. .
Şimdi benim kv denin arayacağı tuttu bende duymadim acamadim..
Eşime sordum geçmiş olsun demek için aramış tir dedi. Şimdi ben ne yapayım geri döneyim mi
dönersem ne konusayim
telefonu görümce açaRSA ki onunla konuşmuyorum zaten ne yapayım
veya da eşime aradım ama acmadilar mi diyeyim ( eşim bana inanır )
kardesinize bir akıl verin akıllı kadınlar. ..