Ay gordum sonunda iki saatir cikmayan sey simdi çıktıKonunun altinda var
Burun ameliyatı çok zor 2 gün nefes alamadım.Anladim sagolun
Burnunuz gayet iyi, ben size kendi burnumu atayım da görün
İyi arastirip, yaptığı burun örneklerini iyice görüp, doğal burun yapmaktan yana, iyi bir doktor tercih etmelisiniz. Burun hassas yerde, dönüşü olmaz, o yüzden ince eleyip sık dokuyup, iyi bir doktor bulmalısınız. Gerekirse biraz daha para biriktirmeye çalışın. Burun ameliyatları eskisi kadar çok abartı yüksek değildir diye düşünüyorum ama emin değilim tabii. Sonuç olarak herhangi birine gitmeyin. Ama yaptirmasaniz da öyle rahatsız edecek durumda değil burnunuz. Sosyal medyada herşeyin en iyisinin dahada iyisi var. Oraya çok takılmayın bence.Psikiyatrimi . O derece biseyden Allah korusun. Bu yuzdrn kararsiz kaldim iste .
Ne var kız burnundaSelam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
Ben yaklaşık 15 sene önce yaptırdım, gram yamulmadi, düşme olmadı. İlk gün nasıl yapıldıysa hala öyle ve kimse anlamaz estetik olduğunuYaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegim
Bence sorun burnunda deyil canim. Baskalarini takmanda, başkalarinin gorunuşune ozenmende. Adı ustunde çogu internet fotosop guzeli. Yuzlerinde onlarla işlem var çogunun. Kendjnizi olduğunuz gibi kabul edin. Kendinize deger verin. Estetiyin aleyhine degilim. Ama ortada sorun yokken, biraz beyenmediniz diye hemen kendinizi biçak altina atmaniz bana çok ama çok yanliş geliyor. Kendinizi sevin goruceksiniz aynadaki halinize aşik okacaksinizSelam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?