Geçmiş olsun zor ama bu kadar da büyütülecek bir durum değil..
Kolu bacağı olmayan kimseler var, zihinsel engelli kardeşlerimiz var ve daha sayamayacağım binlerce hastalık..
İsyan etme.. Elim kolum var diye şükür et...
abartılacak bir durum yok demeyin bence
kız ergen ve de haklı bence abartılacak kadar var
14 operasyon geçirmiş ve sağlığına kavuşamamış bile
görüntünün yanında fonksiyonel olarak da problem varmış dişi bile yok
haklı kızcağız
konu sahibi
canım artık sürekli yeni teknikler gelişiyor
sen de doktorunu bulmuşsun
inşallah üniversiteye giderken bunların hepsini unutarak gideceksin
konu sahibi arkadaş;
Okulumda bir öğretmen var yaşı çok genç. Doğuştan kolu yok..ama sana yemin ediyorum kolu varmış yokmuş farketmiyoruz bile. Kendini çok iyi yetiştirmiş.En önemlisi özgüveni çok yüksek...Sürekli kitap okur, sinema tiyatro hiç kaçırmaz.Öğretmenler denize gider "ay benim kolum yok" demez alır bikinisini denize....Hatta bazen o organize eder..En moda kıyafetleri onun üzerinde görürüz..Düşünsene kolu olmayan biri mağazaya gidip elbiseler,gömlekler deniyor hem de tek başına...Yaşam dolu cıvıl cıvıl..Biz onunla sohbet etmekten çok hoşlanıyoruz..Öğrenciler -özellikle küçük çocuklar-acımasızdır...insanın canını acıtırlar..ama bizim çocuklar onu o şekilde kabullenmişler ve yadsımıyorlar bile..Bence özgüvenini tamamla ve koş..seni tutabilene aşkolsun
ya nekadar acımasız insanlar oluyor hayret ediyorum
insan nasıl alay edebilir bir insanın kusuruyla
üzülme lütfen
bir insanın eksiklği ile alay etmek aşağılamak ne şuursuzca bir davranış ya.benımde 2 evladım var ben şimdiden onlara aşılıyorum.mesela oğlum bu yıl 1.sınıfa başladı sınıfından birini bana anlattı anne filanca arkaadaşım okula poşetle gelıyor dıye güldü.kızmadım anlattım.oğlum babasının prası yoksa ne yapsın dedım.bızımde paramız olmasaydı sana çanta alamayabılırdık arkadaşlarınla paylaş onlarların eksıklığinı yüzlerıne vurma ALLAH senı seevmez dedım.oğluşum o günden sonra o kadar yardımcı oldukı kalemını sılgısıı herseyını paaylaştı asla kımseylede dalga geçmez.aile çocuğunu bilinçli yetiştırebılmeli
öğretmenımız bır gün oğlumu göz doktoruna götürmemı söyledı tahtayı göremediğinı söyluyormuş.sabah hemen dr. gıttık.doktor gözzlük verdı miyop çıktı malasefo an çok üzüldüm ama AALLAH başka dert vermesın.okula gözlükle gıttığimiz ılk gun oğluma bırı sen körsün demiş.yanıma geldı saarıldı öyle ağladı ki eve geldım bende ağladım banyoda suyu açarak içim acıdı.oğlum 1 hafta tenefüslere bıle çıkmamış.daha sonra o çocuğu buldum ve butun sınıfın içinde özür dılettırdım.şükürler olsun bı daha da sorun yaşamadık inşallah yaşamayızda.onun küçüçük kalbının kırılmasına ,ıncınmesıne yüreğim dayanmıyor.
canımmmm sende senı kımsenın üzmesıne iizin verme.güçlü ol emınım iyileşeceksın duaalarım senınle
sizede geçmiş olsun çok şükür şimdi iyisiniz hem bedenen hemde ruhen sizin adınıza çok sevindim :)yorumunuz beni birazda olsa rahatlattı çok çok teşekkür ederim...
dış görünüş her şey demek değildir.İnsanların kendi içinde büyüttükleri o kadar sorun var ki.Daha yaşın küçük..Büyüyünce anlayacaksın
Seni çok iyi anlıyorum canım, her şey düzelecek buna inan lütfen umudunu kaybetme..
Kendimden örnek vereyim sana.. 16 yaşında çift çene ameliyatı oldum çünkü dişlerim pek kapanmazdı, S harflerini söyleyemezdim, kabak çekirdeği yiyemezdim, sınıftakiler hep konuşmamla dalga geçerlerdi.. bu yüzden böyle ciddi bir ameliyatı olma kararı aldım çünkü insanların benimle dalga geçmesinden dolayı bende kendimden nefret etmeye başlamıştım..
Ameliyatta çok aksilikler oldu bünyem verilen ilaçlara tepki verdi. 10 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdim.. 2 ay ne konuşabildim ne yemek yiyebildim. suyu bile şırınga ile ağzıma damlatırlardı. Gerekli besinleri hep serumla aldım. İyileştikten sonra da yüzümün yarısı hep şiş kaldı. O dönemler tam da lise yıllarımdı gecelerce ne kadar ağladım sadece Alllah bilir..
Şuan 20 yaşındayım. Ameliyat maalesef bir işe yaramadı hala s harflerini söyleyemem, yemek yemede zorlanırım. Sevgilim de bunları çok beğenir hep S harfini Ş olarak söylerim diye bebeksin sen der mesela. Yani diyeceğim o ki kaderindeki insan senin kusurlarını özel olarak görür, tabi sen de kendini sev, kendine güven.
İnşallah en güzel mutluluklar seni bulur canım
Çok büyük geçmiş olsunn..ama şu anda iyisiniz çok şükür..umarım bende iyi olduğumda 'kötü günlerdi ama geçti şükür' diyebilirim..inşallah..Canım. İnan herkesin bir derdi var.
Ben küçükken öndeki iki dişim önde ve ayrıktı. Beni tavşan diye çağırırlardı. 7 yıl tel takmadı dr çektim o muhabbeti. Tel taktım, düzeldi derken yine açıldı araları. Şanstır dedi büyükler. Olmadı istediğim gibi. Dert üstüne dert bindi üstüme...
Çıbanlarım vardı benim. Bildiğin kocaman irinli yara. Neremde çıkmadı ki. Kalçam, saçım, yüzüm, omuzlarım her yerim. 10 yıl çektim, roaccutane kullandım çok berbat sivilcelerim de vardı irin surattım resmen. Bu ilaç da kimini geçirdi kimini geçirmedi, şükür çıban çıkmıyor artık en azından...
Saçımda 7 yıl süren egzama vardı ama öyle bi yayılırdı ki millet yaklaşmazdı yanıma. Böyle geniş bir sulu yara. Neler çektim. Ama sonra o da düzeldi. Ölümden öte her şeyin çaresi var canım.
Şimdi benim de erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Benim aksime onun dişlerini bir görsen inci gibi. O gülerken onu izlemeyi çok seviyorum bu yüzden. Bana olmak istediğim ve kısmet olmayan şeyi anımsatıyor. Aynaya bakar gibi, öyle varsayıyorum..
canım benim düzelicek allahın izniyle bak doğru doktor da bulunmuş
bundan sonraki süreç çok hızlı ilerliycek:)
rabbim seni hep mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?