Aynaya Bakmaliymisim.

Hani bir deyim vardır kalbime öküz oturdu diye, işte sizin konuyu okuyunca bana öyle oldu. Ben bile bu kadar daraldıysam o laf sizi ne hale sokmuştur bilemedim. Umarım içinizi ferahlatacak bir özürle gelmeyi başarır.

Hayir bakimi hic aksatmam , giyimemede dikkat ederim
Dunden beri ozur diliyor takmiyorum

Canım 10 kilo ne ki ben 34 beden evlendim 10 kilo aldım hamile kaldım 22 kilo hamilelikte aldım 16 aylık kızım var 21 kiloyu verdim. 38-40 bedenim şu an. Ama daha da vericem. Evlenirken çok zayıftır 52 kiloydum boyum 1.68 o kadar zayıf olmak istemiyorum 55-58 arası olsam yeter 63 üm su an

Hiç mi bişey demediniz ya? Ben 10 kiloyu veririm de , senin öküzlüğün baki galiba deseydin.

Çok mu kusursuz enişte beyimiz? Fiziken yani, manevi olarak bayağaa yolu var, o bariz.

Hiç mi bişey demediniz ya? Ben 10 kiloyu veririm de , senin öküzlüğün baki galiba deseydin.

Çok mu kusursuz enişte beyimiz? Fiziken yani, manevi olarak bayağaa yolu var, o bariz.
Aynayi getirdim kendine bak dedim , benimle kilo almaya basladi ida ..
Suanda ozurler diliyor zaten

Ooooo bacim bunun doğumu var sonra süt olsun diye kilosu var bu nasıl çirkin birşey, ne oldu da canını acitmak istedi,başka açıklamasi yok bunun sırf seni üzmek için söylenmiş birsey. Ben hamileyken 15 kilo aldım ama o kilo kötü durmuyordu sonuçta içinde bebek var suyu var osu busu var şuanda 4 aylık oğlum var süt olsun diye danaya döndüm inan , psikolojim kötü ama eşim bu konuda hiç uzmedi ben kilo diyet yapacam spor yapacam dedikçe kizar ki spora 6 .ayda gidebilirim sezeryan yaptım. Doğumdan sonra kilolar gidiyor gitmesinede sonrası önemli inşallah sütün cok olur benim gibi sadece tatlı, tahin helvası gibi şeyleri yedikce olmaz..kiloluyum resmen çirkin oldum...buna rağmen demedi birsey eşim seninki sırf seni üzmek için yapmış sende ona söyle aynaya baktın mi diye..öküz bu adamlar kusura bskms canım çok sinirliyim

Neden niye aoyledi anlamadim , daha gecen gun kikodan konusunca bosver takma felan derdi .
Birden bire soyledi ama cok kirici sekilde , ustelik evet kilo aldim ama sadece gobegim sismis oyle bicimsiz bir kilo almadim .
Bakimimi aksatmam , hani kendimi salmis olsam bakmasam hak vericemde yok ..
Neyse dunden sonra ozur diliyor ama , ben yuz vermiyorum cok asiri kirildim ..

Bu erkekleri anlamak çok zor.Bence hiç kendinizi üzmeyin.Hamilesiniz ve en doğal şey kilo almanız.

Bugunlerde zaten bori dokunsa aglicam , o sekilde sulu göz oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…