• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynaya bakmak istemiyorum

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
Stres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?

Stres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
mutlu olmayı denesen ? sevgili bulsan ? ele ele tutuşsan ?

Lise yillarinda bazi problemlerden dolayi psikolojim bozulmustu ve yasli gosteriyordum. Sonra psikolojik destek aldim ve ic dunyama ceki duzen verdim simdi yillar gecti ustunden ve lisedeki halimden daha genc gosteriyorum. Gerdirme falan cozum degil kendini mutlu etmenin yollarini arayacaksin ve mutlu olmak icin cabalayacaksin.

bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık

duygusal oalrak da 10 yaş grubunda olmalısın. empati ve soyut düşünme yeteneğin gelişmemiş çünkü. yazık sana, bence de takılma büyüyünce geçer

Kilon kac?
Ben zayifliyinca yüzüm nenem kariya dönüyor...

Sac ve kaş birde cok önemli.
Kendimde bunlari izlemledim.
Saclar cok koyu ve kaş cok kalin olunca 10 yaş yaşli gösteriyom.

Bencede ilk etapda pisklojik destek al. Ic dünyan cok önemli. Kendinle bariş.

Sonra botox yaptirabilirsin

Erzurumdaymışsınız. Eminim orada yaptırabileceğiniz yerler vardır. Ben dolgu, gerdirme işlemlerinden korkarım ama. Dermapen diye bir uygulamaya yaptırıyorum 3 ayda 1. Herkes gençleşmişsin diyor. İsterseniz deneyin.

Ben de botoks yaptirmayi dusundum ama cesaret edemedim.lendinizle barisin.buyuk sehirde oturuyorsaniz ve maddi imkaniniz varsa estetisyene gidebilirsiniz.ben kucuk bir yerde oturuyorum burdaki doktorlara guvenemedim.

Back
X