Trip ve kavgayla bir yere varamayacağını biliyor. Buna engel olamıyor ve sürekli bir ceza kesme peşine düşüyorsa bence bi psikoloğa gidin. Kontrolsüzlük ve acı çektirmek istemenin bir çözümünü bulun.
Hayatında biri var ve bu yüzden mi gel git akıllı gibi davranıyor acaba? Ben şüphelendim eşinizden.
Sizin kararlılığınız çok önemli. Ya psikoloğa gidecek ya sizi kaybedecek. Hayatınızda bi düzen yok, huzur yok. Hep diken üstünde, ne zaman tartışma çıkacakta ailelere sıçrayacak diye mi bekleyeceksiniz?Evet böyle aslında. Ama psikoloğu asla kabul etmez. nasıl davranmalıyım
Sizin kararlılığınız çok önemli. Ya psikoloğa gidecek ya sizi kaybedecek. Hayatınızda bi düzen yok, huzur yok. Hep diken üstünde, ne zaman tartışma çıkacakta ailelere sıçrayacak diye mi bekleyeceksiniz?
Gerçekten seviyor ve seviliyorsanız bunun altından kalkabilirsiniz. Rest çekin. Psikoloğa gitmek ayıp mı günah mı? Sizde gidin. Rahatlayın ikiniz birlikte. Teşvik edin onu. Eğer gitmemekte kararlıysa mesafenizi açın. Evde yokmuşsunuz gibi açın. Sizi kaybedeceğini anlasın. Zaten kaybedecek bu gidişte değil mi?
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Umarım düzeltebilirsiniz aranızı.Teşekkür ederim ilginize. Evet birbirimizi kaybediyoruz böyle devam ederse
+1Eve kamera koyun ve bir hafta gidin,bakalım ne yapacak. Ben olsam çok merak ederdim.
Eşin ergen çağdaki oğlanlar gibi davranıyor. Mutlaka bir kaçamak peşindeydi. Keşke annenize gitmiş gibi davranıp gardrobun içine saklanıp bekleseydiniz.Hanimlar merhaba;
Su anda gercekten cok üzüntüluyüm. Eşimle kisilik catismalari yasiyoruz evlendigimizden beri. Kapali bir kutu gibi. Konusarak halledemiyoruz cogu zaman , kusüyoruz. Sonra birbirimizi ozleyip barişiyoruz. Bir turlu bu sorunu halledemedik. Son zamanlarda kusme olayinin bizi hiç bir yere götürmeyeceğini farkettim ve bitirdim.
Arada ayrilağa varacak derecede ciddi kavgalarimiz ve ayriliklarimiz da oldu. En son bir hafta once ciddi anlamda uzaktik birbirimize ve nihayet on gunluk bir darginligin ardindan geldi benimle bir ayrilik konusmasi yapmaya. Konustuk , agladim haykirdim ne varsa hepsini soyleyebildigim kadariyla soyledim. Tabi bu arada once babami aradi ben kizinizla bu evliligi bitiriyorum diye. Yarin size gelecegiz onu birakacağim dedi. Sonra teli ben aldim baba olmuyor yapamıyoruz artik kimsa daha fazla uzulmesin dedim .tabi cok daha fazlasi. Babam tmm kizim dedi. Teli kapattik dedigim gibi hararetli bir konusmadan sonra bana hatali oldugunu bir kadina git demenin onu ne kadar incitebilecegini bunu dusunemedigi ve anlayamadigini söyledi. Ciddi anlamda ozur diledi. Ve eksik kaldigi herseyi duzeltecegine dair ciddi anlamda sözler verdi.
Ona bir evlenirken birde simdi bu kadar guvendim.
Bir haftadir cok mutluydum. Gercekten ona guveniyordum. Ablam geldi birkacgun misafirimiz oldu hersey cok guzel derken dun gece beni yikti gercekten .
Dun gece yine bir garipti neyin var dedim . Birsey yok dedi. Durdu biraz sonra benim bir hafta isim var sen git annenlerde kal demez mi. Kalbim on yerinden parcalandi. Bir hafta once birdaha boyle gariplikler yapmayacagina soz veren adam.
Dedim daha iki gun once sozler verdin bu ne simdi . Soruyorum ne isin var isim var işte diyor. Sanki gokdelenin uzerinden yere cakilmis gibiyim. Sonra gelmis sirinlikler yapiyor. Kalbim cok acidi. Hemde nasil
Uzun oldu kusura baakmayin. Ne yapmali hic bilmiyorum. Uyuyup uyanmamak istiyorum cunku biliyorum uyandigimda bir daha devam edmeme musade etmeyecek gibi hasta kalbim
O da işe gitmedi . O bir tarafta ben bir tarafta öluyoruz.
Sizce ne yapmali?
Ne olduğunu bilmek zor ama bence sizden sakladığı öğrenmenizi istemediği birşeylerin içerisinde.Şimdi bunu hayatında başka birisi olduğuna falan yormak doğru olurmu bilmiyorum ama geçmişten gelen içinden çıkamadığı ödemekte zorlandığı bir borç v.s. çünkü bu pek kapalı kutu tipler kapalı olan kutu içinde yedikleri bir takım afedersiniz haltlar ortaya çıkacak gibi olunca hemen karakter değişimine gidiyor.mesela eşini seven uysal adam siz birşeylerden şüphelenip bir iki soru sorsanız sesini yükselten birine dönüşebiliyor.Ev huzursuzluğu çok zor şey insan dünya dönmüyor sanıyor.Bu şekilde sizede eşinizede zor inşaallah içini size açar aranızdaki sorunlar hallolur.Hanimlar merhaba;
Su anda gercekten cok üzüntüluyüm. Eşimle kisilik catismalari yasiyoruz evlendigimizden beri. Kapali bir kutu gibi. Konusarak halledemiyoruz cogu zaman , kusüyoruz. Sonra birbirimizi ozleyip barişiyoruz. Bir turlu bu sorunu halledemedik. Son zamanlarda kusme olayinin bizi hiç bir yere götürmeyeceğini farkettim ve bitirdim.
Arada ayrilağa varacak derecede ciddi kavgalarimiz ve ayriliklarimiz da oldu. En son bir hafta once ciddi anlamda uzaktik birbirimize ve nihayet on gunluk bir darginligin ardindan geldi benimle bir ayrilik konusmasi yapmaya. Konustuk , agladim haykirdim ne varsa hepsini soyleyebildigim kadariyla soyledim. Tabi bu arada once babami aradi ben kizinizla bu evliligi bitiriyorum diye. Yarin size gelecegiz onu birakacağim dedi. Sonra teli ben aldim baba olmuyor yapamıyoruz artik kimsa daha fazla uzulmesin dedim .tabi cok daha fazlasi. Babam tmm kizim dedi. Teli kapattik dedigim gibi hararetli bir konusmadan sonra bana hatali oldugunu bir kadina git demenin onu ne kadar incitebilecegini bunu dusunemedigi ve anlayamadigini söyledi. Ciddi anlamda ozur diledi. Ve eksik kaldigi herseyi duzeltecegine dair ciddi anlamda sözler verdi.
Ona bir evlenirken birde simdi bu kadar guvendim.
Bir haftadir cok mutluydum. Gercekten ona guveniyordum. Ablam geldi birkacgun misafirimiz oldu hersey cok guzel derken dun gece beni yikti gercekten .
Dun gece yine bir garipti neyin var dedim . Birsey yok dedi. Durdu biraz sonra benim bir hafta isim var sen git annenlerde kal demez mi. Kalbim on yerinden parcalandi. Bir hafta once birdaha boyle gariplikler yapmayacagina soz veren adam.
Dedim daha iki gun once sozler verdin bu ne simdi . Soruyorum ne isin var isim var işte diyor. Sanki gokdelenin uzerinden yere cakilmis gibiyim. Sonra gelmis sirinlikler yapiyor. Kalbim cok acidi. Hemde nasil
Uzun oldu kusura baakmayin. Ne yapmali hic bilmiyorum. Uyuyup uyanmamak istiyorum cunku biliyorum uyandigimda bir daha devam edmeme musade etmeyecek gibi hasta kalbim
O da işe gitmedi . O bir tarafta ben bir tarafta öluyoruz.
Sizce ne yapmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?