Aylik 3 bine buyuk sehirde gecinebilir miyim?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Merhabalar,aylik kira ve faturalar haric 3 bine istanbulda gecinebilir miyim?istanbula tasinacagim.elimde aylikn3 bin kaliyor ve korkuyorum.koyden salcami,menemenligimi ,findigimi getiririm.bilmiyorum iatambulda yasayanlar bi fikir verebilir misiniz?tekim,cocuk yok

Zor diyorum ama sartlara ayrintilara gore degerlendirilir

Şartlarınız nedir?
Ev kira mı?
Tek kişi misiniz?

Büyükşehirde zor. Ekstra birşey çıktıgında o 3bin 2bine düşebilir aydan aya. Kenarda birikim varsa olur ama

Tek kişiyseniz olur bence. Ben öğrenciyim yurtta kalıyorum, 3 bin lira harçlık alıyorum toplamda. Yeter yani, kıyafete falan da harcıyorum.

Bu arada standartınıza göre de değişir tabii, sürekli mekânlarda takılmayı seven biriyseniz zorlanabilirsiniz. Onun dışında öğrenci olduğum için ulaşım masrafım bedavaya geliyor neredeyse, yurtta kaldığım için yemek masrafım da kısmen azalıyor. Sizin nasıl biri olduğunuza bağlı aslında.

Geçinirsin, tek kişi bu parayla gayette yaşar

Kira, fatura gibi harcamalar yoksa geçinilir. Günlük 100 lira bir şeye geliyor. Her gün gezip tozmayacaksanız yaşanır.

Kira fatura haric...
Iki is secenegim var.biri evimin yaninda.yol parasi yok.ama bana 3000 kaliyor...
Digeri 1500 daha yuksek ama yol parasi da var.arac da almam gerekir o 1500 krediye gider bilemedim ya zor cok zor

Faturalar ve kira hariç diyorsunuz. Tek başınıza gayet de iyi geçinirsiniz bu durumda. Kış geldi doğalgazdı elektrikti derken insanların kazandığı bunlara gidiyor. Tamam lüks yaşamazsınız belki ama mevcut şartlara bakıldığında tek kişi hayatını idare edebilir bu parayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…