- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Ne kadara gecinebilirimBenim arabamın mazot parasına yetmez senin maaşın diyen bi kadın vardı bi aralar tv de onu hatırlattı :) 3binle geçinilmez çünkü hayat o kadar rutin sadece temel ihtiyaçlardan ibaret değil...
Şehire bağlı ama 5bin diyorum en az o da...Ne kadara gecinebilirim
Ay ben de yiyorum mercimek japanese wagyu ile beslenmiyorum her günBuyuk sehirde normal bi insan gezip,istedigini yiyop icip tek basina ne kadara yasar kastim bu.mercimek de yerim severim :)) ama hep yiyemem.elbette.normal.insan standartini soriyorum iste
Yaşarsın ama nasıl yaşarsın. Pek bir şey yapamazsın İstanbulda o para ile. Karın tokluğuna yaşarsın derler ya o hesap.Merhabalar,aylik kira ve faturalar haric 3 bine istanbulda gecinebilir miyim?istanbula tasinacagim.elimde aylikn3 bin kaliyor ve korkuyorum.koyden salcami,menemenligimi ,findigimi getiririm.bilmiyorum iatambulda yasayanlar bi fikir verebilir misiniz?tekim,cocuk yok
1500 mutfaga gitmez ki benim..sabah kahvaltim bi yumurta bi peynir..ogle.bi et yemegi yerim.disarida aksam da bi kase yogurt tamam benim isim.Ben gayret güzel geçinirdim 1500 mutfak masrafı market kalan 1500 giyim gezme tozma gayet yeter eğer ortalama bi hayatınız varsa
Her ay 1000 tl kozmetik ve kıyafet mi alacaksinizTemizlik malzemesi vs 200 olsa
Totalde 1000 ev gideeleri desek
1000 kozmetik kiyafet alsam ueyer mi sankim
Elinizde kalan para ortada ve her ay bin tl kozmetiğe kıyafete mi vereceksiniz? Umarım ironidir.Temizlik malzemesi vs 200 olsa
Totalde 1000 ev gideeleri desek
1000 kozmetik kiyafet alsam ueyer mi sankim
Ne is yapiyordun sekerimBen istanbulda ilk geldiğimde 3.500 alıyordum üstüne ailemde arada yardım ediyordu ona rağmen zor geçiniyordum.
Avukatım stajım yeni bitmişti o zaman şimdi daha iyiyimNe is yapiyordun sekerim
Oo superAvukatım stajım yeni bitmişti o zaman şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?