Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu arada devlette yaptıran ve guzel olan kişiler de var . İyi bir doktor bulmanız önemli.

Bence burnun kötü degil cenen geride gibi ama azcik dert etme guzelsin.

Bence burnunuzda göze batan bir şey yok kötü görünmüyor. Ki herkesin burnu böyle kıvrık hokka gibi olacak diye bir şey yok. Karakteristiklik katıyor bence böyle çeşit çeşit olması. Benim burnum da sizinkine benziyor biraz. Arkadaşlar da yazmış nefes probleminiz yoksa eğer gerek yok bence. Ama diyorsanız ki özgvenim aşırı sarsılıyor, şansa bırakmayın iyi bir doktor araştırıp parası neyse vererek yaptırın.

O burnu ne yaparlar biliyomusun :) sadece kavis bile yapsan yetermis.. saka bir yana mutsuzsan yaptir ben yaptirdim hemde 30dan sonra.Sonuc mutluyum bu sitede olumsuz yorumlar olur haliyle bu da baska bir gorus acisi senin icin.

Sosyal mecralar ilizyon gibi aldanma kusurlarinla sev baktin sevemiyorsun yaptir ama keske kalmasin icinde..Eski yuzun olmayacak alisman zaman alicak bunlarda ekseri eksiler ama sonu guzel oluyor.

Ameliyattan cok burun ucu estetigi yaptirsaniz görüntünüz degisecek gibi dahs ucuz olur icinize sinerse ameliyatta olursunuz. Benim de burnum kemerli ben de sevmiyorum herkes ne var burnunda ufacik dese de ben rahstsizim gerekirse kredi cekip burun göğüs yaptiricam burada ne var burnunda digenlere aldirmayin kendinizi jasil mutlu hissedecekseniz öyle yapin

Burun ameliyatı olupta kötü sonuç alanları gördükçe bu koca burnuma şükrediyorum.

Psikiyatrimi . O derece biseyden Allah korusun. Bu yuzdrn kararsiz kaldim iste .
İyi arastirip, yaptığı burun örneklerini iyice görüp, doğal burun yapmaktan yana, iyi bir doktor tercih etmelisiniz. Burun hassas yerde, dönüşü olmaz, o yüzden ince eleyip sık dokuyup, iyi bir doktor bulmalısınız. Gerekirse biraz daha para biriktirmeye çalışın. Burun ameliyatları eskisi kadar çok abartı yüksek değildir diye düşünüyorum ama emin değilim tabii. Sonuç olarak herhangi birine gitmeyin. Ama yaptirmasaniz da öyle rahatsız edecek durumda değil burnunuz. Sosyal medyada herşeyin en iyisinin dahada iyisi var. Oraya çok takılmayın bence.

Ne var kız burnunda hafif bi kavis o birşey olmaz ondan nazar boncuğun olsun.. Büyük değil ki öyle dikkat çekmiyor.. Bütün her yeri de karalamışsın direk burnuna odaklandığım halde böyle düşünüyorum.. Riske atma bence ameliyatla.. Ya beğenmezsen alışamazsan..? Kaç yıl sana burunluk yapmış şu güzel burnuna yazık değil mi

B
Yaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegim
Ben yaklaşık 15 sene önce yaptırdım, gram yamulmadi, düşme olmadı. İlk gün nasıl yapıldıysa hala öyle ve kimse anlamaz estetik olduğunu

Canım yaa burnun sandığın kadar kötü değil, sosyal medyaya aldanma photoshopsuz resim atmıyo kimse. İlla yaptırıcam diyorsan da 3 günde karar verip öylesine bir yerde yaptırma. Ya iyice araştır ve para biriktir iyi bir doktora yaptır, ya da bırak hiç yaptırma. Kötü olursa çok etkilenirsin, bizim bir hocamız yaptırmıştı konuşurken kadının yüzünden gözlerimizi kaçırıyorduk, minicik ve kalkık, tüm burun delikleri ortada. Kimbilir kendi neler hissediyodur. Burun ameliyatı biraz şans, iyi tutarsa kişinin yüzünü çok güzelleştiriyor, kötü olursa da psikolojin mahvoluyor belki 2. 3. revizyon ameliyatı için ordan oraya koşturuyorsun. İyi düşünn sakın atlama.

Bence sorun burnunda deyil canim. Baskalarini takmanda, başkalarinin gorunuşune ozenmende. Adı ustunde çogu internet fotosop guzeli. Yuzlerinde onlarla işlem var çogunun. Kendjnizi olduğunuz gibi kabul edin. Kendinize deger verin. Estetiyin aleyhine degilim. Ama ortada sorun yokken, biraz beyenmediniz diye hemen kendinizi biçak altina atmaniz bana çok ama çok yanliş geliyor. Kendinizi sevin goruceksiniz aynadaki halinize aşik okacaksiniz

Benim burnumda da kemer var ve çok hoş durmuyor yan profilden ama yaptıran bir kaç arkadaşımı görünce çok kararsız kaldım yapay olduğu çok belli oluyordu. Çok iyi araştırıp yaptırmak lazım aceleye getirmeyin.Gerekirse para biriktirip yaptırın.

Kendimde burun estetiği geçirmiş biri olarak yazmak istedim düşüncelerimi. İsterseniz günlerce aylarca en iyi doktoru araştırın, doktorun hastalarıyla görüşün onlardan görüş alın, isterseniz yaşadığınız yerdeki en iyi estetisyene en pahalı estetisteyene gidin fark etmez. Doktor tamamen şans işi. Başkasının burnunu çok güzel yapmış birisi sizinkini berbat edebilir, sizin beklentileriniz çok farklı iken doktorun sizin burnunuz için tasarısı bambaşka olabilir. Benim tavsiyem her şeyden önce kendinizle barışmanız, eğer burun ameliyatı olacaksanız bile bunu kimseyi tatmin etmek için değil aynaya baktığınız zaman gördüğünüz görüntünüzden siz memnun olasınız diye yaptırın. Başka kimse için ve hiç bir şey için olmasın. Ben kendim devlet hastanesinde KBB uzmanına oldum, benim annemde hemşire olduğu için bu işlerin içinde ve bilgi sahibi olabiliyordu iyi doktor ve hastaların memnuniyeti konusunda. KBB uzmanına yaptırma sebebim, burnumda olağanüstü bir değişim istememem, daha doğal ve kaydırak gibi olmayan bir burun istememdi. Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama KBB uzmanlarına yaptırmanın daha iyi olduğunu söylediler. Estetisyenler bir tek görüntüye odaklı çalışabiliyor ve işin sadece parasında olabiliyorlar. Ama KBB uzmanı herhnagi bi komplikasyon gelişmesi durumunda daha uzman olarak yaklaşıyorlar galiba. Ben gayet memnunum çıkan sonuçtan. Ufacık bir dokunuşla hem çok değiştim hemde kimse anlamıyor bile estetik geçirdiğimi. Olmadan önce annemde bana bin kere sordu emin misin bak geri dönüşü olmaz ya daha kötüsü olursa diye çok kafamı şişirdi. Ama ben kararlı ve iyimser yaklaştım. Dediğim gibi insan üstü bir burun istemiyordum çünkü. Biraz da risk aldım. Benim sürecim çok rahat geçti. İlk bir hafta dışında tabiki tamponlar çıktıktan sonra daha rahat ettim. Ama iyi bakılması gerekiyor yine de bana zahmetli gelmedim. Çünkü yeni burnuma değeceğini düşünmüştüm. Tercih sizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…