Aynen ne yapacak her gün bende anlamiyorum .Kararli ve net olursan zamanla kv de kabul eder ne zamana kadar tavir yapabilirki.bende bu kv anlamiyorum ne guzel kafani dinle hergun gelini gorme istegi nedir ki
Bos zamandan kaynaklaniyor o.Takıntı hastalığı var bende sanırım herşeyi kafaya takarım uff
Evet ya neden bu kadar zorlarlar anlamıyorum. Bir gün görmesin ertesi gün nerlerdesiniz der sanki suç işlemisim gibi :) her gün napcan görüşüp. Senin konunuda okudum ah ahhhhhhBenim ki ben gitmiyorum kendisi dalıp dalıp geliyor o da kötü keşke küsse filnvalla bende anlayamadım bu isteklerini . Bide bi insanı neden kendinle oturmaya mecbur edersin ki öyle değil mi. İstesem zaten gelir yanına otururum sen niye zorluyosun yada gelip mecbur ediyosun
Yok çocuğumu bırakamam kv bakamaz.Madem siz de mesafeyi ayarlayamıyorsunuz uğraş çıkarın kendinize. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Hergün yapacağınız rutinleriniz olsun. Her gün 1 saat çocuğu dışarı çıkarın mesela. Yürüyüşe gidebilirsiniz, maddi durumunuz iyiyse yaşına uygun etkinlikleri takip edip götürebilirsiniz vs. Kayınvalidenizin çocuğunuzla arası nasıl? Eğer haftada bir iki gün, birkaç saat bakacağını düşünüyorsanız bir kursa yazılın. Boş durmayın. Eminim ev işi, çocuk derken boş durmuyorsunuzdur zaten. Ama eşinizin ve kayınvalidenizin de göreceği somut şeyler yapın. Sizden bahsederken aman bütün gün evde toto büyütüyor diye düşünemesinler (elbette öyle düşünmüyorum ben) kursu var, çocuğuyla ilgileniyor çok meşgul diyebilsinler.
Yok çocuğumu bırakamam kv bakamaz.
Hep ayni sorun ayni bina hep sotim zaten bizim komsu ogluna ayni binadan ev aldi gelin getirdi gelinine evlenmeden once benim hic bi zararim olmaz gelmem gitmem rahatsiz etmem ben tek basima ne bulursam yerim demis bi evlndirsi oglunu gelini hergun cagiriyo temziljk icin resmen hizmerci almis kendine hergun kv nın evini temzliyor haftada bir gorumeceye buyuk temizliğe gidiyor yemegi bir yiyolar gelin ayri yemek istiyorum dedi diye cocuguni alıp kapiya attilar kocasi mal mi diyeceksiniz simdi mal oglu mal hemdrMalesef mesafe koyamıyorum yuzum yumuşak. Burada çok konu açtım elimden geleni yapıyorum mesafe koymak için. İnsan sürekli niye gorussun kayınvalidesi golle. Üstelik beni sevmediğini de biliyorum ne yaptıysam yaranilmiyo. Bir gün gitmesem ertesi gün eşimi gördüğünde niye gelmiyolar der sanki gunlerdirrr gitmiyormusum gibi. Çocuğum var 3 yaş. Hayır her gün ne diye size geleyim insan biraz anlayışlı olur . İnsan kendi annesiyle bile her gün görüşmüyor. Birde kalabalık aileler kayinbabam çocukları falan var işte yanliz da değil hadi yanlız da ondan desem. Zaten yemekleri bir yemek istedi ilk taşındık ordan bi takti bana... Halbuki tasinmadan önce ben karışmam kimseye kimseyi rahatsz etmem vs bir sürü şey dedi. Şimdi bir gün gitmesem ikinci günü gördüğünde günlerdir gormuyormus gibi davranır ne gelmediniz der şakaya vurdurup yada ciddi ciddi. Anladım ki yakın iyi olmuyor. Çünkü bir iki gün uğramadım mi altında bişey arıyor tripleniyor. Gerçekten pes. Diğer eltimede yakın tasinin bize bak burdan ev alın ben bunlara hiç karışmam demiş:))) yemeği ayrı yiyolarar bsey demem demiş .. bir gözü burda oysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?