- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
4 ay önce o başka şehirdeyken konuşmaya başladık 1 2 ay konuştuk küstük tekrar konuştuk fln gelince herşey düzelir diye 1 2 ay sabrediyim dedim ama en son bişeye sinirlendim olmuyodu uzaktan çünkü neyse konuşmayı kestim
Bu hafta benim yaşadıgım şehre geld evine dün gece durup dururken bana mesaj attı hangi gün izinlisin buluşalım demiş haftasonu dedim haftasonu geç olur yarın görüşelim demiş haber veririm dedim
Bugun aradım müsaitim diye
Ablamgil bizde beni görmeye geldiler erken giderlerse haber veririm dedi
Sonra mesaj atmış ablamla markete geldik akşamda diğer ablam gelcek diye tamam sıkıntı yok daha burdasın dedim özür dilerim ektim seni demiş sonra evdemisin dedi evet dedim
Evimin altındaki bakkal arkadaşı bakkala geldim yazmış bende evde misafir yokmu ne bakkalı dedim belki görürüm diye dedi bilerek evde değilim olsaydım çıkardım balkona dedim sordum sana evde misin diye demşl bende 3 saat oldu onu soralı dedim
Madem evde misafir var benim yanıma gelinmiyo bakkalda ne işin var be adam
Hiç bişey demedim tartışmak istemedim sizce tavrım ne olmalı ?
Bu hafta benim yaşadıgım şehre geld evine dün gece durup dururken bana mesaj attı hangi gün izinlisin buluşalım demiş haftasonu dedim haftasonu geç olur yarın görüşelim demiş haber veririm dedim
Bugun aradım müsaitim diye
Ablamgil bizde beni görmeye geldiler erken giderlerse haber veririm dedi
Sonra mesaj atmış ablamla markete geldik akşamda diğer ablam gelcek diye tamam sıkıntı yok daha burdasın dedim özür dilerim ektim seni demiş sonra evdemisin dedi evet dedim
Evimin altındaki bakkal arkadaşı bakkala geldim yazmış bende evde misafir yokmu ne bakkalı dedim belki görürüm diye dedi bilerek evde değilim olsaydım çıkardım balkona dedim sordum sana evde misin diye demşl bende 3 saat oldu onu soralı dedim
Madem evde misafir var benim yanıma gelinmiyo bakkalda ne işin var be adam
Hiç bişey demedim tartışmak istemedim sizce tavrım ne olmalı ?