- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
aslında sorunun cevabı tam da bu dediğinde gizli. adı üzerinde, kamera. seneler içinde nasıl da gelişti ve ne kadar küçüldü, nelere sığdı, konulduğu telefonun fiyatını nasıl etkiledi...Bide şu ön kameranın aniden açılması ve ön kamerayla arka kamerada bambaşka çıkma olayı var oraya değinmiyorum
Bunu bende düşündüm cok cvp bulamadim aynada bende çok güzelim fotolarda kötüyüm acaba insanlar aynadaki gibi mi kameradakj gibi mi görüyorŞimdi kızlar bugün keyfim yerinde jilet gibi giyinmişim makyaj saç on numara özgüven tavan…
Bi sebeple fotoğraf çekildik.
Fotoğraftaki ben miyim diyorum. Allah ım insanlar beni böyle mi görüyor?
Hani güzeldim ya ben kendimi güzel bulur(d)um.
Bu kim gördüğüm.
E belim inceydi hani benim burda dana gibi çıkmışım burna bak gibi bi sürü iç ses…
Aynada gördüğümüz ile fotoğraftaki aynı kişi mi? Dısardakiler bizi öyle mi görüyor. Yoksa harbiden aynada kendimizi olduğumuzdan güzel mi görünüyoruz.
Düşüncelerinizi bekliyorum
Bide şu ön kameranın aniden açılması ve ön kamerayla arka kamerada bambaşka çıkma olayı var oraya değinmiyorum
Bi twit okumuştum inşallah insanlar beni ön kamerada kendim gördüğüm gibi görmüyordur diye.
Yok kız ben bı içim su gibi bı insan olmama rağmen bı bakıyorum dana yavrusu gibi çıkmışımİnce bel kalın cikmaz, zayif biri dana gibi cikmaz.
Hepimizin oldugundan kotu gorundugu ya da oldugundan iyi gorundugu fotolar olmustur ama bu derece fark olmaz eger foto uzerinde duzenleme vs yapilip özel olarak ugrasilmadiysa.
Aman o filiozoflar çok biliyo, gelsin geçireyim aynayı kafasına, anlar o zaman var mı yok muBazı filozoflar bütün yaşantımızı beynimizle algıladığımızı ve dış dünyayı hiçbir şekilde kanıtlayamayacagimizi düşünüyor. Belki o ayna hiç yok
Hepsi içimizde, içimizdeAman o filiozoflar çok biliyo, gelsin geçireyim aynayı kafasına, anlar o zaman var mı yok mu
Ayna içimde olsa bilirdim beHepsi içimizde, içimizde
Kız ben bulamıyorum işte o duruşuFotoğraflar aynı yansıması değildir ki, nereye zoomlandı, orantı ne alındı, renk ve değerler nedir gibi birçok parametre var.
Ağacın yanında filinta gibi çıkarsınız, bir çocuğun yanında dana gibi.
Düzlemde değilseniz dana gibi çıkarsınız, öne düşük durduysanız öyle, teniniz parlamışsa da öyle gibi gibi.
O mükemmel fotolar için mükemmel duruşlar vardır, dümdüz durup olduğunuz gibi görünmenizi beklemenize şaşırdım
Yani ciltte ki kusurlar haricinde fiziksel özelliklerinin böylesine farklı göründüğünü ilk sizden duyuyorumŞimdi kızlar bugün keyfim yerinde jilet gibi giyinmişim makyaj saç on numara özgüven tavan…
Bi sebeple fotoğraf çekildik.
Fotoğraftaki ben miyim diyorum. Allah ım insanlar beni böyle mi görüyor?
Hani güzeldim ya ben kendimi güzel bulur(d)um.
Bu kim gördüğüm.
E belim inceydi hani benim burda dana gibi çıkmışım burna bak gibi bi sürü iç ses…
Aynada gördüğümüz ile fotoğraftaki aynı kişi mi? Dısardakiler bizi öyle mi görüyor. Yoksa harbiden aynada kendimizi olduğumuzdan güzel mi görünüyoruz.
Düşüncelerinizi bekliyorum
Bide şu ön kameranın aniden açılması ve ön kamerayla arka kamerada bambaşka çıkma olayı var oraya değinmiyorum
Bi twit okumuştum inşallah insanlar beni ön kamerada kendim gördüğüm gibi görmüyordur diye.
Nacizane tavsiyem, fotoğrafta ince ve uzun çıkmak için, fotoğraf çeken makinanın yerden yüksekliği sizin boy ortalamanızdan aşağıda olmalı. Mesela bi kişi sizi çekecekse yere çömelip sizi çekmeli. Güneş yada ışık arkanızdan değil, karşıdan yada yandan gelmeli..Kız ben bulamıyorum işte o duruşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?