- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Aynı anda yorum yapmamızYav kizlar hakketen cok güldüm bu konuya ya.Allah da sizi güldürsün.
Yalniz bende kendimi aynada cok begenirim .fotoda begenmem.
Aksini diyenin ağzına tuvalet terligiyle vurmak lazım bence zatenkişiliğimiz bilinçaltında kendini beğenmeye meyillidir, aynalarda kendimizi olduğumuzdan biraz daha güzel gördüğümüz doğru. ama belimiz inceyken dana gibi çıkmamız falan bence hala 21. yüzyılda olmamıza rağmen kameraların boyutlandırma sıkıntısından mütevelli diye düşünüyorum. en azından kendimi bu konuda ikna ettim, aksi görüşlere kapalıyım
Yok kız ben bı içim su gibi bı insan olmama rağmen bı bakıyorum dana yavrusu gibi çıkmışım
Alttan çekilince gidili su aygırı, üstten çekince bir su perisiyim benBilmiyorum klasik telefon kamerasiyla, özel olarakta ugraşilmadan çekilmiş fotograflarda çok dev farklar oldugunu gormedim ben kimsede.
Alttan çekilince gidili su aygırı, üstten çekince bir su perisiyim ben
Ben telefonu elime alıp kamerayı açıp, kendimi öyle görünce den bahsediyorum bdbdbxb oha tipe bak diye küfrediyorumO kadar çenenin altindan fotograf cekilmez ki.Disarda poz verirken oyle cikmak icin birinin çenemizin altina girmesi lazim.
Fotoğraflar aynı yansıması değildir ki, nereye zoomlandı, orantı ne alındı, renk ve değerler nedir gibi birçok parametre var.
Ağacın yanında filinta gibi çıkarsınız, bir çocuğun yanında dana gibi.
Düzlemde değilseniz dana gibi çıkarsınız, öne düşük durduysanız öyle, teniniz parlamışsa da öyle gibi gibi.
O mükemmel fotolar için mükemmel duruşlar vardır, dümdüz durup olduğunuz gibi görünmenizi beklemenize şaşırdım
Ben de sağ profil ön kamera. Kendim görecem kendim durcam. Yoksa burun felan inanılmaz cıkıyoAlttan çekilince gidili su aygırı, üstten çekince bir su perisiyim ben
O zaman moralleri düzelteyim, normal zamanda, aynada kendimizi gördüğümüzden %10 kadar daha fazla çekici görünürmüşüz. Okuduğum yeri hatırlamıyorum kaynak veremem ama inanmayı seçelim ve mutlu mesut gezelim bence
Düzeltme: Tekrar araştırdım, oran %20 ye çıktı hadi yine iyiyiz
İşte bu benBen de fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum. Hani ben buysam gidip intihar edeyim derecesinde
Hemen koşup aynaya bakıyorum, bir oh çekiyorum.
Fotoğraftaki gibiysem aynayı yanımda gezdirip insanlara oradan göstereyim kendimi.
15 aylık kızım bile fotoğraflarda gerçekte olduğundan farklı çıkıyor. Bence kesinlikle fotoğraflardakiler gerçek değil. Ama aynadakiler de değil. Gerçekte nasıl göründüğümüzü ancak başkasının gözüyle bakarsak bilebiliriz. Asla öğrenemicez.
Güzellik de göreceli sonuçta. Güzel buluyorsa çok da kurcalama.Nasıl sorcaz benimki çok güzelsin diyor ama yani eh yani ortalama filan da diyemez
Ay yemin etama sana bişi diyim mi ben de onu aynada kendimizi olduğumuzdan daha güzel görürmüşüz diye okudum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?