Aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum

tatlım diş yapamıyorlar mı merak ettim

şu anda diş tedavisini bekliyorum.ne zaman olacak bimiyorum benim dişler biraz sıkıntılı ve zor çünkü bende damak yarığı vardı ameliyat edildim ama tam anlamıyla damak kapanmıyo 4 sefer damak ameliyatı oldum. ve dişlerimde sebebsiz yere kemik erimesi var nedeni bulunamadı bir türlü.en son ameliyat olmadan önce sol dişime kemik koyuldu ve tutması 6-7 ayı bulur dediler..çok karışık işte sürekli olumsuzluklarla karşılaşıyorum.. çok yıprandım..

Merhaba canım yazdığın şeyi okudum kim ne yorum yazmış okumadan cevap veriyorum sana ; teyzemin oğlu 90 doğumlu anadan doğma değil doktorların hatasından dolayı spastik özürlü zekasında hiçbir sorun yok çok ama çok zeki orta okula kadar bizlerin getir götürü ile okula gitti hep sınıf birincisiydi liseye gelince iyi bir fen lisesi kazandı ama gidenemdi çünkü o tekbaşına işini halledemeyecek derece de bir özüre sahip açıktan liseyi okudu üniverste sınavına girdi açıktan onu okuyor şuan edebiyat 3. sınıf bu çocuk hayatı boyunca birilerine muhtaç ne yemeği tek başına yiyebiliyor ne istediğinde dışarı çıkabiliyor onun arkadaşları tenefüste koşup aynarken o sırasında oturup onları izliyordu hiç ses çıkarmadan birgün bile neden Allahım bana bunu verdin demedi aksine bunu kendisine bir ödül olarak gördü elinden gelenden fazlasını yapmaya çalışıyor yapıyorda... bak kuzum Rabbimden gelene birşey diyemezsin ama bak ne güzel tedavi olabiliyorsun tedavi olamayanlar var hayatını tekerlekli sandalyelere mahkum geçirenler var bence şükret halline kimseye muhtaç olmadığına şükret Rabbim bir yerden alırsa bir yerden verir bun uunutma inşallah herşey senin için iyi olur ama senden daha kötü olanları düşünürsen bu derdinle daha kolay başa çıkabilirsin tatlım......

sıkıntımı fazla abarttığımı düşünen arkadaşlar var..inanın bana çok şeyler var yazamadığımm..yadırgamayın benii..çünkü bilmiyorsunuz bazı şeyleri..k.bakmayın.

haklısın okadar ameliyatı kim olsa yıpranır kolay değil...
ama en azından dişlerin yapılırsa hem görüntü hem de yaşam kalitesi bakımından rahatlayacaksındır
ameliyatlardan doktorlardan çok sıkıldığını tahmin ediyorum ama olsun sen yinede her yolu dene en küçük düzelme ihtimalini bile değerlendir canım
ailen ne durumda tabi bilemiyorum ama ne kadar kötü hissettiğini onlara da açık şekilde anlatırsan bu konuda daha fazla çabalayacaklardır diye düşünüyorum

ohooooooo yorum yapmaya ve örnek vermeye bile gerek kalmamış eminim bu konuyu okuyupta yorum yapmaya gerek duymayan çok kişi çıktı, çünkü herkez o kadar pozitif şeyler yazmış ki bu forumundakilerin nekadar da hayata güzel bakabileceğini anladım :) Forum sahibi yerinde olsam silkinip kendime gelir hayatın, yaşamanın herşeye rağmen ne kadar güzel olduğunu anlardım ki eminim şimdi oda öyle düşünüyordur. Süpersiniz kızlar klavyenize sağlık :)

Son düzenleme:

çok büyük geçmiş olsun..gerçekten üzüldüm..ALLAH ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAHHH.

canım dedıgın gibi o guven eksikliği küçükken oluşan bır şey sanırım, bende de hala var,eskisine göre iyi tabi ki. tıp ilerlıyor, maddi durumunuzu bılemıyorum ama daha iyi doktorlara görunmeye calış, gerekıyorsa yurtdışına git...inş. en kısa zamanda düzelir ve dolgun güzel dudakların olur

sıkıntımı fazla abarttığımı düşünen arkadaşlar var..inanın bana çok şeyler var yazamadığımm..yadırgamayın benii..çünkü bilmiyorsunuz bazı şeyleri..k.bakmayın.

canim kimse abarttigini düsünmüyor sana moral amacli bu seyler yaziliyor..illaki cok büyük skintin vardir anliyorum,anliyoruz..

doktorlar ne diyor peki ne kadar basari olurmus ve sen yenimi basladin tedaviye yani ilk dogundan andan beri mi?

benim tavşan dudak problemi farklı çift taraflı damak yarığı ve burun ayrıca diş problemi...asıl tedaviye 3 yıl oldu başlayalı..3 yıl öncesi yanlış ameliyatlar oldu 11 kez ve şimdi iyi bir doktor bulundu ve 3yıl içinde 3 kez ameliyat oldum.sürekli aynı yerden ameliyat yapıldığı için deri yıpranmış ve bu yüzden dolayı cocukten yapılan ameliyatlar daha şanslı ve zaten doğar doğmaz ameliyatları başlıyor buna bir çok kez şahit oldum..iyileşme ve iz oranla daha çabuk düzeliyor..tabi bazıların sadece tek taraflı ve dudakta sorun var yada kimileri çift taraflı yada benim gibi...ama çoğu genele bakılırsa tek taraflı daha çok var..

Zor bir surecten gecmissin. Umarim artik dogru ameliyati yaparlar. Doktora gore degisiyor her ameliyat. Gecmis olsun.

Geçmiş olsun zor ama bu kadar da büyütülecek bir durum değil..

Kolu bacağı olmayan kimseler var, zihinsel engelli kardeşlerimiz var ve daha sayamayacağım binlerce hastalık..

İsyan etme.. Elim kolum var diye şükür et...

ALLAH yardımcın olsun canım öncelikle geçmiş olsun
ama bak tedavi oluyormussun düzelir İNŞALLAH
ama hangimiz mükemmel ki hepimizin türlü türlü kusurları var ALLAH dermansız dert vermesin
insanlar düşüncesiz ve acımasız o yüzden bazen lapp diye bir sivilceyi bile yüzüne vurup seni o an kırabilirler
ama sen ALLAH'a inan ve güven seninde mükemmel bir sürü yerin vardır vbe eminim çok güzel bir kızsın sadece sen insanlar yüzünden karamsarlaştın sadece
ama seni mutlaka sevecek biri çıkıcak hem her insanın şu hayatta bir sınavı var güzelim unutma bunu şükret ve inan her şey iyi olucak İNŞALLAH
dua et ve sabır et unutma yer gök dua yani
RABBİM yardımcın olsun AMİN

Son düzenleme:
bana yazılan olumlu yorumları okuyunca daha çok rahatlıyorum ve sizinde yorumunuz beni şuan çok mutlu etti teşekkür ederim..^^birşey daha itiraf edeyim kötü bir gün geçirdiğim zaman hemen buradaki olumlu yorumları okuyup rahatlatıyorum kendimi...:):)tekrar teşekkürler

rica ederim tatlım ben içimden geçenleri yazdım ve düşüncelerimi
ama şu hayatta istediğim şey insanların biraz daha duyarlı ve düşünceli olmaları
biraz empati kurmayı ne zaman öğrenicez acaba
aslında hiç bir şeyin şu hayatta garantisi yokken birazcık gülen yüzle yargılamadan etrafımıza bakabilmeliyiz bence
yolun açık olsun tatlım
umarım hep gülersin RABBİM yar vve yardımcın olsun

aminn... hepimizin inşallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…