- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
aksine duygu yok :)Bu erkeklerde mantik yok..
özetlemen güzeldi.
Hayir bakimi hic aksatmam , giyimemede dikkat ederimhamileliğimde 15 kg aldım öncesinde de 10 kg almıştım doğum kontrol hapını bıraktığım ay...yani yaklaşık 25-30 kg fazlam var evlendiğimiz zamana göre...
moralim bozulup ağladığım zamanlar oldu eşim sakinleştirdi... belki de sizi hiç kilolu görmediğinden veremeyeceğinizi düşünüyor olabilir. eşimle sevgiliyken çünkü 44-46 bedendim annesi görene kadar 20 kg vermiştim 4 ayda ve 38 bedene düşmüştüm :) sen verirsin diye destek oluyor, tabi alacaksın kilo normal diyor...benim eşim de 5 kg aldı hamileliğimde hadi sen alıyorsun normal de ben niye alıyorum diyor o da
amaa yürümemle nefes alışımla da dalgasını geçiyorbazen de şimdi böyleysen (belim ağrıdığında falan oturup kalkarken ahladığımda) son ayını merak ediyorum diyor, ben doğumdan sonra görüşeceğim seninle diyorum
sizin eşiniz de size takılmak istemiş ama dozu tutturamamıştır belki...
peki kilo aldınız diye (ki normal bir şey bu) giyiminiz kendi bakımınız falan değişti mi? bunu kastetmiş olabilir mi acaba?
Canım 10 kilo ne ki ben 34 beden evlendim 10 kilo aldım hamile kaldım 22 kilo hamilelikte aldım 16 aylık kızım var 21 kiloyu verdim. 38-40 bedenim şu an. Ama daha da vericem. Evlenirken çok zayıftır 52 kiloydum boyum 1.68 o kadar zayıf olmak istemiyorum 55-58 arası olsam yeter 63 üm su anPesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
Dunden beri Özür diliyor zaten.Dusuncesizce ve gereksizce sarf edilmiş sözler. Ben olsaydım burnundan getiririm galiba
Kendisi ozur diliyor ama takmiyorum.Gunaydin:)
Gece esinizle konustunuz mu acaba
Hayir bakimi hic aksatmam , giyimemede dikkat ederim
Dunden beri ozur diliyor takmiyorum
Aynayi getirdim kendine bak dedim , benimle kilo almaya basladi ida ..Hiç mi bişey demediniz ya? Ben 10 kiloyu veririm de , senin öküzlüğün baki galiba deseydin.
Çok mu kusursuz enişte beyimiz? Fiziken yani, manevi olarak bayağaa yolu var, o bariz.
vaaaoow :)Hiç mi bişey demediniz ya? Ben 10 kiloyu veririm de , senin öküzlüğün baki galiba deseydin.
Çok mu kusursuz enişte beyimiz? Fiziken yani, manevi olarak bayağaa yolu var, o bariz.
Neden niye aoyledi anlamadim , daha gecen gun kikodan konusunca bosver takma felan derdi .Ooooo bacim bunun doğumu var sonra süt olsun diye kilosu var bu nasıl çirkin birşey, ne oldu da canını acitmak istedi,başka açıklamasi yok bunun sırf seni üzmek için söylenmiş birsey. Ben hamileyken 15 kilo aldım ama o kilo kötü durmuyordu sonuçta içinde bebek var suyu var osu busu var şuanda 4 aylık oğlum var süt olsun diye danaya döndüm inan , psikolojim kötü ama eşim bu konuda hiç uzmedi ben kilo diyet yapacam spor yapacam dedikçe kizar ki spora 6 .ayda gidebilirim sezeryan yaptım. Doğumdan sonra kilolar gidiyor gitmesinede sonrası önemli inşallah sütün cok olur benim gibi sadece tatlı, tahin helvası gibi şeyleri yedikce olmaz..kiloluyum resmen çirkin oldum...buna rağmen demedi birsey eşim seninki sırf seni üzmek için yapmış sende ona söyle aynaya baktın mi diye..öküz bu adamlar kusura bskms canım çok sinirliyim
Bugunlerde zaten bori dokunsa aglicam , o sekilde sulu göz oldum ..Ahhh arkafasım... Duygusal zamandasın... Erkeklerin böle patavatsız zamanları oluyo.. Agla içini dök.. Ama bunlar sana gaz versin.. Hayata küstürmesin canım..
Sende dogumdan sonra eski fit haline dönerek en güzel cvbı verirsin...
Tripse sonuna kadar yap.. Dedıklerını burnundan getir.....
Ama bu kadar takma......
Haklisin canimBu erkekleri anlamak çok zor.Bence hiç kendinizi üzmeyin.Hamilesiniz ve en doğal şey kilo almanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?