Aylardır gelmesini bekliyoduk dün mesaj atıp buluşmak istedi bugun ekti ???

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
4 ay önce o başka şehirdeyken konuşmaya başladık 1 2 ay konuştuk küstük tekrar konuştuk fln gelince herşey düzelir diye 1 2 ay sabrediyim dedim ama en son bişeye sinirlendim olmuyodu uzaktan çünkü neyse konuşmayı kestim
Bu hafta benim yaşadıgım şehre geld evine dün gece durup dururken bana mesaj attı hangi gün izinlisin buluşalım demiş haftasonu dedim haftasonu geç olur yarın görüşelim demiş haber veririm dedim
Bugun aradım müsaitim diye
Ablamgil bizde beni görmeye geldiler erken giderlerse haber veririm dedi
Sonra mesaj atmış ablamla markete geldik akşamda diğer ablam gelcek diye tamam sıkıntı yok daha burdasın dedim özür dilerim ektim seni demiş sonra evdemisin dedi evet dedim
Evimin altındaki bakkal arkadaşı bakkala geldim yazmış bende evde misafir yokmu ne bakkalı dedim belki görürüm diye dedi bilerek evde değilim olsaydım çıkardım balkona dedim sordum sana evde misin diye demşl bende 3 saat oldu onu soralı dedim
Madem evde misafir var benim yanıma gelinmiyo bakkalda ne işin var be adam
Hiç bişey demedim tartışmak istemedim sizce tavrım ne olmalı ?

Evimin altındaki bakkalın sahibi arkadaşı bu buluşma muhabbetinin üstüne arkadaşımın yanındayım bakkalda demiş bende evde misafir varken burda ne işin var dedim o da birini bırakacaktım yol üstüydü seni de görürüm belki balkonda diye dedi
Bende evde değilim dedim.
yani diyorum ki bu bakkala geliniyosa şuan evde misafir varken beni ektin tamam da gözüme sokma buluşmaya gelmeyip balkondan görmek istemek be demek
Bakkaldan sonrasını zinhar anlamadım.

Hayır ailemle buluşmaya gelmeyi balkondan görürüm belki diye demek ne demek anlamadım hadi misafir varken kaçamak yaptın 1 saat oldu yani beni niye ektin
Niyeti sizin evde buluşmak mi acaba?Yalnız mi yaşıyorsunuz?

Evimin altındaki bakkalın sahibi arkadaşı bu buluşma muhabbetinin üstüne arkadaşımın yanındayım bakkalda demiş bende evde misafir varken burda ne işin var dedim o da birini bırakacaktım yol üstüydü seni de görürüm belki balkonda diye dedi
yani diyorum ki bu bakkala geliniyosa şuan evde misafir varken beni ektin tamam da gözüme sokma buluşmaya gelmeyip balkondan görmek istemek be demek
Yalan söylemis sonra da kivirmaya çalışmış. Bence sizin bundan sonra tavriniz olmamali mesajlarına yanüt vermeyin

Çok nazlandiriyorsun senin işin çıksın onun değil ,bu zamanın erkekleride pek nazlı oldu vallahi kızlardan beterler.birde balkonda görüp eve davet eder evde buluşuruz düşüncesi mi var acaba.

Hayır ben mesaj atmadım ki 2 haftadır arayıp sormadım gelmişsin hoşgeldin demedim mesaj atmış buluşalım diye tamam dedim sadece naz değilki bu dengesizlik
Çok nazlandiriyorsun senin işin çıksın onun değil ,bu zamanın erkekleride pek nazlı oldu vallahi kızlardan beterler.birde balkonda görüp eve davet eder evde buluşuruz düşüncesi mi var acaba.

Bence yaptığınız fazla alıngalık. Evde ablaları varken, sizinle birkaç saat buluşmaya gelmesi ayrı şey, bir işi için dışarı çıkıp eve geri dönmesi ayrı şey. Oralara gelmişken balkondan bir göreyim demiş olabilir.

Bende öyle düşünmek istedim ama bakkalda oturmaya vakti olanın bana mı yok
Bana her şey hayatın akışına uygun geldi. Hatta adam buluşamadık bari görmek için fırsat bile yaratmış gibi geldi. Belki fazla iyimser bakıyorumdur.

Öyle mi dersiniz beni dün gece aradıgında içkili gibiydi bende dedim bi cesaret arayıp bugun canı istemedi bence diye sonra bu balkon muabbetini yapınca bide bana Kızıyo evdeyim dedin diye
Bence yaptığınız fazla alıngalık. Evde ablaları varken, sizinle birkaç saat buluşmaya gelmesi ayrı şey, bir işi için dışarı çıkıp eve geri dönmesi ayrı şey. Oralara gelmişken balkondan bir göreyim demiş olabilir.

Bilmiyorum beyfendi öyle akışkan mesaj atmıyo yarım saati geçti bakkala geleli ama
Bakkalda ne kadar oturdu ki? Ben kısa bir süre hayal ettim. Yarım saat görüşmektense başka bir zaman daha uzun görüşmeyi tercih ederdim.

Back
X