Canim bence once kendinden ozurdile. Tum organlarindan, kasindan, gozunden. Normalde selam dahi vermeye tenezzul etmemen gereken bir beyinsizden oturu kendini degersiz gordugun icin.
Guzelsindir, degilsindir, bak bunlar coook goreceli bir konu.
Tamam guzelligi simetri ile, saglikli gorunus ile tanimlayabiliriz.
Ama birinden etkilenmek, onu cok guzel bulmak gercekten sadece simetriye, suna buna bakmiyor.
Yani illa duymussundur, balik etli diye tabir edilen,fazla kilosu olan kadinlari begenen erkekleri.
Minyon kadinlari begenen erkekleri.
Ya da tam tersi, uzun bacakli ince kadinlari.
Sarisini, esmeri, iri memelisini, kim kardashian popolusunu.
Yasca buyuk kadinlari begenenleri.
Simdi sen hayatina aldigin erkegin begenisine gore kendini elestirip, degistirmeye calisirsan sende ozguven namina hicbirsey kalmaz. Ve senin bu ozguvensizliginide erkekler cok guzel kullanir.
boyun cok mu kisa bilemiyorum ama 48 kilo bana cok az bir kilo gibi geldi. Ama belki boyunla uyumludur tabi bilemiyorum. 10 kiloyu ac kalarak verdigini tahmin ediyorum, zaten sirf zayif gorunmek icin kisa surede bu kiloyu vermen vucudunu deforme eder, hatlarinida kaybettirir. Guzel olmayi zayif olmakla iskillendiren erkek arkadasin miydi senmiydin orayi tam anlayamadim ama bence hic alakasi yok..
Sen kendinin en alimli, en guzel hali olmayi hedefleyebilirsin bu cok normal, ama bunu hayatina giren erkegin seni begenmemesiyle yapmaya calisman :/ ozguven bir kadinin en az guzelligi kadar guclu bir etkileyicilik sebebidir, Boyle erkeklerin karsisinda citkirildim bir psikolojiyle davranmak guzelliginede hayli golge dusurur.
Birde ben guzelligime cok guvenirdim yazmissin, orada da seni hatali buldum. Guven tabi ama once kadinligina ve karakter ozelliklerine guven.Bunlari guclendir, sonra guzelliginle alakali elestiri alinca gulup gecebilesin.
Boyle erkeklerlede muhattap olma bir daha lutfen. O begendigi tipte kadinlarla olsun, alttan altan verdigi mesajlar falan cok itici. Birde o kadinda ne buldun diye bir soruyu hic bir erkege sormamani tavsiye ederim, o kadinla kendini kiyasladigini anliyorlar ve Buda guvenli bir durus icin buyuk bir darbe.